Braids



Hej hej kära medmänniskor! Jag hoppas att ni mår bra och ni ska veta vad jag beundrar alla sommarjobbare som sliter. Höhö. Jag vet nämligen hur det känns --- även om jag bara jobbade tre veckor... MEN HUR SOM HELST, NI ÄGER!!!

Något mer som ÄGER är LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGER. Jag är så taggad så taggad så taggad. Kan inte sluta tänka på hur awesome det kommer att bli. Jag är så redo, så redo så redo. Längtar så innerligt mycket efter att få uppleva Jesus (ni kanske tycker att det låter sjukt, konstigt, obehagligt och då vädjar jag er att bara läsa förbi) EN HEL UNDERBAR VECKA kommer det vara. En hel vecka av upplevelser, Gud, vänner, workshops. AHHHHHH, jag är så taggad att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen... och det får mig att tänka på: jo, jag borde nog packa nu... Hehe!

Japp. Så nu kommer jag vara sysselsatt några timmar framåt. Vi hörs väl innan eller när jag är på väg till Hönö. WHOHO. Kramar till eder alla från mig. 

Föresten, ser ni att jag har två utbakade flätor? Oj vad längesen det var jag hade det sist, men flätor är verkligen rätt mycket Victoria. Jag hade det jämt som liten... Hihi! Dock har jag inte det för att jag tycker att det är "fint" idag (även om det kan vara det), utan jag vill ju ha fint vågigt hår imorgon :D Hihi!

SMS-inlägg

20110728259 (MMS)


Varning... kan vara lite deprimerande... ta inte illa upp... I don't

Hello sweet and happy people! Just precis den här sekunden och några tusen sekunder framåt sitter jag här i min säng och filosoferar lite kring allt som hänt idag (inget speciellt alltså, I've been workin' and workin' and workin') På jobbet vårdade vi gravar vilket innebar oerhört mycket ogräsrensning och krattande för mig. Åh käre nån vad man får ont i ben, rygg och armar. Jag må vara otränad och klen, men under de här veckorna har jag faktiskt fått lite mer styrka i just ben, rygg och armar, vilket är väldigt bra eftersom jag inte är så haj på att träna på fritiden. 

Det beror nog mest på att jag är lat, att jag inte orkar, att jag inte får någon motivation. Inom "sporten" finns det ingenting för mig. Jag har en väldigt dålig motorik. VARFÖR och VAR kommer det ifrån egentligen? Asså, ibland känner jag mig som en liten bebis som inte vet hur man använder armar och ben. Det är svårt att förklara, men mina armar och ben blir stela och jag får då svårt att röra mig. 

Jag minns som liten när jag var tvungen att gå på läkarkontroller. Jag tror jag var runt 4-5 år och jag fick genomföra massor av övningar, såsom hoppa på ett ben runt en papperskorg, försöka gå/balansera på utsidan av fötterna, klippa ut papperscirklar osv. DÄRFÖR har jag svårt med sporter. Bollar kan jag inte hantera så jättebra. SÅ många gånger som jag försökt, så många gånger som jag sedan sprungit ut ur gympasalen med gråten i halsen. Förkrossad.

Ni ska veta att jag verkligen är en person som försöker. Men eftersom jag inte har världens bästa självförtroende blir jag "förkrossad" när jag märker att någonting inte fungerar, när jag får vibbarna: "Auoch, det där kan ju inte jag" eller "Oj... nu sköt jag åt fel håll... Hjälp alla skrattar åt mig, tycker att jag är en skam för laget... Det är lika bra att jag försvinner och går ut, jag kan inte det här!"

Så fungerar jag. Jag blir så förkrossad ibland att det är töntigt. Jag menar, vad är det som är så jobbigt??? Jo, en del saker. Jag är inte riktigt som alla andra i min klass. Jag är ju jag. Jag har kämpat med så mycket under min skolgång hitintills. Men när allting är som värst och jag blir knäckt brukar jag springa in på toaletten, sätta mig på golvet och få ut frustrationerna. Oftast, efter lite tårar, brukar jag titta på mig själv i spegeln... och jag försöker intala mig själv vad jag ser. Oftast brukar det låta så här:
"Och vem är du? Jo... en stor fet nolla som inte kan eller vet bättre...? Kom igen!
Jag personligen önskar att det kunde låta så här:
"Victoria... du försöker och är bättre än vad du tror. Kom igen, tjejen! Du är visst något, visa vad du har istället för att inbilla dig konstigheter du tror att du inte har. Le åt utmaningen. Du är aldrig fel, även om du tror det. Du är helt rätt, du är bra. Du är du och tillåt dig själv vara det. Du förstår väl att du inte skulle kunna vara någon annan!! Dry your tears and go get them, tiger!"

Skulle verkligen vilja säga så till mig själv när det väl gäller. Jag har lätt att skriva det här, men när jag befinner mig i en jobbig och påfrestande situation är det inte lika enkelt som man tror. Men jag försöker hela tiden. Det är ju det som räknas. Och jag är jag, du är du. Och jag vet att vi äger världen när vi är oss själva, även om vi inte tror det. Tro på det, jag tror på det!

God dag! Just nu har jag lunch och gnager ...

20110727254 (MMS)

God dag! Just nu har jag lunch och gnager på lite motötter till efterrätt. Man måste utrusta sig med massor av frukt och grönsaker om man ska klara av arbetsdagen. Speciellt i denna värme som drabbat oss. YIPPI. Det är äntligen riktig sommarvärme. Ha det!!


Räkmacka

Hej hopp! Jag ser att statistiken börjar öka lite och jag blir lite nyfiken på vilka människor det kan tänkas vara. Välkomna ni som aldrig varit här förr! Jag hoppas att ni ska trivas. Huhu! :D

Vet ni människor hur skönt det är att duscha när man kommer hem från en "svettig" dag på jobbet? Ni anar (istället för ni 'anar inte' eftersom min fråga började med; 'veeeeeet niiiiiii', haha.) Jag har klippt gräs i fem timmar och sen gjort lite gravskötsel. Unnecessary information kanske, men aja. Nu måste jag springa ner till familjen. Vi ska nämligen äta räkor och baguette. HUR GOTT?! Muuuuums. Ha det fint!!!

We're getting there... sooner or later

Hej little ones! Hoppas att ni mår bra... Jag har haft en riktigt bra dag på jobbet. Jag har rensat ogräs och gjort fint vid gravarna. Det är fridfull och vacker miljö på kyrkogården... En bra arbetsplats att jobba på för de friluftsmänniskor som finns ute i världen (haha, därför passar det mig så bra...) Jag höll också min tysta minut... eller många tysta minuter för Norge. 

NU är det dags att fixa iordning med lite disk och sen laga mat. Jag behöver en matlåda tills imorgon... så hmmm... undrar vad jag kan tänkas hitta på... Vi får allt se. Haha!

You can take everything I have 
You can break everything I am 
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper

Sista veckan från och med imorgon

Hej!!! Just nu sitter jag och tänker igenom allt som hänt på sistone. Jag blir så ledsen att jag inte riktigt vet vad jag ska ta vägen. Den här världen är full av ondska även om det finns så underbara människor som lever i den. Jag vill bara att alla ska känna sig trygga, att alla håller sig samman och kramar om varandra. Det är just vid såna tider som det är nu som vi behöver finnas för varandra. Många lever i sorg just nu och om du vet någon som gör det, krama om den personen och berätta hur mycket du älskar henne/honom. Genom att bara finnas där betyder mycket. Ge personen all kärlek du kan ge, håll personens hand och gråt tillsammans med den. Vi måste ta vara på de värdefulla människorna vi har runt omkring oss. Vi måste ta hand om varenda vän därute. Jag är beredd att göra det. Jag vill minsann vara den bästa vännen jag kan. I am ready!

Annars just nu kl. 22:50 håller jag på att gå till kojs. Det är jobb imorgon. Sista veckan. Jag kan inte fatta att tiden bara rinner iväg. Allt går så fasanfullt fort. Jag bara står där: "Hallå??? Tiden, var tar du vägen?" Det är lite sinnessjukt faktiskt, hörni. Help meeeeeeeee. Haha! Men det är ju riktigt nice också att det går fort... för idag är det exakt en vecka kvar tills det är LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGER. WHIHOOOOOOO! Så underdundersundermundertunderstunderbart <--- HAHA! Ja, helt otroligt bra! Iiiiii. Jag kommer sova gott i natt ändå tror jag. Och sova är verkligen ett måste nu. Så. God natt.

You are lovely













Take care
Try to understand
Love the way you are
Love how you walk in your shoes
Smile at your beautiful face in the mirror
Hug your friends and listen to them
Don't dry your tears when you can't stop crying
Ignore the wrong thoughts and welcome the right ones
Don't stop trying
You are who you are and no one is never going to change that
You are lovely



Och jag ber en bön

Jag är verkligen inte ensam om att skriva det här, men dessa orden kommer verkligen från mitt hjärta. Jag sörjer med Norge idag. Det gör så ont på insidan. Mitt hjärta går nästan sönder. Att människor ska få uppleva bombdåd och massmord är för hemskt. Över 85 människor miste sina liv igår på Utoya och i Oslo. Hur kan en människa ha mage att skjuta EN människa ens? Jag förstår inte. Jag har inga ord. Jag vet bara att jag sörjer. Sörjer med så många andra, och jag ber en bön.

Gud,
ta hand om dem i deras sorg
Hjälp och skydda dem ifrån allt ont som finns runt omkring
Ta deras händer i dina och bär dem
Bär dem genom allt
Amen

Mys

Okej, nu är jag ärlig. Jag har jobbat och är helt utmattad... mina ögon ser ut som sådana man ritade under barocken... De är alltså halvöppna/halvstängda. Så trött är jag... lalala! Ska minsann lägga mig i tid ikväll. Är SÅ galet trött. Hoppas ni haft en bra dag i alla fall. Direkt efter jobbet åkte familjen in till staden. Vi åt pizza och köpte glass. Mys.

Fin fin fin dag?



Hello you people! How are you doing today, you're doin' fine, right? Jag mår i alla fall så bra man kan må när man jobbar och står i. Imorse vaknade jag upp kl 5, klädde på mig, gick ner, fixade i ordning matlådan, mina mackor och lite gröt... och helt plötsligt ropar mamma på mig och säger att pappa kan skjutsa mig till jobbet, och jag tittar ut genom fönstret. Spöregn. Heh. Kan inte låta bli att le lite. TACK PAPPA!!! 

Sen då, på jobbet har jag gjort lite av varje. Tvätta och städa bussen, sopa, slipat + målat sittbänkar, rensat ogräs, krattat och slängt kompost. Det är väl det jag gjort. Oj. Jag glömde att tillägga att det spöregnade hela tiden också... Speciellt när vi var ute och rensade emellan buskarna. Det vräkte ner och jag blev så klart dyngsur, även i mitt fina regnställ. Suck! 
Det är över nu i alla fall. 

Hoppas att  d  u   hade en fin fin dag!


Jag gråter

Jag gråter när jag lyssnar på Adagio for Strings Op.11 - Samuel Barber
Jag gråter när jag tittar på Passion Of The Christ
Jag gråter när jag får höra fina saker av människor jag tycker om
Jag gråter nästan varje gång när jag inser att jag misslyckats med något jag kämpat med
Jag gråter på kvällen innan jag ska hålla ett tal för att jag är rädd
Jag gråter när jag inser att jag faktiskt håller på att förlora en vän
Jag gråter när jag får för mig att jag inte kan bli något
Jag gråter när mina vänner gråter
Mest gråter jag för att jag inte kan sluta

Alla gråter mer eller mindre. Alla gråter för olika saker. Jag är blödig. Jag gråter ofta när jag skriver inlägg här på bloggen (det där lät extremt töntigt, men det är sant), när jag skriver med nära vänner på Facebook, när jag är sårad så klart och när jag är arg. Då svider mina ögon och tårarna bränns. 



Men sen är det ju över. Man torkar sina tårar, andas lite och går vidare. Så brukar jag göra. Det känns oftast bra efter man har gråtit ett tag. Det känns inte lika tungt längre.

My stunning, Olivia



Det här är en snygg bild på mig och min kusin från förra sommaren. Titta vad brun och fräsch man såg ut då i jämförelse med nu. Jag har typ inte fått någon färg alls... Känner mig bara blek och så. Haha. By the way saknar jag finisen min. She is the best! Love you girl, you matter a lot!

Jahopp hörni, jag är så taggad på allt som kommer hända om ca 2 veckor. Läger for the win med en massa undervisning, workshops, möten och häng med vänner. Längtar som bara den. Det finns inget bättre än läger ska jag säga er. 

I found my home
I know that I belong I belong I belong to you
I'm weak on my own
I know that I am strong I am strong I am strong with you

The one and only

Jag är riktigt lycklig nu. Tänker på fina grejer som har hänt och förmodligen kommer hända. Tror därför att jag komma sova tungt och gott i natt... Som jag har slitit den här veckan liksom. 3200 kronor catchingggggg! Det känns bra. Men det som är bäst just nu är att det bara är 2 veckor kvar tills jag får träffa alla nära och kära i Göteborg, där ibland min älskade och finaste Mathilda Björkdahl. Hon är verkligen bäst i världen, det ska ni veta. No her no me. Det är så! Och übersnygg är hon med... Åh, tycker om henne så innerligt mycket. Det går inte att beskriva. She's the one and only. Haha. Där fick jag till det. 
Men nu är det dags att krypa till kojs. Mmmm! <3

There's a corner in my heart

V1rCcz on Make A Gif, Animated Gifs
Idag på jobbet fick jag höra det finaste någonsin typ. 
Arbetskamrat: Victoria, är du kristen, tror du på Gud?
Jag: Ja, det är jag faktiskt. Jag tror på Gud.
Arbetskamrat: Vet du, jag tänkte på det. Du strålar sånt ljus, värme och snällhet... Det är någon gudomlig makt bakom den, det ser man.

Det där gjorde min dag kan jag säga er.

Lagar mat

God kväll! Jag sitter och väntar på att potatisen ska bli klar och att fisken ska tina upp. Håller på att laga mat till min bror och jag. Vi jobbar för fulla muggar om dagarna och är helt slut när vi kommer hem. Har tänkt att steka fisk och göra någon god gräddig sås av spat med lite dill, peppar, buljong och salt till, kanske? Vad tror ni? Blir det gott?

Mina ögon vill just nu stängas och kroppen vilas... och koppla av ska jag minsann göra. Måste försöka lägga mig tidigare om kvällarna. När jag vaknar är jag typ ett vrak med blålila ringar under väldigt trötta ögon och allt är som en dimma i huset... Jag vet ärligt talat inte vad jag håller på med... haha, jo men.. fattar ni grejen? I alla fall blir det bättre när jag går ut och börjar cykla till bussen för då får jag frisk luft... Men sen när jag kommer till jobbet, går in och sätter mig och tar min kopp kaffe (svart.. höhö) blir det nästan svart för ögonen igen... Ögonlocken vill inte hålla sig uppe.. hehe. 

Men i alla fall... Nu snart när maten är klar ska jag pyssla om mig lite och ta en dusch... Det är viktigt att slappna av förstår ni... Och jag är jätteäcklig som gått i fett hår som nu också är fullt av gräs... haha.

Hoppas ni alla har ett fint sommarlov! Ta vara på det, det är viktigt! Ta också vara på era vänner som finns runt omkring er.. Uppmuntra dem, ta hand och bry er om dem, krama dem, lyssna på dem och gläd er åt dem. Vännerna är de finaste och dyrbaraste människorna vi har omkring oss.

Three weeks from now

Tjena!
Svetten har minsann runnit som bara den idag. Jag har tömt skräp, krattat bort löv, rensat bort ogräs/vissna blommor och klippt gräs... Och nu till en början tär det verkligen på kroppen ska ni veta. Min rygg -- precis vid svanken då -- gör jätteont.... och är allmänt seg i fingrar, armar och ben... MEN allt det där är ju faktiskt värt pengarna. På rasterna skrattar vi inne i personalrummet som består av ett pyttelitet kök. Alla där inne har sina åsikter och de är pratglada. Sen när vi arbetar är vi mestadels tysta (självklart är det ju) och fokuserade på det vi gör. 

That is what I am going to do three weeks from now... Hoppas att ni har det fint. 



Ser ni trötta tjejen? Ser ni också att håret är all over the place? Ser ungefär ut som en höstack. Tur är väl att man inte behöver bry sig hur man ser ut när man går till jobbet. Man kommer som man är, gör en så bra insats man kan. Jag funderar på att göra en hårkur... då menar jag att jag inte ska tvätta det på några dagar... även om det är rätt fett nu... Men mitt hår behöver bra vård för att det ska kännas levande... och jag vill kunna tvätta det max 2 gånger i veckan. Jag kommer dra det till en fördel sen på läger... :)

Speedad

Idag har jag jobbat. Allting har gått bra... bara en fråga... Vad har hänt med min kropp? Det har gått en dag och jag har träningsvärk överallt... ryggen, armar, ben... Oboy! Detta kommer minsann bli tufft, men jag tjänar pengar som jag verkligen behöver. Har några planer inför det kommande året. Whiiiiii!

Och nu är jag speedad... Höhö!

Jobb imorgon

Nu är jag galet taggad och galet nervös inför imorgon... Hoppas bara att jag ska gå upp i tid och att det funkar att åka buss. AAAAAAAHHHH... Sockerdricka i hela kroppen... Tjeeeenaaaaaare, jag måste sova! Ska upp runt 5 imorgon... Oh käre värld...! Ha det fint människor!

Bulldeg

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!! Lite väl drömmande inlägg på sistone... Haha! Ni ska veta att det blir lätt så på sommaren, då jag inte gör någonting. Åh hjälp... Jag har verkligen inget liv alls. Jag orkar inte vara ute i värmen... känns som mitt huvud ska sprängas då. Men jag måste ändra på det, efterom det är sommarlov... det är meningen att man ska njuta av sommaren (så länge den varar)... och det kommer minsann bli så... För imorgon börjar jag jobba. AAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Jag är jättenervös... Hur ska detta gå, hur kommer det vara, kommer de tycka om mig, att jag är amitiös? Åh. Jag har tusentals frågor som cirkulerar i mitt huvud... MEN jag tror nog att det kommer gå vägen i alla fall. Vi hoppas. Håll gärna tummarna för mig!

Just nu väntar jag på att min bulldeg ska jäsa så att jag kan baka ut den. Har inte bakat bullar på typ 3 år eller nåt... och bullar är nog det godaste jag vet... inget slår hemmagjorda nygräddade kanelbullar med iskall mjölk... Mmmh!

Nu är det bäst att jag går ner och kollar till bulldegen!

Imagine yourself waking up like you were a princess





Lovely Bedroom Design

Alla är hur fina som helst på sitt sätt... Älskar sängen upphängd i trädet.... Ååå, vad man önskar att man kunde leva i en fairytale ibland... att vakna upp fräsch, inga nässelutslag, inget illamående, huvudvärk... Bara frid och allmän lycka. Mmmm... Jag lever minsann kvar i min lilla prinsessdröm... Som det känns nu kommer jag aldrig bli vuxen... Jag är nog lite som Pippi Långstump eller... ännu bättre Peter Pan. 



Kärlek för mig

Tumblr_lgp28nercu1qb4c7zo1_500_large
Kärleken är så vacker... Jag kan säga att jag aldrig varit kär... för det är en sån stor grej för mig tror jag. Folk kallar mig pryd... Kanske är jag pryd... eller så vill jag helt enkelt inte berätta hur och vad jag känner om kärlek. Det är väldigt personligt, och jag måste säga att jag älskar att det är det. Det är helt individuellt... från person till person.

Ibland frågar jag mig själv... Jag tänker: kommer jag någonsin? Kanske är det så att jag ska förbli ensam? Jag kanske ska beundras av alla fina par runt omkring men vara ensam? En del av mig gör ont när jag tänker så, medan en annan inte känner så mycket.

När jag var liten drömde jag alltid att jag var en prinsessa, fången i ett torn och självklart blev jag räddad av den stilige prinsen ridande på sin vita häst... och sen gifte vi oss och levde lyckliga i alla våra dar. SÅ har jag alltid velat att det skulle bli... och som på film så klart. Nu på senare tid har jag intalat mig att det inte blir så. Det finns ingen prins ridande på en häst, det finns heller ingen kärlek som filmen visar... Vår livs kärlek måste vara större...

Och kanske någonstans därute lever han, vandrar han omkring... hahahaha... löjligt, jag vet. Men det HÄR ÄR FAKTISKT MIN BLOGG och här skriver jag vad jag vill förstår ni... Japp... och jag kan säga att jag drömmer om prince charming, det gör jag... Jag vet inte hur han ser ut, vet bara att han är en fin människa. Att han kan få mig lycklig... och att han kommer älska mig som jag är. Jag drömmer om det i alla fall. Wow om det en gång blir sant.

Ååååå, vad jag vill se världen





Hello love! <--- Tänk er höra det från en irlänning... Hur fin är inte deras dialekt liksom? Man dör lite... AAAAH. Vet ni att jag vill åka dit eller, till Irland? Jag vill åka till Dublin eller Cork... Det verkar ju vara huuuuur fint som helst där, och människorna verkar så friendly there... och pubbarna mysiga... och maten speciell och utsökt. Det är en speciell kultur där och fatta att få en del av den... Åhhh... Irland Irland Irland IRLAAAAAAAND, du verkar vara så fin... Låt mig få besöka dig någon gång i mitt liv. 

Ååååå, vad jag vill se världen... och det ska jag minsann göra och inte vara en sån fegis som jag är nu... ITALIEN OCH IRLAND är två måsten. Jag tänker; ååh, vad mysigt det skulle vara att vara inneboende hos någon fin och gullig liten tant eller kanske en familj i Irland. Då kan man stanna ett tag... Man får ett eget litet krypin. På dagarna vandrar man på stan, går och äter lunch på en pubb och träffar nya människor. Någon gång ibland åker man ut på landsbygden för att filosofera lite. I mina öron låter det AMAZINGGGGGG. 

Kram på er allihopa. Ni är guldvärda, glöm ej det!

Åker till staden med minstingen & mamma

Hej på er människor! Är inte superaktiv här och skriver så att det knakar, men det är ju väl sommaren... Man gör annat om dagarna... eller i alla fall på kvällarna. Igår kväll hängde jag med vänner i grannhuset hos Bella. Vi spelade kubb, åt pastasallad, hjälptes alla åt att göra en rabarberpaj och pratade om fina saker. Behövde verkligen den där kvällen igår. Så skönt att försvinna ur huset en liten stund... Hih!

Nu... idag... känner jag inte för någonting... Är trött och seg som en dromedar eller en snigel kanske.. Hehe! Men det blir så att jag drar in till stan med minstingen och mamma. Det är dags att köpa lite grejer inför mitt jobb som börjar nästa vecka. FY VAD SKÖNT det ska bli att börja jobba. Att bara sysselsätta sig med något varje dag och göra fint. Det är så det ska vara ibland, hörni!

Idag blir det inte heller något bild för jag känner att jag inte har nåt att visa upp. Mina läppar är helt uppsvullnade... ser ut som jag pumpat de fulla med botox. Ser hemskt ut... och jag förstår inte att folk gör sånt frivilligt... Nåväl... om de tycker att det är snygg så... HEHE!

Drar till frissan

Heeeeeeeej! Igår gjorde jag inte annt (eftersom jag inte bloggade... höhö). Jag övningskörde från Vibergas parkering till mormor & morfars sommarstuga... det är inte illa säger jag. För första gången körde jag i rondell.... ehehe... och det var rätt läskigt, men det fixar sig som allt annat i livet. Det går i alla fall bättre med övningskörningen nu om man bara jämför för tre lektioner sen. Jag blir säkrare och säkrare bakom ratten... Tsss!

Nu snart, när som helst åker jag med mamma och minstingen till frissan. Det är mamsen som ska klippa sig och tanken är att jag och Benjamin ska hitta på nåt under tiden... Det lär ju bli en liten fika eller nåt.. hehe. 

SÅ ser dagen ut. Hoppas ni har det fint och så. Kram!!

Dreads

Buenos días mis amigas lindas! Cómo están? Hähä... Spanska kan vara lite roligt ibland...... hehehehe. Njaaa... det kan diskuteras! Ville bara skriva ett litet nytt intro. Så tråkigt med "hej kompisar, hej bloggen, hej på er..." and what so ever... <--- haha, visst är jag rolig? Nej. Inte. Rolig. Alls.

Tänkte att jag ska tvätta av mig lite. Stinker och känner mig riktigt ofräsch. Jag och min familj tog nämligen en lite cykeltur igår... och jag spurtade rätt mycket... Ohåjaja. Dålig kondis? Snacka om jag har. Borde ta tag i den och cykla, springa lite mer... hehe! Japp. Duschade aldrig igår, så nu stinker jag och mitt hår ser typ ut som dreads... tovigt och smutsigt. 



HAHA! Ser ni hur nyvaken jag ser ut här... Guess I am. Ser ni mina tovor i håret också? Ujujuj. Hårborsten lär inte bli min vän idag...

Ha det fett och njut av det goda livet har att erbjuda ;)

He's the reason

"You need to grow, let Him rebuild that house within you...
and pure your heart"



Just nu vill jag bara känna mig så här lycklig som jag ser ut på bilden. Det är jobbigt att inse att livet inte är en dans på rosor, att det inte är så enkelt som vi trodde att det skulle vara. Vi kan känna oss väldigt små när vi tänker på världen och allting som ligger bakom den. Vissa tror på Big Bang-teorin, andra på sin religion och resten kanske inte tror på någonting. Jag kan öppet säga att jag tror på Gud, på att Gud älskade denna världen så mycket att han utgav sin enfödde son för att de som tror på honom inte ska förgås, utan få evigt liv. Jag tror att Jesus levde på jorden, att människor följde efter honom, försökte vara som honom, blev botade från sjukdomar. Jag tror också att det fanns folk som föraktade honom, så som överste prästerna och romarna. Jag TROR framförallt att Jesus dog på korset och tog med sig all synd och att han sedan UPPSTOD, så att vi skulle kunna bli förlåtna och få evigt liv. Jag tror så mycket på min Gud, att han verkligen skapat världen, att han tänkte att den här världen skulle bli något vackert. Jag älskar honom för att han är så barmhärtig mot människan; att han skapade oss utifrån sin egen avbild med en fri vilja. Jag älskar honom för att han ger alla en ny chans i livet. Att han aldrig slutar knacka på dörren, han ger aldrig upp. Han vill finnas hos oss för han älskar oss människor precis som vi är. Jag älskar honom. Det är för honom jag kliver upp ur sängen varje dag. Det är för honom jag försökte en gång till för jag vet att han finns vid min sida, att han vill det bästa för oss alla, och att han tar emot oss när vi faller. 

Kom ihåg att det här är vad jag tror på. Kom också ihåg att du är helt underbar som du är.

Ta hand om er!
Love

"Now see", he says, "This is how I created you... Beautiful."



































Alida är ett bra exempel på natural beauty.. Ni ser ju själva? Hon är oemotståndlig? Tyvärr alla killar (förutom Dennis)... hon är lyckligt tillsammans med sin pojkvän... som jag upplever är den absolut rätta för henne. Ja, tjejen är en riktig sweatheart.

Den förlorade sladden är äntligen funnen

MIN MAMMA HITTADE MIN ÖVERFÖRINGSSLADD TILL KAMERAN. WHOHO! Fett, säger jag. Och just därför kommer de närmsta inläggen innehålla en hel drös med bilder. Först nu (i detta inlägg) delar jag med mig av vad jag gjort för äventyr osv... då kameran varit med förstås... 



Två veckor innan julafton åkte jag och Alicia upp till Stockholm för att julklappsshoppa. 



Mitt rum jag bor i är ofta i oordning, främst under depressioner som kan komma när skolan tar i för hårt.



Någon gång under senvintern ska jag ha fått en fin klädhängare där numera mina klänningar och skjortor hänger.



I maj åkte jag till min kusin och tillsammans med ett helt underbart gäng åkte vi och gjorde hela Liseberg i alla möjliga väder.


Jag och Matthias drack hemmagjord blåbär- och banansmoothie och pratade lite om livet. Livet är långt. Det tycker jag är bra, då har man gott om tid att lära sig av misstagen och framför allt lära sig tycka om sig själv.

Tiara och Dr Martens

Hej allihopa! Hoppas hoppas hoppas att ni mår bra. Har ni också jättekonstigt väder? Här är luften kvav även fast det blåser. Inne på mitt rum svettas jag... allt känns så kladdigt... blääääääääkkkk! 

Igår åkte jag in till stan och vandrade omkring där, shoppade lite... :D Köpte en jätterolig bok jag börjat läsa. 

Har börjat läsa i den och måste säga att jag älskar den... älskar filmerna också! Hehe! Jag har alltid haft prinsessdrömmen sen jag var en liten flicka... kommer kanske aldrig komma ur den... vad tror ni?

RSS 2.0