Twlilight test

Under tiden jag väntar på att ta ut en sockerkaka ur ugnen gör jag ett sånt här "test" igen. Den här gången kanske inte helt långtråkigt och onödigt. Det är ju ett Twilight test :D

 

 

Twilight / Om jag kunde drömma:

1. Favorit karaktär i boken/filmen? Edward är lite fascinerande alltså ;)

2. Bästa scen i boken/filmen? Åååh, svårt... men jag tror nog i Twilight (boken alltså) när de sitter på den där vackra ängen och kysser varandra för första gången. Hihi.

3. Favorit citat från boken/filmen? "And then I carefully sealed away my heart" - Bella

4. Bästa låten i filmen? Muse - Supermassive Black Hole

5. Favorit outfit från filmen? Nja, det vet jag inte..


New Moon / När jag hör din röst:

6. Favorit karaktär i boken/filmen? Jacob tills hon återförenas med Edward igen. Efter det blir han sjukt irriterande.

7. Bästa scen i boken/filmen? Typ tredje scenen när hon möter upp Edward vid hennes bil.

8. Favorit citat från boken/filmen? "Before you, Bella, my life was like a moonless night. Very dark but there were star-points of light and reason... And then you shot across my sky like a meteor. Suddenly everything was on fire; there was brilliancy, there was beauty. When you were gone, when the meteor had fallen over the horizon, everything went black. Nothing had changed, but my eyes were blinded by the light. I couldn't see the stars anymore. And there was no more reason for anything" - Edward

9. Bästa låten i filmen? Lykke Li - Possibility

10. Favorit outfit från filmen? Alla klär sig snyggt. Alice speciellt!


Eclipse / Ljudet av ditt hjärta:

11. Favorit karaktär i boken? Edward. Jacob är skitungen i boken.

12. Bästa scen i boken? Haha.. när Bella försöker slå Jacob på käften och stukar handleden.

13. Favorit citat från boken? Oh vet inte.

14.Vad ser du mest framemot i filmen? Haha.. När hon försöker förföra Edward men inte lyckas!

15. Vad ser du minst framemot i filmen? Jacob i huvudtaget. Scenen i tältet och den utanför. USCH!


Breaking Dawn / Så länge vi båda andas:

16. Favorit karaktär i boken? Fortfarande Edward. Sen blir det team Bella & Edward.

17. Bästa scen i boken? När de är på Isle Esme :)

18. Favorit citat från boken? "Now you know. No one’s ever loved anyone as much as I love you" - Edward

19.Vad ser du mest framemot i filmerna? Allt. Kriget mot Voultori, alla andra vampyrer som tillkommer på Cullen's sida, Renesme (hur söt hon kommer vara hihi) och slutet. Så fint! <3

20. Vad ser du minst framemot i filmerna? Det finns nog inget. Allt kommer bli så sjukt spännande!!!


21.Team Edward eller Team Jacob? Team Edward.

22. Favorit skådis? Robert Patinson och Taylor Lautner.

23. Vem skulle du vilja spela? Alice tror jag!

24. Vilken är din favorit bok? Breaking dawn

25. Vad tycker du om slutet i Breaking Dawn? Slutet skulle aldrig kunnat bli bättre :)

 


I heart jeans







Jeansen jag har på mig idag är minsann efterlängtade. Mamma kom in med dem igår till mitt rum och sa att de var nytvättade. Haha. Bara sisådär 7 månader sent? Sist jag använde dessa jeans var dagen jag började gymnasiet. Sen dess såg jag inte till dem något mer så jag har saknat de väldigt mycket förstår ni. Tur att man har en mamma som håller reda på vissa saker åt en alltså.

Jag älskar faktiskt jeans. Jeans i olika modeller. Just nu är jag inne på pösiga. Älskar när tjejer ser lite sk8iga ut. Det förmedlar en härlig attityd tycker jag. Till mina jeans har jag på mig en gammal tröja som mamma haft när hon var i min ålder (som ni märker snor jag allt från min mamma nu för tiden.. hehe). Tycker att den är mega cool. Det står dessutom jeans flera gånger om i olika färger och typsnitt på den. Passande eftersom jag älskar jeans :)

Innan jag slutar här vill jag bara tacka Ines en gång till för det hon har fixat här i min blogg. Jag är så sjukt tacksam. Tycker verkligen att min blogg är jätte fin nu. Det känns mycket roligare att blogga om man har en fin design som man är nöjd med. Tack igen. Du är en pärla!



Morning curls





Mitt hår trivdes i Vätterns vatten. Det blev jätte mjukt och fint. Solblekt är det också. Sov med en toffs i natt och vaknade upp med lockar. Love it!

God morgon! Jag är uppe väldigt tidigt nu eller rättare sagt vaknade jag väldigt tidigt idag. Nämligen klockan halv åtta. Helt sjukt egentligen. Vem går upp så tidigt när det är sommarlov? INGEN. Men jag kunde bara inte somna om. Det blir så varmt i mitt rum på nätterna eftersom solen värmer upp det på dagarna. Håller på och dö ibland av värmeslag. Haha! Nej men hade faktiskt fönstret öppet i natt så det blev väl lite bättre. Det där med att jag hade svårt att sova kan nog också bero på att jag brände mig igår. Vädret var helt underbart! Synd bara att det är molnigt idag. Aja...

Nu kurrar min mage så ska väl springa ner till köket och äta något. Ha en fin dag! Vet inte vad jag ska göra riktigt. Vila, ta det lugnt, mysa, titta på film, blogga, öva, jobba lite engelska? There's many advices!! 



Utflykt till Varamobadet

Kunde inte hålla er uppdaterade igår eftersom jag var borta. Men vi var i alla fall på en mysig familjeutflykt till Varamobadet. Det finaste insjöbadet i Norden!

































Visst ser det fint ut? Varamobadet är verkligen något jag rekomenderar. Att bada i Vättern är en upplevelse i sig. Dessutom var det väldigt långgrunt vilket är en fördel om man åker dit som barnfamilj. Man håller bra koll på ungarna ;)

The Dream Of My Song



My life is far away from daylight far away from your sight far away from you My life is far away from daylight I stretch my hand to catch you. You're the dream of my heart. You're the dream of my song.



Min lilla rosa



Idag åkte jag in till stan med min mamma. Både hon och jag letade bikinis och vi båda kom hem med resultat. Ovan är mitt. Det är en söt ljusrosa bikini ifrån Ginatricot. Blev förälskad i den första gången jag såg den på klädhängaren faktiskt.Oh, I believe in love at first sight! Så det gjorde min dag. Tusen tack mamma för att du var snäll och köpte denna åt mig. Den är helt fantastisk.



Datorer asså...

Jag hade 32 unika besökare idag. Finfint! Känn er så välkomna så. Sjukt roligt att ni tittar in här. Hihi! Ville bara säga det. Godnatt på er. Imorgon ska jag inte sitta vid datorn någonting alls på dagen. Hela dagen försvinner åt det. Fy vad jag inte tycker om datorer egentligen. De bara förstör människors dagar. Nej föresten, det gör de inte. Inte allas! Men jaja.. antar att jag är kluven i den frågan. Hehe.

Nu ska jag verkligen sova. Godnatt på er. Sov gott.

Ny design på G

Som ni ser händer det en hel del här. Ines är en snäll tjej som möblerar om och tapetserar här i bloggen. En rysligt snäll tjej. Det är inte långt kvar! Hon är nästan färdig tror jag. Det är bara lite krux och svårigheter bland kommentarerna men det kan jag i o för sig fixa med själv. Lite kan jag i alla fall. Fast pytte pytte lite. Hihi!

Jag vill i alla fall tacka Ines jätte jätte mycket för den fina designen. Älskar headern. Min kusin Jennifer tog bilden på mig i somras och den är riktigt somrig tycker jag. Passar nu. Också är det fint med rosa. Rosa är Victoria och Victoria är rosa liksom.

Tack så mycket Ines för designen verkligen. Är så innerligt tacksam!! Och alla andra. Godnatt på er. Hoppas ni haft en fin och betydelsefull dag. Kramar!!!

Carpe diem

Morning eller god förmiddag allesammans. Vill bara önska alla en fin dag! Ta vara på den. Carpe diem.

Videoblogg 1



Hej och hå. Här bjuds det på en ytterst pinsam videoblogg. Usch. Hahaha! Riktigt komiskt att titta på faktiskt. Hahahahaha!

Grillning med la familia

I köket är mamma i full gång nu. Min farbror Tomas kommer nämligen snart förbi för att grilla lite med oss. Klyftpotatisen står redan i ugnen och salladen ute på bordet! Pappa står och vaktar grillen. Antar att vi lägger på fina karéer på gallret snart. Mmmm. Att grilla är verkligen sommar!! 



Life is just great now.

Sill

Hallå på er! Har nyss ätit sill, potatis och gräddfil med gräslök. Mmmmh, det är så gott alltså. Tycker ni också det? Jag minns när jag var mindre att jag inte tyckte om sill då.. Men nu blir det faktiskt godare med sill för varje år som går. Sill är som kaffe, en vuxengrej alltså. 

Nu ska jag skynda mig ut i fina vädret igen. Kladdkaka och jordgubbar väntar på mig!

Midsommarfest hos Linnéa































































Mitt midsommarfirande i bilder. Vi hade riktigt roligt igår. Bästa midsommaren hitintills faktiskt. Jag och Matthias fick skjuts in till stan, till Linnéa och där bjöds man först på en så kallad välkomstdrink. Sen började vi grilla och parta till det. Som ni ser på bilderna över fanns det mycket att välja emellan i matväg och jag blev verkligen proppmätt. Det kan jag lova er. Haha!

Sen på kvällen myste vi med kladdkaka och paj med jordgubbar. Helt otroligt mumsigt. Framåt 23 snåret gick alla in och satte sig i sofforna. Jag tror nog att alla blev väldigt trötta framåt slutändan. Pappa var snäll och hämtade mig vid ett så jag stupade i säng en halvtimma därefter, väldigt väldigt trött.

Tack alla goa vänner som gjorde min midsommar underbar. Tack för att ni finns!






Midsommar idag

Har fixat i ordning mig nu. Jag klär mig i vitt; vita shorts och vit tunika. Jag tror att det blir riktigt roligt i kväll hos Bjervås. Roligt att träffa folket igen. Har inte sett dem sen vi var på Nyhem och åt köttbullar med spagetti. Haha. Men kommer inte hinna blogga nåt mer idag tror jag. Det blir fullt upp och jag ska fira med mina kompisar fullt ut så jag tänker nog inte ens tänka på min lilla laptop här hemma. 

I wish you'll have a nice day.

Pussen.

Glad midsommar allihopa!

Midnatt igen och jag sitter här. Hahaha! Vill bara säga att det är midsommar imorgon och jag hoppas att ni får det riktigt fint! Jag har planerat fira midsommar med några vänner i kyrkan. Det är grillning och bad som står på schemat (vad jag vet). Ska bli riktigt mys. Hoppas ni också får det. Midsommar är så härligt liksom.

Annars tycker jag att ni kan besöka min vän Lovisas blogg. Såg att den låg på sjuttonde plats på blogg.se:s mest aktiva blogglista. Lite coolt så där. Hon skriver väldigt fint.

Men nu ska jag sova. Vila upp mig inför morgondagen. Godnatt.

Den där webbkameran







Webbkameran är rolig ibland alltså. Haha. Mamma och pappa stack nyss hemifrån och de ska på nån sån där "romantisk middag" tror jag. Pappa fick nämligen presentkort av jobbet på en restaurang som heter Kanalkrogen. Jag hoppas att de får det jätte mysigt. 

Som vanligt blir det vi äldre barn som får hålla koll på lilla busungen. Som tur är han rätt lugn nu så det är inte så mycket att hålla koll på egentligen. Just nu sitter han bredvid Matthias som spelar dator. De lirar nog nåt spel som Benjamin tycker är roligt. Och den tacksamma storasystern sitter här och chillar med laptopen i knäet. Livet är för underbart ibland.

Pussen.

Hmmm..?

Hemma från Stina. Det var mysigt. Vi solade en stund och lagade lite mat sen. Friterat blev det och det smakade ljuvligt. När jag sen kom hem jobbade jag i två timmar så det känns gött. Lite fickpengar är alltid bra att ha.. Annars tycker jag att du som kommenterar dumma saker kan skriva vad du heter eller inte gå in på min blogg mer om du stör dig på att jag ser så "barnslig" ut. Jag menar, om det stör dig, varför ens gå in på min blogg liksom.

Ha det fint alla fina vänner.

Pussen.

Till grannen Stina

Hej och hå! God förmiddag.
Victoria Axelsson går till sin granne Stina idag för att steka i solen lite och givetvis umgås. Har inte träffat människan på flera månader och det känns riktigt sjukt. Men hon har ju bott i Linköping, dvs att vi inte kunnat ses på vardagarna. Och på helgerna har det varit riktigt mycket plugg att hålla på med för oss båda. Men idag får jag träffa henne. Whiiiihiiii! 





Hahaha. Det är sjukt kul att ta "cam-bilder" tycker jag om ni inte redan har märkt det. Denna gången blev det inte så seriöst. Titta bara på sista bilden. But I love my sunglasses. 

Pussen.



En godnatt hälsning

Whoho. 18 besökare idag. Vad glad jag blir! Välkomna ska ni vara. Ville också skriva en liten godnatt hälsning till er. Hoppas ni njutit av dagen och hoppas också att vi får en lika fin dag imorgon med sol och annat. Har ni föresten lagt märke till min nya design? Inte märkvärdig alls. Jag vill bara lära mig hur man får den snygg. Aja.

Godnatt på er.

In the light



























Några bilder jag tog för kanske två timmar sen. Det var riktigt fint ljus ute och det älskar jag. Älskar ljus i huvudtaget. I want to be in the light!

Thank God for this weather, I say!

Idag har jag fått brunare mage, ben och rygg. Det känns väldig bra det. Vädret är så fantastiskt som det kan bli. Kan det bli varmare liksom? Haha! 



Looken idag. När håret är fett och jag inte orka duscha på dagen sätter jag upp det i en boll (eller knorr som jag också brukar säga... haha).. Smart va? Annars har jag på mig en gammal och fin T-shirt mamma hade på sig när hon var ung. Lite somrigt så där!

Antar att jag ska ut i solen snart igen och läsa lite mer Eclipse. Mmmmmh, jag älskar verkligen Twilight. Hihi.

Men ha det underbart allihop. Njut av solen. Det är en perfekt dag för de som vill ha lite färg på kroppen. Thank God for this weather, I say! 

Pussen.

Fjanterier

Jag minns den våren jag tog dig i handen, du släppte den inte, du vek inte undan. Utan du log och tryckte händerna mot din hud. Jag bet mig i läppen, tittade ner i marken. Jag vågade inte titta. Titta på dig. Du var så där vacker. Så där vacker som man egentligen inte fick vara. Du slog alla rekord. Varför såg jag bara ditt ansikte bredvid varenda kille jag gick förbi? Du var nog perfekt. Men för perfekt för mig. Därför tittade jag ner. 

Ibland känner man bara sån längtan efter att hitta honom. Jag undrar så var han finns. Var Prince Charming gömmer sig någonstans.

Tumblr_l4c2d0upek1qb9uyvo1_500_large

Tumblr_l4b24foe1e1qb5qdoo1_500_large

Bilder tagna från weheartit

Barnvakt snart

Idag är det tisdag och jag och min bror ska vara barnvakt åt vår yngre lillebror Benjamin som är sju år. Vi får se vad som hittas på. Kanske tittar vi på någon barnvänlig film tillsammans samtidigt som vi myser med lite chips? Vi kommer säkert på något.

Annars idag har det inte hänt så mycket. Ryckte lite ogräs i förmiddags och har precis ätit. Inget mer med det. 

Ha en fin dag! Pussen.

Onödigt test

Namn: Victoria
Tilltalsnamn: Victoria, Vicky, Vickan... Vickevire
Födelsedag: 3 mars
Hemstad: Göteborg
Ögonfärg: milerade grönblåa
Hårfärg: halvblond
Längd: 1,75 ungefär
Höger/Vänsterhänt: vänster
Stjärntecken:  fiskarna
Sko storlek: 38/39
Är dina föräldrar skilda: nej, som tur är
Skor idag: inget, när jag varit ute har jag gått barfota
Mål för det här året: kämpa vidare som förut fast ännu lite mer
Det första du tänker på när du vaknar: redan morgon?
När går du och lägger dig: nu när det är sommarlov blir det jämt efter midnatt
Bästa minne:  oj.. har för många

Favoriter

Färg: alla möjliga pastellfärger
Mat: grillat
Sport: dans
Djur: alla djur är fina på sitt sätt 
Glass: kulglass
Godis: choklad
Affär: just nu är det bikbok
Bokstav:  V faktiskt
Nummer: vet inte
Tuggummi: spear mint 
Helgdag: fredag
Årstid: höst, sommar och vår
Radiostation: lugna favoriter gillar jag
Parfym: vet inte
Kroppsdel på motsatta könet: ögon och leende ♥

Vänner och livet
Vad vill du bli när du blir stor: jag har ingen aning, nånting som jag passar som
Hur vill du dö: en fridfull död. Jag vill dö av ålderdom
Vem av dina vänner är mest lik dig: ingen faktiskt
Vem är högljuddast: Olimpia, tror jag
Vem får dig mest att skratta: Mathilda
Vem har du känt längst: Emelie
Vem är blygast: vet inte
När grät du senast: någon vecka sen
Vart vill du bo i framtiden: i Göteborg
Hur länge tror du att du kommer leva: jag tror jag lever tills jag är hundra år


Har du någonsin
Varit kär: jag tror inte det
Blivit dissad: nej
Har du kille/tjej nu: nej
Rymt hemifrån: nej
Föreställt dig ditt ragg naken: har inte haft nåt så nej
Skolkat: nej
Sovit utomhus: ja
Gråtit i skolan: ja
Spytt i skolan: nej
Velat bli modell: som liten ja 
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: mmmm
Sett någon dö: nej
Druckit alkohol: smakat men usch så äckligt
Ätit sushi: ja, fyyyy
Varit på scen: ja :D
Snattat: när jag var liten kanske
Retats: ohja
Blivit nerslagen: nej

Du?
Svär: nej, det är så fult
röker?: nej
Sjunger bra: jag tror det
Dushar dagligen: nej
Kommer överens med dina föräldrar:  jag försöker men lyckas inte alltid
Gillar åska: nej
Spelar något instrument: piano
Äger en iPod: nej tyvärr
Går till kyrkan: ja
Sover med gosedjur: nej
För dagbok: no one
Dansar i regn: seriöst, vem gör inte det?
Sjunger i duschen: ja


This or that:
Pepsi/Cola: cola
McDonalds/burger king: Burger King 
Singel/gruppdate: singel
Choklad/vanilj: vanilj
Jordgubbar/blåbär: blåbär 
Kött/veg: kött
Tv/film: film, helt klart
Gitarr/trummor: gitarr
Adidas/nike: adidas
Kinamat/mexikanskt: mexikanskt
Kakor/paj: paj!
MTV/VH1: vet inte
Blind/döv: döv

Kan du:
Gå ner i splitt: nej
Skriva med båda händerna: knappt ;)
Vissla: sisådär
Blåsa en bubbla: ja
Rulla din tunga i en cirkel: ja
Ha dina ögon i kors: ja
Nudda näsan med tungan: nej
Dansa: lite


Vem var den senaste personen:
Du nuddade: Matthias, min bror.  
Du pratade i telefon med: Pappa
Msnade med: Alida
Du kramade: Heidi
Du skällde på: Mamma
Sportade med: hmmm.. mig själv

Senast du:
Skrattade: några timmar sen
Grät: förra veckan någon gång
Filmen du såg: Vänner för livet
Tuggade tuggumi:  nu
Drog ett skämt: oj, long time ago
Sjöng en sång: också några timmar sen

Random:
Vilket land skulle du vilja besöka: något i Afrika, Kroatien, Grekland och nåt i Sydamerika 
Hur många kuddar sover du med: en
Dricker du mjölk: ja
Person du hatar mest: jag hatar ingen. Tror att ingen är värd att hatas 
Var tror du vi hamnar när vi dör:  vi kommer till himmelen, till Gud
Vad borde man uppfinna: en klocka man kunde gå tillbaka i tiden med och ett botemedel för cancer
Vad är det värsta vädret: slask och hagel
Lekte du med barbie som liten: vem gjorde inte det som liten tjej egentligen?
Hur många ämnen har du ig i: ingenting faktiskt

Hahaha, ja, detta förklarar faktiskt bara hur tråkigt man kan ha det ibland. Ska nog titta på film nu eller nåt. Let's se what happens.

Lite tankar om det kungliga bröllopet

Tittade nyss på Daniel Westlings tal till kronprinsessan Victoria på deras bröllop och jag måste medge att jag blev helt tagen. Sådana vackra och fina ord. Vilken underbar och mogen man han verkar vara. Han verkar verkligen vara en man som tar sitt förnuft till fånga, och jag tror att han kommer stötta kronprinsessan Victoria jätte bra i hennes beslut. Tror inte ni också det?

Det kungliga bröllopet är ett jätte hett ämne just nu i bloggvärlden och därför känner jag att jag vill skriva lite. Jag älskade det verkligen. Jag älskade stämningen, hur de såg ut (Victorias klänning var helt makalöst vacker), hur de tittade kärleksfullt på varandra under vigseln men framför allt den utstrålningen de båda hade. Man såg verkligen kärleken i deras ögon, ingenting annat. Jag lovar att det är ren kärlek emellan dem. Och jag kan inte fatta varför en del kritiserar deras val om att gifta sig. Det var mer än rätt att de fick gifta sig nu, tycker jag!

Så, nu har jag skrivit lite om det. Annars har jag faktiskt hållit på och redigerat min lillebrors blogg idag vilket var jätte skoj. För en gångs skull slapp jag greja med min. Hehe. Trodde föresten att han aldrig skulle börja blogga, men jag antar att jag hade fel. Men check out hans blogg. He's very very cute.

Pussen.

Hemkommen från Nyhem

God morgon bloggen!

Är hemkommen från Nyhem nu och har haft en strålande ungdomshelg (haha, kanske inte vädermässigt men annars) som jag inte kan berätta (eller orkar berätta) om fullt ut. Det skulle ta tid. Men för att jag ska fatta mig kort kan jag säga att jag träffat underbara människor, umgåtts med Mathilda och folket i min kyrka samtidigt som jag sprungit omkring på olika möten och seminarier. Så den här helgen har varit en av de bästa på länge.

Nu ska jag springa ner till köket och äta frukost. Klockan är visst snart halv två. Suck!

BBQ - allmän lycka

Ohoj allesammans! 

Jag kom hem för ungefär en timma sen ifrån en mysig BBQ med tjejcellen. Det var jätte mysigt även om det tog lite tid innan vi fick igång grillen. Haha! Men vi grejade det tillslut och köttet blev redigt gott måste jag säga. Förutom att äta hade vi allmänt roligt och det blev många skratt.

Under tiden jag var där fick jag reda på två jätte roliga grejer:

¤ jag ska åka till Nyhem på lördag
¤ i december kommer jag att delta i en konsert med skolan

Så... livet är allmänt gött just nu. GLÄDJE känner jag just nu och det är verkligen underbart. Var längesen sist nu. Sist jag mådde så här bra. Men jag antar att sommarlov är till för sånt. Att efter allt slit och all ångest man känt under skolans gång ska man få känna lycka för en gångs skull och tagga inför hösten. Whooooohooooo. Jag vill bara skrika ut all glädje jag känner men jag tror nog att jag låter bli, för jag vill ju att den ska stanna så länge som möjligt. Hihi! Men åååh, Nyhem från lördag - söndag. Fin fint.

Annars nu ska jag sova eller kanske läsa. Läsa och drömma mig bort så här mitt i natten. Whoho. Jag bara älskar sommarlov.







Dessa tre bilder togs igår, då jag och Alidatjejen äventyrade till Mårängens bad & camping. Haha.. Men man kan säga att bilderna beskriver hur jag känner just nu i alla fall och jag hoppas att den känslan får sitta kvar länge. Imorgon, dagen därpå och dagen därpå... Nästa vecka också. Och nästa månad... Oh ja, ni fattar i alla fall!

I don't like it this way

Usch. Att man ens kan få vara så här förkyld på sommarlovet. Det är inte okej. Känner mig nämligen nästan alldeles svimfärdig och jag är så varm att jag nästan kokar över, så känns det i alla fall. Dock säger min pappa att jag inte har feber... Hmmm, konstigt är det i alla fall.

Har nu tagit på mig mys-kläder. Tänker nog sätta på en bra film jag kan titta på eller någonting liknande. Känner nämligen bara för att slappa, ta det lugnt, inte göra något speciellt. Jag är så trött att jag skulle kunna somna bums tror jag, men det vill jag inte. Hehe! Hatar att vara sjuk (vem gör inte det?)
Hoppas att jag blir bättre imorgon. Ha det trevligt, kära vänner!

Photographs part one











































Några bilder som jag tog igår på Alida. Vad tycks? Jag kan inte annat säga att jag är nöjd. Ni anar inte hur underbart det är att fota denna tjej. Hon har ett så fotogeniskt ansikte och man behöver naturligtvis inte säga vad hon ska göra för att bilden ska bli bra för hon gör allting redan så bra genom att vara sig själv. Det kan man också se genom att titta på bilderna, eller hur? 

Jag ska nu fortsätta redigera bilderna från idag, då vi var vid sjön och fotade. Även de bilderna blev riktigt fina.

Sjuklingen...

sitter här och tycker synd om sig själv. Jag är så täppt i näsan att jag inte kan andas där igenom. Andas kan jag bara göra genom munnen, vilket är en plåga. Det är sjukt jobbigt! Men för att roa mig själv redigerar jag bilder och äter godis. Laddar upp ett antal bilder snart när de är klara.

Pussen.

Snart drar jag till stan

Tjohooooo!

Planerna för idag är att åka in till stan och möta upp min fina vän Alida. Vi tänkte fika lite och prata lite strunt som vanligt? Haha, nej inget strunt, utan massor av viktiga saker. Men i alla fall, vi får se om hon kanske hänkar med mig hem och sover över. Det vore mysigt!

Ha en underbar dag allihop!

Min videoblogg..

Detta är pinsamt värre och jag kommer verkligen ta bort detta inlägg imorgon. Haha! Victorygirl ska inte göra några mer videobloggar. Punkt slut!

Snart kommer min första videoblogg!

Håller just nu på med min första videoblogg, haha. Så hemskt det är att bara prata till en kamera och låtsas att folk är intresserade om ens liv fast de inte är det. Men jag kände att jag var tvungen att testa på det ändå, bara för att det är många som spelar in videobloggar ville jag också. Jag ville känna hur det känns även om det känns helt stupid nu efteråt. Men jag bryr mig inte. Jag har nu gjort en videoblogg! Den kommer strax!

Frukost NU

God förmiddag kan man väl säga och jag har inte käkat någon frukost än. Hehe! Jag och brorsan har i alla fall huset för oss själva idag. Det är mys. Får se vad som händer. Bara slapp och chill tror jag nog. Massor med filmmys vore inte helt dumt faktiskt.

Ska ner och käka frukost nu i alla fall. Ha det fint!

Dötrist väder

Hejsan. Jag sitter vaken med ugglan mitt i natten. Men jag antar att det kommer vara mycket så framöver eftersom det är sommarlov nu. Upplevde min första dag idag. Måste säga att den inte var så speciell. Vädret har verkligen varit dötrist vilket har gjort mig deprimerad, och därför har jag  bara varit inne och slappat lite med småbrorsorna. Det är också så att jag kommer hamna i den sitsen att vara barnvakt när mamma och pappa jobbar nu... och när det är pissväder ute så gör det faktiskt inte. Men givetvis hoppas jag på att solen ska komma fram lite också. Man blir så oerhört trött på att sitta inne hela tiden på grund av vädret. 

Aja, ska inte grubbla mer på det för jag ska sova istället. Sova och drömma om att det ska vara fint väder imorgon. Det är ju sagt så att drömmar kan slå in.

Sommarlov

Det var skolavslutning idag. En liten dyster, känslosam och konstig en. Känner mig faktiskt kluven. Jag vet inte hur jag känner ens. Kommer sakna treorna så mycket. Jätte mycket kommer jag sakna dem och det hjälper inte att titta på gamla bilder för de får mig ändå bara att gråta. Det hjälper heller inte att minnas, då vill jag bara gå tillbaka till det som varit. Men jag antar att man får önska de all lycka i framtiden och sedan se positivt på det som kommer i höst, och att det givetvis är sommarlov, eller hur? Det är verkligen helt sjukt att det är sommarlov nu!

Hopp hopp. Snacka om att jag är lite tankspridd... Things are just going too fast! Men eftersom bara tankarna cirkulerar i min skalle ska jag försöka samla mig och få lite inspiration i alla fall. Jag skriver en ny novell igen. Eller det kanske inte är någon novell. Det kanske är en fin berättelse, men i alla fall, nu tänker jag skriva ner mina tankar.

Ha ett fint sommarlov allihop!



Sommarlovet börjar imorgon

Hej alla glada människor som längtar efter sommarlov. Det är ju bara en dag kvar för Norrköpings borna tills de får sitt. Vad galet, känner jag! Allting har ju gått så sjukt fort. Jag fattar ingenting! Nyss började jag ettan. Jag minns så väl när jag stod utanför skolgården med några från min förra klass och väntade på att uppropet skulle börja. Jag minns också alla dessa presentationer vi hade för varandra. Jag minns så otroligt mycket, det har hänt så mycket men jag kan ändå inte fatta att det är sommarlov imorgon, att jag går ut ettan imorgon. Jag menar, det är ju helt sjukt!! Känner ni med så, ni som är i samma sits som mig?

Idag har det också varit en liten ledsam dag. Treorna bjöd på sig själva väldigt mycket. De imiterade och skämtade om elever och lärare. Det var jätte kul att se. Man skrattade nästan tills man kissade på sig. Haha. Det roligaste var nog när Olle i trean försökte (och lyckades väldigt väl) att härma Adam i min klass. Adam som under detta år, rent ut sagt, "misshandlat" gitarren i elevrummet. Haha!

Treorna visade också ett bildspel från alla tre år de gått på Kristina skolan. Det var rörande kan jag medge. När Fix you - Coldplay spelades höll jag på att gråta eftersom treorna själv sjöng den på sitt musikprojekt med SON i februari, och det var verkligen jätte fint. När Miri höll sitt tal började jag definitivt gråta. Tårarna bara rann och rann. Det var verkligen ledsamt, och sorgligare blev det i kram ringen efteråt.

Åååååååååååhhh, vad jag kommer sakna våra underbara treor. De som nollade och välkomnade oss in till Kristina skolan. Hoppas bara nu på att de får en fin student och en underbar och spännande framtid!



Nu till en helt annan sak; fick reda på betygen idag i svenska, engelska och spanska. Fick VG i allihop, och jag känner mig väldigt nöjd. Det har varit ett väldigt tufft år och jag har kämpat som en dåre, och jag är verkligen inte ett MVG-barn (vilket jag nämnt tidigare), så VG räcker väldigt bra för mig. Bra jobbat, Victoria!

Wildkids

Hej!

Visste ni att jag är en väldigt lycklig och turligt lottad person idag, angående en sak? Även om ni inte visste det så får ni ändå reda på det nu. Det var nämligen så att min mobil gled ur fickan på bussen precis innan jag skulle av idag, vilket jag inte kom på fören efteråt och då fick jag givetvis panik. Jag lovar att jag verkligen får panik när jag inte hittar viktiga saker som mobil, busskort eller plånbok, och därför hamnade jag i beslutsångest när jag insett vad som hänt. En sak som jag visste var att mina föräldrar inte skulle bli särskilt happy happy om jag berättade för dem att jag råkat tappa mobilen i bussen. En annan sak som jag anade var att någon kanske snott den eller nåt (haha, ja, även om det är en skitkass mobil)... Men jag beslutade mig för i alla fall att gå till nästa hållplats och vänta på att bussen skulle vända, så att jag kunde se efter om den fanns kvar. Och gissa vad? Den låg där på sätet när jag steg på bussen igen och jag kände sån lättnad. Puuhh!


Annars har jag haft en riktigt fin och härligt slitsam dag, så jag är jätte trött. Hehehe. Men det gör ingenting för det har varit värt allt slit ska ni veta. Det är nämligen så att vi hade vår utspark för våra musiktreor idag. Temat var WILDKIDS, så vi var så klart utklädda till afrikaner allihop. Hela grejen med detta var ju att förbereda treorna inför det tuffa livet efter studenten. Och vi ansåg att den afrikanska vildmarken kunde vara en liknelse till det.



Jag, Ebba och Hedvig hade hand om en station där vi lärde treorna en så kallad regn- och jaktdans som de sedan skulle visa upp på stan. Det var riktigt kul att se. Haha. Och ni har väl hört låten Oh Afrika - Akon?

Hela dagen slutade med fika och det var mycket uppskattat, vilket var riktigt roligt. Alltså kan man sammanfatta denna dag med ordet värd.

Puss och kram!

Underbart väder

Det är nästan helt omöjligt att sitta inne när det cirkus 20+ ute och strålande sol. Därför har jag inte skrivit någonting här. Haha. Jag har faktiskt ett liv och i morse åt jag frukost utomhus samtidigt som jag solade lite. Tror också att jag fick lite färg på ryggen. Hih, yes! Jag har nämligen väldigt svårt för att sola annars... Jag tycker att det är så tråkigt att bara ligga stilla. Jag har myror i rumpan kan man säga.

Nyss var jag ute och rensade ogräs i en timma. Alltid lika roligt (not). Hehe. Sitter mest här och tycker synd om min bror just nu, Matthias. Han trampade nämligen på en spik som gick rätt djupt in i foten, så han började blöda jätte mycket. Aj aj aj, han måste ha jätte ont. Hoppas verkligen på att han blir bättre.

Ha en fortsatt fin dag! Sitt inte inne vid datorn eller TV:n för mycket nu, utan gå ut en stund på en promenad eller varför inte en cykeltur? Det gjorde jag förut och det var jätte mysigt. Hoppas ni får det trevligt i alla fall.

Puss.

Movietime

Hej på er!

Jag har nu hunnit med att plocka undan lite saker i mitt rum (ja, det finns givetvis fler grejer att plocka ordning på) och rensat lite ogräs på vår grusgång. Tänkte därför sitta här och mysa lite med film - as usual. Det är ju så härligt att bara ta det lugnt och dega sig igenom ibland. Tycker ni också det?


Som vanligt slänger jag in en bild på mig.. Hahah. Det där lät väldigt egoistiskt! Nej men, så här ser jag ut idag i alla fall, klädd i vit T-shirt och ett par mörk lila gamla jeans som mamma haft när hon var yngre. Hih, jag älskar att sno hennes kläder. De är super nice!

Hopp hopp hopp. Nu ska jag drömma om kärlek genom att titta på en romantisk film. Älskar såna verkligen för de får mig att drömma om min egen Prince Charming som någon gång framöver kanske dyker upp. Jag vet inte när bara. Haha!

När man flyger

Jag hann inte med. Emma bara ryckte tag i min arm och plötsligt flög vi. Vi flög över vattnet. Det luktade salt och jag kunde nästan föreställa mig hur kallt det skulle vara, också hur uppfriskande. Därför gjorde det ingenting. Vi flög ju just nu och såg solnedgången bortom horisonten. Den var vacker. Så där vacker att man fick ont i magen. Det pirrade. Jag tror att det pirrade i Emmas mage också, hon höll ju så hårt om min hand. Ögonen var uppspärrade och hon överröstade måsarnas skrik med sitt. Jag skrek med. Att skrika är det bästa som finns, att bara få skrika ut glädjen. Speciellt när man flyger.



Fint i solen med Alicia och Linnéa




Vi åt våfflor vid strömmen och jag beställde en Blueberrie Hill. Mums!


















Norrköping är så fint så här års. Sommar 2010 kommer bli så värd.

















Avslutar med en snygg bild på Alicia. Hade en underbar dag med er igår, tjejer. Ni gjorde min dag. Ni är så underbara, det ska ni veta.

Nu ska jag städa mitt rum jätte snabbt så jag sen kan gå ut och jobba lite i trädgården. Ogräset väntar på att jag ska komma och rycka bort dem.


Terminens sista prov

Det blir ett tråkigt, snabbt och onödigt inlägg idag igen. Har inte tid att latjolajba med er, tyvärr. Det är engelskt prov imorgon (terminens sista prov), så nu ska jag plugga massa massa massa.

Puss

Läggdags

Har suttit och förberett min redovisning inför imorgon, eller åtminstone min del av den. Hehe. Usch. Allting blev så stressigt i eftermiddag med den. Jag hittade inte människorna i min grupp, de var totalt utspridda över hela Kristina (min skola till labyrint) tills jag hittade dem det vill säga och vi redde ut allting. Men har i alla fall skrivit klart vad jag ska säga så det känns bra.

Nu ligger jag i alla fall här och känner mig lite konstig. Dåligt samvete tycker jag inte om att ha och det har jag nu. Suck. Allting är verkligen jobbigt nu, de här dagarna. Mitt humör är o stabilt. Hela jag är det. Funderar ibland på, tänk om jag skulle rasa samman bara av all press och ångest? Jag hoppas verkligen inte det. Det vore allt annat än rätt. Allt annat än rätt.

Aja. Jag måste verkligen sluta skriva massor av deppinlägg hela tiden. Vem tycker det är kul att läsa om det egentligen? Inte ens jag. De får mig att må jätte dåligt ju, så varför skriver jag såna för? Det är någonting man fundera på och tänka över. Ska i alla fall sätta på mig pyjamasen, borsta tänderna och ta ut linserna nu. Förbereda mig inför sängen. Ska bli underbart att sova. Är dödstrött (inte bokstavligt talat).

God natt.

No concert for me

Hej!

Åkte hem ifrån skolan förut så därför kan jag inte delta i den härliga vårkonserten som pågår just nu i Hörsalen. Lite tråkigt men jag känner mig rätt hängig faktiskt, och dessutom får jag väldigt ont i halsen när jag sjunger. Jag är nog, helt enkelt, inte riktigt helt frisk. Men jag ska ta mig samman och försöka plugga lite ändå. Jag har nämligen en redovisning om afrikansk dans imorgon. Lite intressant, så där! 

Kram!

Filosofera i mörkret

Natten gömmer sig i ljuset och dagen gryr
Mardrömmar, förvirringar och rädslor flyr
I min ensamhet kan jag filosofera i mörkret, i mitt inre
Jag är en sån som fördärvar mitt sinne
Ibland önskar jag att jag vore hel och kunde tänka klart
Att känna frid, frihet och bara att livet är underbart
Ibland brukar jag tänka dumma tankar och jag vet inte varför
När mardrömmen slår in kan den inte brytas, utan då är det bara
onda kvävande röster jag i mig själv hör



Dålig dag?

Hela den här dagen har varit en ren skit dag. Hela mitt humör har varit som en fruktansvärd guppig och läskig berg- och dalbana. Jag har inte kunnat kontrollera mig själv, jag menar, jag brukar aldrig vara så här dum. Jag har verkligen varit jätte dum idag. Dum i huvudet. Usch. Tur i alla fall att man har fina vänner som kan få en på bättre tankar. Och förlåt igen för mitt humör, jag lovar att bättra mig!

Fick i alla fall tillbaka nationella proven i matte idag. S K I T, så känner jag just nu. Men jag ska åka hem snart och lugna ner mig lite grann.

Puss och kram.


RSS 2.0