Performance anxiety

Den här eviga söndagen. Jag har suttit framför datorn hela dagen (givetvis har jag haft en massa pauser så klart) och skrivit uppsats. Etik. Problem. Suckar. Ingen motivation. Massor av motivation. Ångest. Betygs-pressure. Ännu mer suckar. Tänker på annat. Vill gömma mig i en garderob och sedan krypa ut nästa vecka. Jag vill till Göteborg, till de finaste människorna i världen. Jag tycker att saker är jobbiga. Jag vill gå och lägga mig. Jag vill inte gå och lägga mig. Jag är upp-och-ner. Jag vet fortfarande inte vad som händer. Jag skrattar. Jag gråter. Jag ler. Jag skrattar igen. Jag skriver av mig (nu) i min fina anteckningsbok. Lyssnar på Birdy som skriver underbara låtar. Jag sjunger hela tiden för att lätta på det tunga. Jag gör mycket. Jag är en knasfröken. 


Titta bara. Oh kära nån!

Jag skriver om livet helt enkelt

Varje kväll, nu för tiden, sitter jag och skriver i min speciella bok för tankar. Jag skriver om saker som är vettiga, känslor jag inte har modet att visa, jag skriver meningar som jag annars inte vågar säga och ord jag inte vågar uttala. Jag skriver om saker som är fina, om saker som är fula. Jag skriver om det som är svårt, om det som är lätt. Om det som är roligt, om det som är tråkigt. Om livet helt enkelt.

Men jag är nog glad ändå

Jag kan vara duktig ibland som ger gärnet när jag är trött. Som i alla fall gör lite när jag inte har någon ork kvar egentligen. Jag kan vara snäll även när jag känner att det tar emot, men jag kan också vara elak. Det är hemskt, men jag kan. Usch. Fy för mig ibland. Åh för mig ibland. Människan har olika sidor. Vissa är bra, medan andra mindre bra. De mindre bra sidorna hos sig själv får man jobba på medan man utvecklar de bra. Livet är fram och tillbaka, upp och ner, och så kommer det ju alltid att vara. Som en berg - och dahlbana. Jag är upp och ner. 

Åhhhh. Det är så mycket som händer i mitt liv nu. Jag har ingen koll på alla känslor. De bara flödar över och jag finner aldrig ord som kan förklara hur jag känner... det finns ens inte såna ord. Kära nån, det är nåt som händer lite smått. Nåt som kittlar lite extra. Det är nåt som händer. Men jag är nog glad ändå.

:)

Mitt liv är på plats nu alltså. Jag mår så bra och jag älskar att bara andas den rena luften hösten ger. Jag älskar också mina underbara vänner som ger mig sån glädje, och som också ger mig extra motivation att fortsätta orka. Ni är guldvärda, mina fina! 

Det händer så mycket
jag tror att jag tappade bort mig själv någonstans
var är jag
vad händer

...

Godmorgon! Just nu sitter jag och äter K-special, godaste flingorna jag vet. Jag har precis duschat så jag känner mig fräsch (än så länge... hahaha) inför den stora dagen. Jag ska nämligen på bröllop idag (nej, det är inte jag som ska gifta mig) och det ska bli så kul. Vi ska nämligen sjunga med kören under vigseln. Whoho. Det kommer bli bäst alltså!


Jag i min rosa lilla morgonrock. Älskar att se naturlig ut, utan smink ibland. Det kan vara så vackert att liksom bara face it. Det här är jag. Jag ser ut så här för att jag ska vara så här. Vi tjejer ska alltid gå omkring och noja oss över saker och sen må dåligt över dem. Hah, det är så typiskt och patetiskt, så jag tänker sluta med det bums. Onödigt. Japp.

Det var väl vad jag ville ha sagt för stunden. Nu snart måste jag fixa i ordning mig. Kram!

Update

Hej hej! Inte så mycket liv här. Men jag har som sagt fullt upp med att öva sång och på monologer. Jag har fullt upp hela tiden, och jag tror jag tycker om det ändå. 

Igår var ingen bra dag. Jag ville slänga mig i väggen, sitta kvar där och aldrig ta mig loss. Jag var så arg på allt och alla. Usch, vilken dålig dag. Dock blev den bättre på kvällen med trevligt sällskap. Jag säger bara DPS, vi äger fett!!!!!

Idag har jag haft en bättre dag, men humöret har åkt berg - dalbana, kul va? ALLTID. Haha. Jag vaknade i alla fall upp i en fin lägenhet. Malin & Olimpias. Den är jättefin och jag vill typ bo där jag med. Mmmm. Idag köpte jag också en väldigt fin söt liten diktbok. Den är lite töntig kanske, men så fin ändå. Jag är ju som jag är som så många av er vet. Hihi.
Hoppas ni har det fint och att inte skolan suger musten ur er totalt.

Jazzsingers

Åh käre värld! Jag lyssnar på jazz och åh, vad jag älskar det! Just har jag kört in mig på Julie London. Hon är helt amazing. Hon sjunger precis sån jazz som jag älskar, och hennes röst är så lugnande och vacker. Den är rätt låg och jag kan luta mig tillbaka och mysa i min säng. Hihi! Man kanske skulle testa på att sjunga jazz någon gång, det är ju riktigt mysigt och fyllt med känslor till skillnad från klassisk sång som typ bara är pipigt. Haha. Mmm, människor. Jazz är fint! 

Förutom att jazz är fint så var den tidens sångerskor riktigt fantastiska på att klä sig snyggt. Kolla liksom:



Julie London 50-tal



Jazzdrottningen "Billie Holiday"  - 30-tal

Whoho! Annars förbereder jag mig inför skolan imorgon. En ny vecka, nya möjligheter. Man ska alltid tänka på positivt - no matter how hard the wind blows. Nu är jag taggad här förstår ni. 
Det är nämligen så att jag har mycket på g. Har en liten spelning om två veckor, sen är det konsert med skolan, audition osv. Så jag har jättemycket att öva på.. Hehe. Men som tur är är det ju kul!

Aja... soon it's time to go off to bed! Good night beautiful people!



What you want to do with your life

Kära vänner, vad gött livet är just nu. Allt bara rullar på för mig. Och jag har ju inte fått nässelutslag på två nätter nu, vilket är UNDERBART! Tänk om de verkligen försvunnit helt??? Om det så vore (vilket jag hoppas på) skulle jag inte kunna beskriva min lättnad. 

Igår var det feeeeeeest. Och det var helt galet. Japp. GALET. Var inte där så länge, hann dansa lite och prata med glada människor (haha). Sen var klockan för mycket och det var liksom dags att ta tåget hem. Rätt värd kväll ändå.

Nu mina damer och herrar ska jag inte sitta och tjööööta mer. När jag kom hem igår gick jag raka vägen upp till sängen och somnade bums, så nu ser jag jättefräsch ut med dagen-efter-smink, haha. (NOT)

Ha det så länge!

Try to remind yourself who you are
What you want to do with your life



Ni är fina

Hej! Det var visst en vecka sen... Har haft fullt upp kan man väl säga. Nollningsvecka och det har varit så otroligt roligt. Man har verkligen fått en inblick i hur de kommande "ettorna" (just nu kallade: nollor) kommer vara. Man får reda så mycket om deras personligheter. Haha.

Mina utslag har dock börjat blossa upp igen (förlåt att jag klagar hela tiden, men jag har svårt att inte göra det... är riktigt trött på det här nu... och jag får inte klaga hemma, så att någon hör för alla blir irriterade... så jag klagar lite här i min blogg... men det är bara till en början. Det kommer nog bli bättre med tiden!)

Nu snart när som helst blir det kladdkaka. Yum! Ska försöka njuta lite och tänka på annat. Längtar faktiskt till skolan imorgon. Jag vill träffa människor som jag mår bra av att umgås med, såna som liksom kan få mig på andra tankar.
Ja, det var det. 

Njut av söndagen er! Ni är fina!

RSS 2.0