Kör sen

Hej, det var längesen! Nej då. Jag har bara inte skrivit något roligt inlägg på länge för min kamerasladd är ju fortfarande borta. Måste verkligen köpa en ny. Hittar inte den gamla någonstans. Och en blogg utan bilder är faktiskt lite tråkigt. I alla fall för mig. För just min blogg är ju faktiskt till mest för mig eftersom jag älskar att skriva, filosofera och även kanske inspirera. Haha. Ingen aning om jag lyckas. Hoppas det!

Aja. Slut på onödigt babbel. Igår träffade jag Kajsa ifrån min klass. Vi diskuterade vårat grupparbete i skolan, skickade mejl till politiker, sökte information om sociala tjänster och Socialstyrelsen inom kommunen, vilket resulterade i framgång. Vi är på god väg. Blir nog en bra redovisning tillslut. Efter en massa plugg åt vi onyttigt på MAX och gick en runda på stan. 



Fick med mig det rosa nagellacket ifrån Isadora Wonder Nail. Det skimrar i korall/rosa färg. Underbart fint! Måste säga att det är en av mina första naglack som jag köper själv. La inte så mycket pengar på att köpa sånt förut. Men nu är det andra bullar!

Nu ska jag nog ta en snabb dusch, fräscha till och klä mig snyggt. Det är ju kör sen!

en vecka

Idag läser jag om modernism (försöker få igång tankarna), pluggar matte, spanska och övar!
So long!

Bara en vecka kvar..

Hemma igen!

Hemma och glad. Jag har haft det bäst. Älskar mina fina kusiner och släktingar. Älskar maskerader och att få chansen att träffa nytt och trevligt folk. Jag älskar livet rätt mycket just nu. Känns som de flesta sakerna (skolarbeten o.s.v.) kommer lösas sig nu om jag sitter i och är flitig. Och så klart ska jag vara det också!

Imorgon ska jag börja på min modernism-uppsats. Whoho!
Ha det fint!

Ha det bra

God kväll kära medmänniskor!

Just nu packar jag för fullt. Det är nämligen så att jag imorgon kl. 10.35 kommer kliva på bussen som åker till min kära kusin, Olivia. Har redan fått min biljett. Mobilen vibrerade nyss, så det känns bra! Nu slipper jag tänka: "Var är min biljett?" Jag har nu allt på ett och samma ställe. Det är alltid positivt.

Medan jag packar lyssnar på en väns spotifylista. Ni anar inte vad bra musik han har. Just nu ljuder Cosmic Love med Florence + The Machine. Har aldrig lyssnat på henne/de innan. Riktigt bra!

I know I can't take one more step towards you
'Cause all that's waiting is regrets
Don't you know I am not your ghost anymore
You lost the love I loved the most

I've learnt to live half a life
And know you want me one more time



Bild från sommaren. Ha en bra början på erat sportlov, vänner!



Varför?

Hej!

Jag gick hem tidigare ifrån skolan idag... Ville inte stanna en minut till... hemska dag, hemska förkylning. Varför varför varför? Och VARFÖR har jag prov just imorgon när jag typ inte orkar plugga alls... när jag varit så dum och skjutit upp allting till dagen innan? Varför Victoria, varför?

Har i alla fall suttit och pluggat i några timmar... kan väl inte 100% vilket jag vill, men jag har ett hum om det mesta. Jag vet vad kolhydrater, proteiner, estrar, fetter och vitaminer är. Nu behöver jag bara läsa in mig lite mer på kolmolekylens uppbyggnad. 

Naturkunskap i alla ära!

Bajssjuk

Det är BAJS att vara sjuk... särskilt att vara förkyld när man har bossakonsert på torsdag. Också särskilt när man får utslag som kliar. Jo, nässelutslag... Suck! Jag som trodde att allt det var över... Men NEJ visst inte. Får väl vänta några veckor till... Haha, nu ska jag sluta klaga.

Ska ta allergitabletter nu, plugga naturkunskap och sen ta en dusch och försöka slappna av lite... 



Happy valentine's day!

Idag har drömt lite, lett åt par som hållit varandra i handen, åt flickor som ler, åt flickor som skrattar och åt flickor som rodnar. Jag har försökt sätta mig in i andras situationer. Hur är det att vara kär egentligen? Går det att beskriva känslan? Hur känns det att få en kärleksfull kram? Det måste pirra i hela kroppen. Bubbla som kolsyra. Wow, det lät fint. Något som också är fint är när man söker på weheartit.com på "love"... Då pirrar det till lite extra i magen och jag ler. Mina ögon tindrar.

Tumblr_kw9qlitf6f1qza6kro1_500_large
Thoughts_0214_large

Tumblr_lghmpty8jg1qajjdco1_500_large



It is you and me against the world

I laid down gently. With a heavy head I leaned against the pillow and fell asleep. And then I was in another world. I was with you. Hold on tight spidermonkey. It's you and me against the world.

Tumblr_lg4anrv5dr1qd646ho1_500_large

Varje litet steg mot yttervärlden gör oss starkare

Vet ni, det är så härligt att utvecklas som människa. Tänk hur modiga vi är egentligen när vi ger oss ut i "det okända". Jag är en liten flicka på det här jordklotet och vet precis hur det känns. "Det okända" har varit en rubrik över så mycket i mitt liv. Varje litet steg mot yttervärlden har varit ångestfyllt eftersom jag är jag. Jag har alltid levt med den här dumma lilla tanken: "tänk om jag misslyckas". Men nu orkar jag inte bry mig längre. Nu vill jag shoota, och det har jag minsann gjort ett dussin gånger sedan jag börjat gymnasiet.

Ni ska veta att allting inte varit lätt som en pannkaka. Många av mina närmaste vet hur mycket jag bokstavligt inte gillar att stå på scen, blotta min kunskap och försöka slänga ur mig några kloka ord (jag observerar kloka väldigt noggrant). Jag får ångest, blir torr i munnen, får svårt att svälja, skakar, mår illa och önskar inget hellre än att jag inte finns. Men när jag får krav på mig kan jag ändå göra stordåd. Ni ska nämligen veta att skolan är viktig för mig. Jag har alltid en varningslampa i mitt bakhuvud där det står betyg på. Om den sätts på kan jag inte fega ur, och just därför kan jag göra saker jag är livrädd för... som att hålla tal. 

Jag har hållit två tal i mitt liv. Det har varit det läskigaste jag någonsin gjort. Men det talet jag höll för några månader sedan var nog värst. Jag var så nervös... när jag talade kändes det som om hela kroppen stannade upp och lungorna slutade arbeta. MEN jag gjorde det ändå. Jag gjorde det.

Det är det jag försöker komma till (även om mina ord är jätteflummiga). Genom att vi utsätter oss själva för eldprov växer vi starkare som människor, och vi kan sikta längre fram. Jag har vuxit så otroligt mycket de senaste månaderna. Jag kan visa människor vem jag verkligen är utan att skämmas, och jag vet att du kan det också. 

Tänk att du får världens belöning när du utsätter dig själv för "det okända". Är det inte värt hur mycket som helst att få känna sig starkare? Det tycker jag, och därför, nästa gång, när jag ligger i min säng och jämrar mig inför nästa tal så ska jag komma ihåg det här. Jag ska se på det som ett paket. Ett paket vi alla får öppna när vi för en sekund, minut, timma, dag, dygn eller år gett ut oss på vild mark.

Not my monday

God kväll! Hur har första dagen på veckan varit? Jag måste få säga att jag haft bättre dagar, men ni ska veta att den här måndagen har varit rätt mysig ändå. Grattade Malin som fyllt 18 år - wow, tjejen, helt amazing - och sen fick jag reda på något riktigt fantastiskt som får mig att må så bra så bra.

Vad jag gjort hitintills hemma:

* Skrivit klart min engelska uppsats
* ätit semla för första gången i år
* övat sång

Nu återstår bara en sak på min lista - jag ska plugga spanska, det roligaste av alla ämnen... Hehe? På senaste tiden har det i alla fall blivit bättre, så jag ska inte sitta här och tjöta. Det har jag verkligen inte tid med. Ha det fint alla finisar därute!!

I got very inspired today



Kunde inte låta bli att kladda lite grann efter jag precis sett en massa sminkvideos. Synd att jag ändå inte tog Make-Up det på IV-valet, skulle varit så utvecklande att hålla på med någonting man kanske känner lite för och älskar. Men men, att läsa engelska, svenska och rättskunskap kanske jag kommer ha mer nytta av i livet. Det får vi se!

Tänkte nu vara lite rolig och berätta vad jag använt mig utav (haha, även om det inte syns så mycket, det blev liksom naturligt.)

Eyeshadows - beige och brun -
Isadora
Eyeliner Isadora
Rough Isadora
Mascara Maybelline Falsies (bästa maskaran jag någonsin ägt).

Nu, hörreni är det dags för mig att göra något vettigt med mitt liv... Måste förbereda mig inför veckan. Usch... Den kommer bara innebära en massa plugg. Tills imorgon har jag en engelska uppgift att göra. Blääää! Orkar inte och fattar inte hur jag ska börja. Vi ska skriva om George Orwell's berättelse "Shooting An Elephant", till ett annat perspektiv... Men jag tror väl att jag ska hitta på något. 

Ha det bra, hej! 


Take care of yourselves

Hej! Idag värker min nacke. Det gör ont. Förmodligen beror det på att jag sov på en för hög kudde i natt. Suck!!! Alltid är det någonting som händer mig.. Hehe. Så nu har jag kommit fram till att jag ska hoppa in i duschen och försöka slappna av. Det är verkligen hemskt med muskelvärk. Sannerligen. Hope you'll have a precious day by the way and take care of yourselves.

RSS 2.0