Trevlig söndag!

Hej och godmorgon! (Haha)
Vi kom hem ca 3 på morgonen igår så det var bara bums i säng, och sen vaknade jag upp för en timma sen. Var nämligen i Göteborg igår, på inflyttningsfest. Sånt är alltid kul, så många glada människor som är så fina och trevliga. 

Annars har det inte blivit så många inlägg på sistone, men skolan har liksom kört igång och det blir massa rutiner igen. NÄR SKA MAN HINNA BLOGGA? Haha. Jag kör bara när jag känner för det, när jag har något vettigt att skriva för det är ju sånt jag tycker är intressant att läsa i alla fall. 

Jag har i alla fall fått min lön nu, och det känns väldigt bra, men man märker ju att pengarna försvinner snabbt. Jag har köpt den fina capen som jag visat innan, Isadora's Big Bold Mascara och borstar/penslar ifrån Ecobooth. Alltså väldigt nödvändiga saker. 

Nu tänker jag ta en snabb dusch för jag har massor av nässelutslag överallt (typ). Önskar er en trevlig söndag!

Little love



Something's happening
I think I ain't that insecure little girl no more
I'm a fighter and I will never stop
I've been doing this this far so what will I lose if I keep going
Who am I to judge with the victory itself on my side
Who can be against me when I'm already walking with the truth
WHO?


Nail polish

Det kanske anses dumt att måla naglarna innan man övar piano. Men åh, jag vill verkligen piffa till mig lite. Unless you're not wearing makeup, you can always paint some nail polish on ;) Kram på er alla fina!

Hej en snabbis

Jag säger hej en snabbis under min övningspaus. Asså ååååå, vad underbart det är att sjunga igen som förr. Jag har varit på latsidan så länge, men nu känner jag att I want to catch up all the things that I lost. Och just nu är jag också så härligt uppsjungen. Everything's great over here, guys! Hoppas ni har haft en fin skolstart. Vi hörs så småningom. Hej!

Here I come

(Kvaliteten är inte världsbäst på de två sista bilderna, men ni ser ju ändå vad saker och ting föreställer)

Hej och god kväll!
Idag har jag städat hela dagen (visst låter det roligt? Nää, men det låter vuxet och vuxenpoäng behöver jag samla, tro mig!) Först dammsög jag hela nedervåningen och sedan nu under kvällens gång har jag städat och röjt upp i mitt rum som varit en ren rövarkula... Kanske inte, men det har inte varit så fräscht att vistas i mitt rum fullt av dammråttor, kläder utspridda och givetvis en hel del saker. Men detta, mina vänner, tog jag reda på idag. Så nu sitter jag i min mysiga säng och känner doften av citrusfrukter (YEAH JIF, YOU GOOO!)

Det är så svårt att ta in det faktum att det är skolstart imorgon. Det betyder tillbaka för mig, till ett slags hem. Och det här året ska jag vara så sjukt bra. Jag ska öva mycket mer än vad jag har gjort innan för mitt schema ÄGER. Asså, jag är seriös nu! Jag har håltimmar :>

Måndagar -
börjar 08:10, sen fetaste hålet till 13:05 (wooooow... bäst!)
Tisdagar - börjar 09:50, perfeeeekt tid att öva på!!!
Onsdagar - börjar 08:00, jobbigaste dagen - inget hål, bara en massa lektioner.
Tordagar - börjar 08:10, hål från 10:20 - 12:20, och sen slutar jag 12:45... WOW! =D
Fredag - börjar 08:10 och har hål från 11:00 - 13:20

Tycker att det är riktigt bra alltså. Är supernöjd. Om man liksom jämför med vad jag hade när jag gick i tvåan. INTE EN ÄNDA HÅLTIMMA. Men nu passar det sig ;) Weeeeiii! Höhö! Och senaste tiden jag slutar är klockan 15:00. Men under våran slutar jag lite senare på fredagar, tyå 17:20. Då är det musikalrep och sådant. Sådant roligt! Så det gör ingenting. Hööhöö. :'D

Men ja, nu har jag kluddat och skrivit massa trams igen. Suck! Jag måste verkligen göra mig i ordning tills imorgon. Duschen kallar på mig och sen måste jag fixa mitt hår. Det blir utbakade flätor igen, för då blir det vågigt och fint tills imorgon, tills klockan 13:00. Yes! Fett! Men mmmm, det blir bra det här. 

LYCKA TILL NU! NU IMORGON BÖRJAR DET! TREAAAAAN HERE I COME!

Rooftop

Yes... Life is just sweet right now.  I'm so happy happy happy and also very excited about the near future. I hope... Hihi!

Fotografier ifrån taket igår. Ja! Jag satt på vårt tak som vill håller på att lägga om och mina ben skakade och jag frös liksom fast där uppe. Haha!! Läskigt, men ibland måste man ju bara övervinna rädslorna. Och det bästa sättet att göra det på är ju att utmana dem.

Sysselsättning

Hej! Efter att jag varit inne hela dagen går jag ut och tvättar takpannor. Haha. Gör lite vettigt då i alla fall.. alla pannor ska ju snart i upp igen och sättas på taket. Så det är det jag kommer vara sysselsatt med nu.

Lite tankar



Hej så här sent. Det är ju midnatt... Oupsi. Men jag tänkte att en inlägg kan ju vara mysigt att skriva ändå. Och som ni ser, idag har jag sminkat mig. Och det var ett tag sen sist. OCH jag måste säga att jag fullständigt älskar denna looken (som på webbcambilderna inte syns så bra, men jaja). Det naturliga facet är fint. Bruna skuggor, solkyssta kinder med höstig rough (tänk peach - plommon), kalla rosa-lila läppar, markerade bryn och tjocka långa ögonfransar. Det är snyggt, eller hur? Det rår ingen tvekan om det, hörni (i min värld i alla fall).

Nu till annat som jag bara känner att jag måste skriva. Jag är typ lyckligaste tjejen i världen just nu. Gud är så god alltså. Han bara fyller mig om och om och om igen med sin kärlek och glädje och jag ler både på insidan och utsidan. Jag kan inte sluta och jag känner så i mitt hjärta att det börjar hända saker där. Sår som varit oläkta börjar läka och jag känner mig fri. Fri som den där fina flickan i mitt rum i mitt fönster som jag fick av mamma. Den lilla träflickan som någon fin människa täljt sträcker ut sina armar och på dem har några kristallblåa fåglar slagit sig till ro, och det är just sådan frihet jag känner. Och jag tackar Gud för det hela tiden. Han är så fantastisk att vara kring och har så mycket som Han vill ge. Så jag uppmuntrar verkligen er, att inte vara rädda, låt Honom komma nära för Han vill inget annat. 

Lite av mina kvällstankar. Hoppas ni mår fint. Detta är sista sommarlovshelgen för många. Sen på måndag börjar skolan och det blir plugg plugg plugg igen. Och jag önskar inget hellre att ni får ett fantastiskt år. Det är ni alla värda. Love from me /Victoria

Morning...

to y'all! Här har det precis ätits frukost. Hallonsmoothie (typ det godaste jag vet) the och mackor. Yum! Och nu ska jag snart börja förbereda mig inför dagens utflykt till skogen. Jag och mamma ska plocka svamp. Lite skeptisk till det hela när jag nu tittar ut genom fönstret. Regn. Hehe. Ja ja. Vi kan ju leka lite med tanken och tro på att solen kommer komma fram väl i skogen. *Hoppas hoppas hoppas* 

Annars, försöker jag peppa skolstart på måndag. Tredje året börjar och jag kan inte fatta det. HALLÅ. TIDEN, VARFÖR SPRINGER DU IFRÅN MIG? Men seriöst hörni, det känns verkligen så. Plötsligt kommer jag väl stå där, i vit klänning och studentmössa. Bara tanken får mig att rysa typ. Jupp. Men så är det, och jag vågar inte ens drömma om sommaren 2012. Det är mycket som kan stå på spel, mycket som kan hända. Också mycket jag hoppas på. I want it so badly. Guuuuuuuud.

Jahopp. Det där var lite uppdatering i alla fall (om lite flumm räknas in så klart ;))



Lycklig tjej. Ja, men det är väl så jag känner mig ungefär. Take care everybody! Love

This fall...

Hello sweet people! Nu vill jag faktiskt ha höst. Är jag konstig som känner så? *Fniss*
Jag vill så gärna klä mig FINT. Haha. Har inget att klaga på sommarmodet egentligen, men hösten är så mysig och jag vet precis hur jag vill gå klädd. Och nu har jag ju pengarna också. Mmmm!
Jag inspireras lite av Holly Kennedy som bara egentligen är en karaktär i boken (och filmen) PS. I Love You. Men åh, vad denna "karaktär" inspirerar mig.

I höst vill jag använda mycket kjol i marinblått och grått till strumpbyxor och benvärmare
Jag vill gå runt i en mörkblå cape, en basker på huvudet och en yvig halsduk
Åh, vad jag vill använda handledsvärmare i olika färger
Jag vill också se snygg ut i rutiga skjortor och cardigans
Jag vill känna mig fri i att gå i stuprörsjeans och höga stövlar
men också i klänning och kängor med klack
Jag har aldrig varit mycket för smycken, men en berlock kanske skulle vara fint
och rosiga kinder, på tal om det, och långa ögonfransar och markerade tjocka bryn 

Whoho. I'm ready!!!


Words from the bottom of my heart

Sitting on my bed with a picture of your face
I can barely control it, I am drowning in your eyes
My stomach is filled with soda that bubble and I can't do anything else but smiling
Usually, I'm a dreamer, but when it all suddenly ends up in reality... O man, I can't control myself
Sometimes, I wish I could run away from it and hide safe somewhere, and sometimes, I wish I could stay 
and do all the things I'm so afraid of
Guess all that's gonna happen some day, somewhere, somehow
Oh, I'm dreaming about the future all the time
I want to be so happy
I want to wake up in my nice, wonderful white home, beside you (who are you???)
And the very first thing I will do is to hug our children and ask them how they're doing
and then tell them how sweet and goodlooking they are, and how much I love them
Oh.. I want to eat breakfast with the family and discuss important things that contribute to the better
I want so much, and God, you know everything... You read everything I'm thinking about and dreaming of
And you know; most of all, I serve you
You are the only thing that matters in my life
Without you, I am no different than the girl who can't be anything
But with you, I am this strong and nice girl who CAN do anything thanks to you
And I feel pretty when I'm with you
I feel smart 
I feel wonderful
I feel... Yes, I feel good things about myself when I'm with you
And I can laugh and do crazy things because I don't care what other's might think about me
AND THAT'S ALL BECAUSE OF YOU, BECAUSE OF YOUR LOVE FOR ME
AND I CAN'T DO NOTHING BUT THANK YOU
AND TELL YOU HOW MUCH
I love you

Takpannor

God förmiddag! Måste säga att jag känner mig lagom pigg ändå och det är bara bra det. För idag blir det att hjälpa pappa med taket. Så nu hela eftermiddagen ska det bäras ner takpannor. Vilka härliga starka armar jag kommer få då... Weeeeiiii!

Guess that was everything. Ha det gött! :)

Havregrynsansiktsmask

Usch. Jag är helt slut. Min kropp vill inget hellre än att slappna av. Huvudet dunkar, och likaså gör det bakom mina ögon... Så nu tänker jag göra lite selfcare, vilket betyder: duscha & ansiktsmask!

Det spännande med detta är att jag ska göra en egen ansiktsmask. Eller jag har sett på internet och fått höra att havregryn gör susen för ansiktet. Det öppnar upp porerna, skrubbar bort orenheter i ansiktet och är helt miljövänligt. Jag som är väldigt känslig mot kemikalier av olika slag i rengöringsprodukter behöver detta, så jag testa och se hur det funkar! 

Hoppas ni mår bra, kära vänner!




Min favorittjej på Youtube. Hon är så duktig och kommer med jättebra skönhetstips! ;)

Inspiration

Åh. Höstmodet är fin fin fin fint som alltid. Älskar färgerna!!! Och eftersom sommaren inte är så rolig just nu vill jag lika gärna ha höst.


BikBok



Hemma från Frizon

Hemma från Frizon. Trött. Genomförkyld. Glad. Awesommmmmmmmmme. Lite vad jag har lust av att säga...

See ya soon

Godkväll människor!
Ska röja upp lite i mitt rum innan jag går och lägger mig. Suck! Kommer för sent i säng i alla fall. Ska upp tidigt imorgon, för frizon väntar... Ahhh, det kommer bli helt klockrent tror jag. Whoooop whooooop! Ska åka dit imorgon med min kära Alicia och lillebrorsan Edwin. Det blir hur skoj som helst. Vi har bil och är fria. Haha! Yäääääähhh!

Tja... det var väl det jag ville få ur mig. Haha. Love you friends. See ya soon.

You and me in the rain



Jag cyklade hem i regnet. Kändes som taget ur en film. Jag har alltid älskat regn på ett sätt, på ett annat sätt avskytt det. Ibland kan det ha hänt att jag drömt om att stå i spöregnet och krama om någon man är så innerligt förtjust i. Håret är blött, vattendropparna sitter som pärlor i ansiktet. Händerna är kladdiga och det har till och med regnat in i kläderna. Det är just då man behöver värme, någon att krama om. Något jag skulle vilja uppleva.

I'm so happy I can't show it




Jag säger bara sommarläger 2011. I'm truely blessed.

RSS 2.0