Mhmmm

Det är galet hur cool Gud är. Hur han typ pysslar ihop saker och sätter dem på sin rätta plats. Yesterday var jag på en underbar ungdomssamling i kyrkan. Ett gäng från UMU (Ungdom Med Uppgift) var där, delade sina vitnessbörd och lovsjöng med oss. Det var fantastiskt! Inspirerande människor, indeed. 

Och alltså Gud gör så otroligt mycket i mitt liv just nu. Han bygger verkligen på min karaktär och lär mig jättemånga nya saker genom fantastiska människor i min omgivning. Det är inte alltid lätt, men det är så värt det när man verkligen ser a good wonderful holy change i sitt liv. Det får mig att bara i ren beundran säga WOW. Our God is an awesome God ♥
 
 

Blogilates for beginners

Hi what's up!

Nu har jag som ni ser tapetserat lite med hjälp av min fina Evelina som har fixat en sjukt snygg header åt mig, love it!

Jag har börjat träna lite smått. För några veckor sen körde jag på med promenader men känner att det inte riktigt räcker. I need to be strong känner jag. Bygga upp kroppen liksom. Känns som alla mina muskler har smält, haha - så nu idag började jag med blogilates (POP pilates) i ledning av underbara Cassey Ho som gör det hela så mycket roligare. Hon gör träningscheman och videor som går att hämta på hemsidan www.blogilates.com, vilket är super! Är pepp på detta men även medveten om att jag kommer avsky detta. Träningspasset jag gjorde idag var hemskt! Kroppen är fortfarande shakey shakey, härligt att vakna med träningsvärk, haha. 

 
Här är det underbara schemat som gör det mycket enklare. Det är massa slit men jag ska klara detta... Yes och nu när jag skrivit detta på min blogg är det no turning back.
 
 
 

RSS 2.0