Without

Godmorgon! Här sitter en seg liten filur... Inte mycket sömn i natt. Jag funderar så otroligt mycket på livet just nu.. och den snara framtiden som kommer. Det är nog inte så konstigt egentligen. Jag tar ju studenten om cirkus 2 månader (GALET!!!!!!!) Sen är jag liksom fri och göra precis vad jag vill. Kära nån! Under högstadiet minns jag hur skoltrött jag var och hur mycket jag längtade efter att sluta skolan och ta studenten.. Men nu när slutet är så nära känner jag mig väldigt kluven. Det kommer så klart vara underbart, hjälpe mig vad jag kommer tjuta, skratta och jubla. Wow. It will be awesome! Sen kommer det även vara lite läskigt också.

Nog om det. Just nu gör jag mig i ordning inför dagens bravader. Jag och pappa ska dra in till stan. Jag ska nämligen vara med på Steven's i kyrkan i eftermiddag. Jag ska sjunga i kören och det ska bli jätteskoj!
So now I better put some makeup on!

See ya!



En-rätt-nyvaken-Victoria-utan-smink

I look to you and I pray


Happy girl

Hej hoppla! Igår började jag och kom en bit på projektrapporten som ska vara inlämnad nu på tisdag. Bättre sent än aldrig. Haha. Ska fortsätta idag. Men först ska jag nog duscha för jag ser ut som en lort. Ärligt talat. Så därför får ingen se mig just nu. Lägger istället upp en bild hur jag såg ut i förrgår! 



Happy girl. Yes I am happy.. It feels like things will work out anyway anyhow.

Käre Gud, tack för allt

Lite bilder jag tog idag. Perfekta ljuset och motivationen came back. De beskriver typ lite hur jag känner mig just nu. Jag är inte deprimerad längre. Det är så underbart. Jag gillar verkligen inte känslan av att lyckan är helt försvunnen, att man inte kan hitta den. Jag kan frimodigt säga att Gud hjälpt mig hitta den. Han har verkligen lyft upp mig och mitt självförtroende OTROLIGT MEN SÅ FANTASTISKT mycket. Jag känner mer och mer var dag som går att jag trivs med mig själv. HE IS AWESOME!!! Jag kan inte tacka Honom nog för vad Han har gjort i mitt liv.
Aaaaah... Jag blir helt till mig. 

Käre Gud,
Tack för allt du gjort för mig
Jag är så tacksam, jag kan inte beskriva med ord
Tur att du ser igenom mig
Jag kan knappt tro att det är sant, att jag blivit så stadig i mig själv
Allt är tack vare Dig
Tack
Jag älskar dig
Tack igen
Amen




Rena lakan

Det är dags att sova. Ligger i min säng som är nybäddad. Jag har bäddat med rena lakan.. De doftar god sömn så jag vill faktiskt bara sova och drömma om fina saker. Kanske drömmer jag om att en dag väldigt snart få reda ut ett och annat... eller bara träffas och prata ut om saker. Just nu känner jag helst att jag inte vill, eller jag vill, det är bara det att det känns jobbigt. Jag är inte bra på att våga möta jobbiga saker, jag backar mer än gärna om jag ska vara ärlig. Men någon gång ska jag vara modig nog. Man blir ju trots allt starkare av att göra saker man inte riktigt vågat göra innan. Det får oss att våga göra ännu mer och självförtroendet växer. 

Nåväl.. Detta får jag fortsätta grubbla på i natt när jag sover i mina rena lakan. Haha! 
Kram på er alla fina!

...

Jag är alltså sämst på att uppdatera här... Men jag har aldrig något vettigt att skriva. I am a no-lifer... hehe. Nej men.. På senaste tiden har allting bara varit upp och ner. Vi jobbar på med musikalen, vilket både är roooligt men också otroligt krävande. Ibland kan det visa sig att man tolkar en roll på olika sätt.. hehehe.. Men saker och ting ska fixa sig, absolut. Japp, så är det!

Nu städar jag.. Mitt rum har under de senaste 2 veckorna sett förhemskt ut.. Usch! Så nu tar jag tag i det. 
Hörs senare!

nnnanana

Hej hej mina vänner! Hoppas att ni mår bra och njutit av helgen. Jag har haft fullt upp och till och med åkt på en förskylning, en kraftig sådan dessutom. Blääähää.. Men man ska inte klaga. Man kan ju faktiskt friskna till också.
Denna helg har jag varit i Linköping hos min fina vän Olimpia. Jag hjälpte henne med att underhålla och vaka över några 10-åriga tjejer (däribland hennes syster) som skulle ha tjejkväll. Jag och Limpan (som jag kallar henne.. höhö) bakade givetvis inför kvällen. Det gjordes mängder av cupcakes med frosting, kladdkaka, chokladmuffins. Sen bjöds det också på tacos och godis. Tjejerna sjöng karaoke för full hals, skrattade och myste tillsammans till film. Låter det inte som en riktig tjejkväll? Jo minsann, det gör det!

Nu snart någon gång ska jag sätta igång med plugget. Kära nån, (som jag alltid säger) det är ju naturkunskapprov på tisdag. I better get going, om ni förstår!!

RSS 2.0