We are the winners

YES YES YES YES!!!!! Loreen tog hem det! WOW, det är så awesome!
Jätteglad tjej här! Haha. Älskar låten, den är så äkta och underbar.

Euphoria

Hello my very fine readers! (Ja, några få är ni i alla fall och er tycker jag om)
I skolan är det full fart (läs: MUSIKALREPETITIONER) och det går upp och ner hela tiden. Men det är riktigt roligt emellanåt. Att ha egen mygga fäst i pannan och stå på stora scenen på Östgötateatern är överväldigande, spännande och väldigt läskigt. Man får verkligen känna på det här med att vara musikalartist och ja, jag älskar det. Därför måste jag ta vara på varje tillfälle där på scenen och verkligen spela ut, för jag tror nog inte att jag kommer göra något sådant igen. Det gäller att fånga dessa dagar och leva ut dem till fullo.

Till något annat. Studentbalen är ju nästa vecka så jag och mamma åkte till stan efter skolan igår och köpte det saknade. Det blev skor (jättefina), smycken, studentklänning och smink. Jag har världens snällaste mamma faktiskt som lägger så mycket energi på mig och allt som har med studenten att göra. Hon planerar och fixar. Hon är fin! (Tack mamma!!)

Nu väntar jag bara på att Eurovision ska börja. Full av förväntan ser jag väldigt mycket fram emot att se Loreen sjunga Euphoria. Numret är så bra! Hon är ett säkert kort för Sverige på alla sätt. Koreografin är jättecool och utstickande samtidigt som hennes vokala insatser är otroliga. Låten är väldigt enkel, men sätter sig ändå på hjärnan vilket är extremt bra! Tror det kommer gå hem i Europa faktiskt. Därför peppar vi nu Sverige och håller våra tummar! HEJA LOREEN!!!
En liten bild från april som visar lite hur jag känner just nu. Life is kind of sweet right now!

Get out of my head and fall into my arms instead

Shot me out of the sky, you're my kryptonite
You keep making me weak
Yeah, frozen and can't breathe

En liten facelook från dagen. Har blivit förälskad i rosa läppstift alltså.. Det är superläckert nu till sommaren.. whoho! Gjorde en väldigt enkel sminkning som ni ser. Förutom läppstift har jag lagt på rouge, maskara och samt fyllt i mina bryn. Här har jag alltså inte använt någon foundation.. varför? Jo.. just för att jag inte vill att min hy ska se ut som skit på balen.. hehe.. för det gör den nu nämligen.. Jag har haft så många pormaskar och finnar de 3 senaste veckorna alltså... Beror säkert på vädret.. haha.. Nej men, har faktiskt ingen aning. Anyways skippar jag foundationen just för att förebygga oren hy.

Annars så taggar jag musikal nu. Jag taggar fastän jag är supernervös!! Man kan inte göra annat. Tror musikalen kommer vara grymt rolig när vi väl sätter ihop det och allt rinner på som vatten. Yes, I believe in that.

Hoppas ni har det fint. Kram!!

Nervositet

Blir bara mer och mer nervös för varje dag som går. Musikalen närmar sig... AAAAHHH!! Hoppas att det hela kommer bli bra, även om det är väldigt mycket kaos just nu. 
Ville väl bara skriva det. Hoppas ni har en härlig och spännande vecka framför er.
Kramar!!

I believe everyone in this world is created beautiful



Makeup.. a girls best friend... maybe it's true... However, the beauty of makeup is the way it can emphasize the features... I believe that everyone in this world is created beautiful and that we all have a purpose with our lives. 
With that I hope you will sleep tight. Good night!

.

Jag har kommit in i en sån där jobbig period igen.. Går runt nästan hela tiden asnervös... Jag har nästan ångest. Ångest över framtiden. Jag velar, börjar bli mer och mer osäker. Vad ska jag egentligen göra med mitt liv nu? Jag har pluggat i mer än 10 års tid och nu tar det helt plötsligt slut. Jag har längtat så länge, men nu börjar faktiskt sluta längta.. Jag klamrar mig snarare fast i dagarna... jag önskar verkligen inte att veckorna ska gå så där snabbt i turbofart längre.. Nej, jag hoppas mer på att de ska gå i slowmotion. Fy för att ta studenten (just i nu läget)

Bara känslan av att man kommer skilja sig ifrån klassen är hemsk. Jag kommer gråta som ett litet barn sista dagen och tänka på allt jag/vi gått igenom. Fy vad jag har slitit de här åren i gymnasiet, gråtit, dunkat huvudet i väggen och ja, jag vet inte annat alltså. Men jag har också skrattat väldigt mycket och lärt mig härda ut. Jag har under dessa år lyckats utveckla ett mycket bättre självförtroende. Jag önskar liksom inte längre att jag var någon annan som jag gjorde för ett tag sen. Mitt självhat har snarare gått över till att jag börjar älska mig själv mer och mer. Jag trivs, jag äger, jag är jag, jag kan inte vara någon annan, jag kan inte se ut på något annat sätt, utan jag är Victoria och jag har klarat så himla mycket. Snart tar jag studenten som jag så länge har drömt om. Det är galet!!! Därför gråter jag när jag skriver detta, för jag kan inte tro att detta är sant. Jag tror typ att allting är en dröm. Att jag drömmer...

Sammanfattning:
Jag känner ångest för framtiden
Också en enorm sorg för att skilja mig från klassen
Men ändå känner jag en lättnad, det ska bli spännande att börja ett nytt kapitel och att få bläddra fram till ett oskrivet blad, samt titta tillbaka på den gamla goda gymnasietiden
Trots all vånda känner jag kanske att jag är redo

Kram på er alla goingar


By doing wrong you can do right



Heiii
Love the weather... it's tragic though that I have not a single pair of shorts I can wear.. Huh.. Where have all my spring and summer clothes gone? Suddenly I only have got sweaters and jumpers in my closet. Well well well.. seems like I have to do a little shopping in the near future.. Me like! But first I have to concentrate on prom... I can't wait until my dress is ready for me, which is not yet... In the meantime I can look at it and fill myself with wonder of how beautiful it actually is... And that I will feel like I'm the prettiest girl in the world in that green thing. So that makes it all clear that I have found the greatest dress. Are you longing for prom? I can't wait!

How weird is it that I'm writing in English? I just began and now I can't stop.. which is kind of good because I need to practise A LOT. I love this language and I want to learn more about it.. Because when it comes to that situation when I really need to speak it I start building up these walls which are almost impossible to break through.. I lose my voice and become speechless.. I lose the courage to communicate, because I realize that people might hear me speak wrong.. and that's why I can't find the right words to say.. and then I rather be quiet than saying anything stupid in a wrong way, which is kind of sadly I think... And that is absolutely why I want to write more in English. I WANT TO LEARN MORE about sentence structure and ofcourse I want to develop my vocabulary (gotta love that word.. haha), so that's what I'm doing right now.. It's pretty awesome to have a blog to write stuffs like this in it.. When I'm a better "English speaker" I can return to some of my amateur entries and just laugh at them and then correct them. Whoho!

I realized that I really wanted to develop my English friday night in church. It was because of the fact that we had three pastors from South Africa visiting our church, and I really wanted to talk to them, but all these stupid thoughts came to mind and prevented me from doing it. There were thoughts like "don't even try, your English is too bad and you won't be understandable".. So I didn't.. Well, I guess I said a few words, but I wish I had the courage to say some more, but I wasn't brave enough. Guess that will come later on. Sometimes you have to convince yourself that by doing wrong you can do right. That's really simple actually. Yes it is. I'll try to keep that in mind. 

This was in my mind for now. Hope you guys will have a great day!!

Suddenly it's that day

Ok... Den här klänning klår de föregående. Det här är ju drömmen!!! Wow. Den är helt enkelt mer underbar, precis så jag skulle vilja ha den. Den är enkel fast ändå inte.. den är mitt i mellan. Den har sina broderier, sitt "fallande tyllsläp" och sina fina knappar där bak i ryggen. Den är verkligen romantisk på alla sätt och vis.. också otroligt vacker, precis som en brudklänning ska vara!! Wow (igen), jag skulle verkligen vilja se ut så där, klädd i den där vackra silvervita saken. Då skulle jag känna mig vackrare än någonsin, och det är ju det som b.la är meningen. På bröllopsdagen ska man vara så vacker man någonsin kan bli. Hihi.. Hjälp vad jag går igång... Det är bara för att jag ska få följa med Stina (min ungdomsledare i kyrkan) när hon ska prova ut olika brudklänningar nästa veckan.. Därför blir jag så excited!! 

Titta på den finaste brudklänningen jag sett i hela mitt liv!!




It's breathtaking

Disney Fairytale Weddings

Hej! Jag har varit lite off på senare tid, men det är för att jag varit sjuk och inte haft något att blogga om. Dock kände jag idag att det skulle vara kul att skriva ett inlägg. 

Jag blev så sugen på att göra ett "bröllopsinlägg", haha. Konstig jag är! Har egentligen inte någon annan anledning till att klicka in mig på olika brudklänningsleverantörer än att jag är en drömmande ensamvarg som längtar efter kärleken och att få gifta mig (haha, skämt åsido). Det är ju inte så att jag ska gifta mig inom en snar framtid eller så (oh I wish).. Haven't found prince charming yet... men jag blev sugen bara och titta runt på brudklänningar för de är ju typ finast i hela världen!! Jag lyckades klicka in på Alfred Angelo's hemsida och hittade kollektionen "Disney Fairytale Weddings"... Eeehh.. hallå.. kan det stämma in bättre på mig!? Min dröm är typ att ha ett bröllop likt askungen, att vara klädd i en vit stor fluffig vacker och ja, alldeles underbar klänning. Hihi! Ja, ni märker ju hur jag blir.. alldeles töntigt tjejig. Här är i alla fall kollektionen:




Ja, visst är de helt magiska allihop på sitt sätt. Om jag blir tvungen och välja tycker jag nog mest om den ovan (alltså den sista).. Den är väldigt enkel upptill med broderade pärlor och sedan faller bara tylltyget ner så där vackert. Dessutom har den mycket släp, me like a lot!! Ja, den är verkligen sagolik. Alla klänningarna är det.
Dock dröjer det några år tills denna dag kommer, då det är dags att hitta den perfekta klänningen. Har som sagt inte hittat min prins än. 

Kram på er friends of mine.

RSS 2.0