Jag vägrar ge upp nu

Jag blir ledsen
River upp oläkta sår
Jag blir ledsen igen
Tittar ner i marken
Gömmer ansiktet bakom gyllene toppar
Viskar positiva små ord
Jag vill att de ska hjälpa
Förstå
Just det. Förstå betydelsen
Vad jag är för någon annan
Men enklare att förstå är vad du är för mig


...

Laugh laugh as much as you want to
act childish and behave like babies
don't be yourselves, don't stop whispering behind others' backs
don't be nice
Don't don't don't don't... 
I don't know why you don't
What I know is that I do not understand


Ohå spring

Hej allihopa!!! Rullar era dagar på lika snabbt som mina? Jag hinner inte med tiden. Dock har jag börjat lagt märke till hur den underbara våren är på väg emot oss. Är inte det underbart? DET ÄR BÄST! Och det får mig förstås att drömma lite, drömma om tunna jackor och strumbyxor, klänningar, T-shirts, converse och jeansshorts. Mmmmmhhh! Jag njuter. Jag tänker också på Halvarsglassen som man inom en snar tid på skolrasten kan springa och köpa, kula på kula!

Nu ska jag gå ner och baka cupcakes. See ya later!!!!

Förebild

Jag har hittat en förebild. Oh, vad jag vill vara som henne.

Min dag har varit jättebra. Tänk vad lite matematik man förstår, ett överaskande samtal och en underbar talkshow kan göra gott. På Stevn:ns intervjuvade man en äldre dam som innerst inne var det motsatta. Vilken själ hon hade. Även om hon varit med om hemska saker i livets tidigare skede var hon tacksam, tacksam över att Gud varit med henne och räddat henne ifrån det värsta. Nu bådar hon gott på Stockholms gator och gör allt för att trasiga människor ska få sina sår läkta. Fattar ni vilken underbar kvinna? Hon är hela 75 år gammal och gör stordåd. Hon är också min förebild. Jag skulle verkligen vilja bli som henne när jag blir äldre. Man kan ju åldras utåt, men inte inåt. Nej, jag ska alltid se till att vara ung på insidan, och Herren ska få leda mig på rätta vägar och hjälpa mig hjälpa andra. Jag vill verkligen göra någonting med mitt liv!

Efter den härliga Talkshowen följde jag med Alida och Dennis (en av de finast paren som finns) och käkade hamburgare på Max. Vi hade det trevligt, pratade och fotade söta bilder med Dennis iPhone. Låter inte det mysigt?

Nu till projekt fasta:
Japp... Det är tänkt så att jag ska fasta. Jag har funderat på att fasta ifrån skräpmat (som så många andra). Jag har verklgien varit för onyttig på senaste tiden och faktum är att man mår dåligt av det. Det har blivit flera mål skräpmat i veckorna, vilket inte bara känns i magen utan också i plånboken, och det är inte värt att nästan hela studiebidraget ska gå åt det... NEJ! Därför ska jag fasta ifrån skräpmat.

TID: 14 dagar!

Hoppas på att det ska gå bra! Med det slutar jag och säger godnatt. Imorgon är jag också ledig! Whihooooooo!



Make up

Hej hopp och godmorgon! Det är den 5:e mars. Jag har varit 18 i 2 hela dagar. Känns helt konstigt måste jag berätta, men också lite kul. Det var liksom inte så farligt som jag trodde för man får ju vara som man är om man så här gammal också. 

Igår var jag ute och åt med mamma. Innan gick vi på stan. Jag inhandlade en klocka som jag så länge velat ha och sen en massa smink!




Max Factor Xperience Weightless Foundation LIGHT IVORY 40 SPF 10
Make Up Store's Microshadow GHETTO
Make Up Store's Microshadow MUFFIN
Kicks FOUNDATION BRUSH 203

Måste säga att det känns underbart att ha köpt in lite nytt smink. Det behövdes verkligen!

Jag har ingen aning om vad jag vill bli när jag blir stor

Hej... Jag hinner inte med med allting den här veckan. Den rullar för snabbt. När ska man få andas? Det vet nog ingen. Haha, och något som är komiskt är att jag fyller 18 hela år imorgon. Vuxen brud? Ohh nej. Jag känner mig fortfarande som 15. Kommer nog alltid känna mig som det. Jag är ju liten på insidan. Lilla tjejen. Hur ska jag klara mig i stora vida världen? Gick inte jag på dagis nyss? Nej.. Det var visst 15 år sen.

Tiden går snabbare än vi tror
fortfarande har jag ingen aning om vad jag vill bli när blir stor

RSS 2.0