En skönhet som kan reflektera ljus

Jag sitter och tittar ut genom vårat köksfönster. Allting utanför är så vackert. Himmelen var förut alldeles kyligt rosa och snön som ligger frusen på trädens bara grenar, den reflekterade ljuset från himmelen. Jag tycker att det är otroligt, så vacker som vår natur är. Jag undrar ibland om det finns något syfte kring dens skönhet. Tänk om naturen själv försöker påminna oss om hur vackra och underbara vi är.

Det romantiska



Det känns som alla går runt och blir kära i varandra. Så är det nog, det börjar närma sig det stadiet. Jag blir så sugen jag med, att hitta någon. Någon man bara få krama om och pussa på hur mycket man vill, någon man kan hålla i handen på vintern, när det är så kallt eller någon man kan mysa med i soffan framför brasan.

Det romanstiska är så fint, jag spricker nog snart.

No pictures, I am sorry!

Det är tråkigt, för min överföringssladd till kameran är försvunnen. Jag hittar den inte, och där har jag ju en massa bilder. Det är verkligen synd att jag inte kan hitta den och föra över dem. Jag vill inte ha en tråkig blogg... Den blir ju så mycket tråkigare utan alla bilder, det är ju så! Suck suck suck. Jag blir lite förtvivlad, det måste jag säga... Webbcamen är ju inte den bästa heller... Hur kul är det med en massa egopics? I dislike.

Men nu får jag sluta grubbla över detta mysterium. Idag har varit en normal jullovsdag. Jag vaknade halv tolv och det brukar inte hända särskilt ofta, men jag har ju varit så trött. Vänt ut och in på dygnet, hehe! Sen har jag bara chillat lite, vilket innebär dator. DÅLIGT! Jag måste verkligen bli bättre på att öva... IMORGON, DÅ SKA JAG MINSANN ÖVA OCH PLUGGA!

Men jag hängde i alla fall med mamma till ikea lite senare, vid typ 16.00. Vi köpte hem lite grejer till huset och bytte min foundation.

Såå, en väldigt nice day! ;)

Staden!

Hej! Är nu hemma efter en väldigt lång dag, strosandes på stan. Jag har hunnit med mycket.. Som att shoppa allting jag behöver och gå på bio. Tycker att det är riktigt nice att hinna med båda. Och hörreni, har ni sett monki's rea eller? Heeeelt sjukt mycket folk och nedsatta plagg.. Underbart.

Jag köpte faktiskt en hel del.

¤ Kjol & t-shirt från Monki
¤ Loréals foundation från Åhléns
¤ Två bh:ar från H&M

Jag säger att det är nice. Fick några hundralappar över också. Det är väldigt bra, enligt mig själv! Hjälp vad längesen det var man shoppade lite, och bio var också ett tag sedan. Vi (jag, Matthias & Tobbe) såg New Moon och det var jätte bra, dock hade jag väl lite för höga förväntningar, kanske? Jag har ju läst böckerna liksom, det blir lätt så då. Men den var helt klart värd att se, så tummen upp!

Nyss såg jag en massa filmklipp på min lillebror, när han var omkring 2-3 år gammal. Världens sötaste alltså. Fast så säger väl alla storasystrar, eller? ;)

Ha en fin kväll & hoppas ni får ett Gott Nytt År!

Jag testar att mobilblogga.

God morgon! Rubriken stämmer. Jag testar om jag kan blogga från min faders mobiltelefon. Antagligen fungerar det inte. Ni vet, jag testade en gång förut och då fungerade det inte alls. Men ja ja. Let see about this time.

Snart åker jag till Naomi

Japp, så är det. Jag, mamma och Matthias åker snart till Naomi och myser lite med släkten på mors sida. Ska bli mysigt. God mat blir det säkert också. Massor med kex, mackor & frukt! Väääärt. Fatta vad maten betyder för oss svenskar egentligen. Hehe!





Hoppas innerligt på att träffa denna vackra flicka! Skulle vara treeevlans.
Ha det fint allihop, njut av sista juldagen! ;)


Tomtegröt & julskinka

Good morning friends!
Seg natt, det säger jag bara. Att inte ha nässpray och vara genomtäppt i näsan är inte det roligaste när man ska sova. Man kan ju bara andas genom munnen och det känns som om man ska kvävas... Det blir skönt, ska jag säga, när förkylningen är över. Hehe!

Nu blir det tomtegröt & julskinka! Mmmmhh.


Ett riktigt ruffskalas





Jag älskar när håret är nytvättat och lockigt! Eftersom mitt hår är så rakt så blir jag så otroligt glad när mitt hår är så här. Whiii.

Har ni några planer för ikväll?
Det har jag. Jag ska se på Sagan Om Konungens Återkomst! Jag fattar liksom inte hur man kan låta bli att titta.. Jag menar, sagan om ringen-filmerna är ju de bästa som finns. They've got everything. Kärlek, krig, äventyr, brödraskap and so on. Feeeeejnt!

Julafton

Härliga julafton var igår. Helt ofattbart. Jag har verkligen inget grepp om tiden längre, har jag märkt. Tycker inte ni att det går alltför fort? Jag menar, var det inte sensommar nyss? Började man inte precis skolan? Det känns fortfarande som om jag nyss börjat gymnasiet. Men det har ju för allt i världen gått en termin. Helt sjuuukt.

Men åter igen till julafton. Vi hade det väldigt trevligt. Själv vaknade jag upp rätt tidigt, när jag försökte somna om så funkade det inte, så jag gick ner och tittade på tv med lillbrorsan. Jag satt nog där ett tag, gjorde mig i ordning efter frukosten som bestod av gröt och julskinka. Sen förberedde man allting. Släkten skulle ju komma vid fyra. Mamma och pappa städade för fullt. Jag och brorsorna förberedde en massa paket. 
    Släkten kom och vi hade det jätte mysigt. Vi åt julmat och efter det lite julgodis. Mumsfilibabba. Sen blev det allmänt mys, lite paket öppning och så vidare. På kvällen satte jag på tv:n och tittade på Sagan Om De Två Tornen. Efter det somnade man.

Fick ni nåt fint i julklapp?

Mina julklappar bestod av shampo, smink, rengöringscréme och pengar. Whooho. Jag är supernöjd! Tummen upp på hela julafton.

Kram!


Fin vän



Jag tror att jag aldrig någonsin har sett en människa så naturligt vacker. Det är så speciellt med dig. Du har sånna ögon som man bara inte kan låta bli att titta in i. De är så magiska. Ditt leende är alldeles för vackert och det spelar liksom ingen roll vad du gör med dig själv, du ser ju ändå så fantastisk ut. Jämt och ständigt.

Men det är ju inte bara det. Du är ju en sån fantastisk vän också. Du tog orken till dig att stötta mig, när det var alltför jobbigt ett tag. Du är så fin. Det är sant. Och det stämmer, din skönhet är en gåva som kan få andra att må bättre. Jag är ledsen om jag inte varit likadan tillbaks. Men jag älskar dig, du är så underbar!

Min vän, Malin

Jag hittade en urläcker bild på min fina vän, Malin.



Jag har redigerat den lite grann, för jag tyckte att den var så snygg. RENA HOLLYWOOD STJÄRNAN! ;)
Men killar, I'll be watching her back.

Jag älskar dig


Snart jul?

Undertiden jag låtit bli att blogga har det snöat som in i norden och flera luciatåg har blivit av. Mer än så har inte hänt. Hehe. Men idag var det faktiskt julavslutning, en trevlig sådan. Vi på musikgymnasiet sjöng Helga Natt och Advent, fina sånger det där.

För övrigt känns det rätt skönt med jullov, eller rent utsagt jätte jätte jätte jätte skönt. Jag känner mig så trött. Det har varit jätte segt att gå upp på morgonen de senaste veckorna. Men så känner väl ni med, antar jag?

Efter julavslutning stack alla i klassen upp till kristina, där vi samlades och sammanfattade terminen över lite glögg och någon pepparkaka. Allt slutade med att vi bildade en kramring så att man fick säga "hejdå" till varandra, och även önska var och en "en god jul & ett gott nytt år!"

Jag fick sen med mig malin - en klasskompis - ner på stan för att köpa lite julklappar, och nu är alla köpta. Lite tråkigt bara att man har mindre än en hundring kvar på kontot, men aja! Julklappspengar kommer nog! :)

Nu sitter jag på biblan i Norrköping och väntar på Linnéa. Kl. 17.45 är det rep för julshowen. Jag är jätte jätte jätte taggad! Whiiihoooo.

Hej så länge!

Julkänsla

... Det börjar jag minsann få. Just nu sitter jag och lyssnar på Peter Jöbacks förra julskiva, igår hade vi på musikgymnasiet en underbar julkonsert. Vi tjejer kom in, klädda i vita luciasärkar med vita band runt midjan, utsläppt hår och med ljus i våra händer. Jag fick gåshud när vi marcherade in och sjöng Santa Lucia i Hedvigs kyrka med sin akustik. Det var så mäktigt. Men Helga Natt var det finaste. Sådan kraft. Till och med folket bland bänkraderna fick vara med och sjunga! Jag säger coolt.

Jag älskar julen. Det är det bästa jag vet, bättre än att fylla år. Så mycket bättre.


I needed a break

Sex dagar sedan jag skrev något senast. Det kanske var värt att inte skriva något i huvudtaget? Det har bara varit en problemvecka i alla fall. Skolan får mig att må så illa. Så illa. Ibland känns det liksom så onödigt att gå dit, man får ju bara dåligt samvete. I alla fall jag, men det kanske bara är för stunden. Jag hoppas det.

Förra onsdagen tog alla i klassen svininfluensasprutan. Jag blev förvånad att jag vågade ta den först av alla, jag som är så spruträdd annars. Jag tror att sprutor till och med var en fobi ett tag. Haha. Jag blev ganska stolt, föresten. Fast stoltheten försvann sen efter några timmar, då det började kännas i armen. Det gjorde så ont i armen på kvällen, och värre blev det dagen efter. Men nu är det bra!

Jag kan också passa på att berätta lite om helgen. Vi hade ju julshow i Linköping då, och det var det roligaste på länge. Härlig julmusik, dansspex och teater bjöds det på. Jag och Linnéa sjöng When Christmas Comes To Town från filmen Polarexpressen. Underbar helg asså!

Första december

Det är första december och det vilar ingen snö på frusen mark. Jag tycker att det är tråkigt.. Det är så ovärt. Det är liksom julafton om mindre än tre veckor. Tycker inte ni att det ska vara obiligatoriskt med snö då, eller är jag ensam om att tycka så?

Jag har i alla fall haft terminsuppspelning idag, vilket innebär att man spelar upp något på sina instrument för andra på musikgymnasiet. Det var spännande, trots att jag var väldigt nervös. Men men, det är ju över som tur är!

Jag är fortfarande kvar på skolan och degar, väntar på en buss som kommer om ungefär en kvart. Jag ska åka hem. Jag är så grymt trött, nervositeten sög ut all kraft ur mig, så det ska bara bli så underbart att få komma hem och kasta sig på sängen.. Nej, givetvis ska jag plugga också. Hehehe.

Kram ♥

RSS 2.0