Flammig kräfta



God fredag på er!
Jag är hemkommen och ska precis duscha. Mitt hår är smutsigt, min hud är torr och jag har nässelutslag i ansiktet och på armarna. Jag ser ut som en flammig kräfta... haha! Usch... så oerhört trött på utslagen nu, så jag tar en dusch för att fräscha till mig en aning, för att känna mig fin!
Hoppas ni har det jättefint. Ta verkligen hand om er på valborg också!
Puss!

Bombnedslag på g

Det är rätt mycket plugg nu. Om två veckor börjar alla nationella prov som förmodligen kommer suga all kraft ur mig, så just nu gäller det att ligga på. Plugga matte B ska jag göra i helgen, samt spanska, engelska + en massa övning så klart! HJÄLP MIG, termins är om bara tre veckor eller nåt också. Allt kommer som ett bombnedslag. Just nu sitter jag föresten med naturkunskapen och tragglar genetikskluringar... så intressant, men svårt! Nu har jag inget mer att säga förutom att jag är så himla stressad. I wish you the best, guys! ♥♥♥

.

Hur i all sin dar...? Det går ju inte alls.
Jag försöker, kämpar på, jobbar under sån press, stess, utslag, jag gråter, biter ihop och försöker.
Jag är svinarg. Jag är så arg att jag blir ledsen. 
Men om jag verkligen försöker då? Jag gör det! Snälla.
Victoria betyder segrarinna... en dag... då ska jag klara saker.

Första skoldagen

Idag var första skoldagen... Allt gick inte... Har nog sovit för lite i natt. Det förklarar det mesta. Just nu håller jag i alla fall på att ta ett "litet" break från att öva piano. Ska nämligen gå ner strax och börja öva sång och även ensamble. Yep! Let's see!

Ha det!

Proppis

God kväll kära medmänniskor!
Min blogg är jättetråkig just nu, jag vet. Min kamera och jag umgås inte lika mycket som vi gjorde förr... med orsaken att överföringssladden är borta. That is not good. Men jag tänkte att jag kanske skulle kunna dela med mig i text ändå.

Idag har jag åkt till min farbror Tomas med Pappa och minstingen. Jag har fått övningsköra (skrattat och nästan gråtit över vilken mästare/disaster jag är på att köra bil)... Efter en fika hos Tomas bar det även iväg till min kära farmors grav. Bilden på hennes gravsten finns i förra inlägget bestående av bara en bild. Var egentligen meningen att jag skulle mobilblogga, men det vill ju inte funka.. Suck! Aja. Det var behövligt att besöka graven i alla fall. Saknar min varma och godhjärtade farmor.

När vi sen väl vad hemma i huset skämde mamma bort oss med en massa påskmat. Mmmmm... vad gott det var. Är proppmätt nu. Fattar inte hur jag kommer orka desserten. Det väntar nämligen Ris á La Malta med jordgubbar. Inget man heller vill slippa undan? Hihi!

Hoppas ni haft en lika fin påskdag som jag haft!! Är så glad över mig själv just nu. Livet rullar verkligen på och jag kan andas lite och ta hand om mig själv. Det behövs verkligen innan skolstarten. 

Love from Victoria

SMS-inlägg

20110423224 (MMS)


Here we go again

OK. Nu bär det av. Önska mig lycka till för nu ska jag göra något jag inte gjort på massor av månader... Andas bara.

Skärtorsdag och godis?

Hejsan alla påskglada! Blir det mycket godis i helgen?? Hos oss blir det både mat och godis. Mamma kom hem med kassar igår och godispåsen var ju inte jätte jätteliten direkt. Hehe! Nu åker jag iväg en stund med fadern min för utföra en del ärenden/handla saker.. Haha! Ha en superfin skärtorsdag allesammans!

Haaaaair

Så här ser jag ut! Haha. Tänk endast på håret när ni ser bilden. Det är det jag vill visa liksom. Madde gjorde ett jättebra jobb igår. Rena lyxen att gå till henne. Håret tvättas samtidigt som du får massage i stolen, det klipps, fönas och lockas. Snacka om att man kände sig fin när man gick därifrån igår. Man bara: "wooow!"

Tusen tack Madde!!!
Nu ska inte jag sitta här och glo. Jag ska ut i vårvädret och powerwalka! SEN STÄDA!!!

Beautiful

Heeeeeeej alla glada! Hoppas verkligen att ni varit ute i solen med nära och kära, gått på stan eller tagit en och en annan promenad. Hur underbart väder? Det är ju det här som jag längtat såååå mycket efter i flera månader!!! It's so wonderful to be true...

Saker jag gjort idag; övat sång, klinkat en söt melodi på ett piano, pratat med intressanta människor på Kristina skolan, fikat med underbara och roliga personer, klippt/toppat håret hos världens bästa frisör, köpt världens finaste klänning från H&Ms Conscious collection och inhandlade viktiga saker med pappa. 

Min dag har med andra ord varit den bästa på länge. Allt har varit så bra! Beror väl gott sällskap och vetskapen om att det är PÅSKLOV.



My beautiful dress som jag köpte idag. Helt kär i den!

Lever gör jag

Jag är vaken nu... och jag lever. Det var lite mycket plugg sista veckan och jag har varit sönderstressad. Nässelutslag är väl ett bevis på det? Hehe. Ja, de ger sig aldrig i väg. Men men. Vill bara berätta att jag har känt mig som en myndig de senaste 2 veckorna. Igår hade mitt leg med mig (hahaha... mitt underbara pass utfärdat år 2009.. jag ser ju ut som en liten fis på det) och fick papper ifrån Transportstyrelsen ifyllda (ja, körkort ni vet) av min optiker. Sedan passade jag på att hänga med lite härliga musik - och teatertreor på Världens. Det var mysig stämning där kan jag lova. Någonting annat jag gjorde innan var att jag beställde klippning hos Madde på klippoteket. ÄNTLIGEN, SOM JAG HAR LÄNGTAT... ska jag få klippa mig på måndag!!!! YES YES YES. 

Sitter nu här och tänker på om jag ska göra någonting busigt med håret ^^, Vi får se hur det blir! Nu ska jag nog duscha! Det är ju kör snaaart!



Ingen dag

Hej!!! Idag pluggar jag naturkunskap B, övar, går på kör och sen häng! Ha det så länge!

Tips om tävling!

Hej allihopa som läser det här!
För ett tag sen började jag läsa en blogg som jag nu är helt fast i och får sån fantastiskt inspiration ifrån. En supercool tjej som heter Viola driver en sminkblogg, och ni som verkligen känner mig vet om att jag är helt into it. Just smink, ja! Den här bruden har värsta tävlingen på g som jag skulle vilja dela med mig av till er som är intresserade. Man kan vinna ett set om nio multi use-pigment ifrån MAD MINDERALS.



Om ni vill tävla om dessa så finns det mer information på Violas blogg. ---> http://solomag.se/killercolours/
Loads of love!!

El español



Hej allesammans!
Jag har tagit ett b  r  e  a k.
Sitter nämligen och skriver uppsats just nu. Jag gör en summering på spanska om en bok jag precis läst. Låter inte det rätt coolt ändå? Att jag sitter framför dumburken och ödslar tid på att försöka komma på saker på ett annat språk... una lengua latina? Jag tycker det låter helgrymt. Och vet ni vad? Det här är en superbra dag! Jag har samlat en gäng vuxenpoäng förstår ni. Var ju på banken idag och utförde ett ärenden. Wow! Det är inte varje dag som jag fått skriva under en sån där blankett. Förutom banken har jag också frågat om ett sommarjobb helt spontant. Usch... Tycker vanligtvis att sånt är förfärligt jobbigt, men det gick ju bra idag! Chefen lät positiv. Så helt ute är det ju inte med mig ;)
Nejvars, nu måste jag fortsätta med "el español!" 
Pussar och kramar!!!

Diktaren i mig

Hej!!
Mina senaste inlägg har varit tråkiga. Jag skriver negativa dikter... haha! Men det kan vara skönt att göra det ibland, att få skriva av sig. Bara tömma så mycket genom några enstaka ord istället för att skriva en hel uppsats om dåligt självförtroende "igen". Jag har gjort förrut och sen ångrat att jag gjort det... så från och med nu ska jag satsa på mer "diktskrivande"... Det är ju trots allt roligare att läsa. 

Just nu sitter jag och tänker. Tänker igenom den här veckan som för övrigt kommer bli rätt slapp. Det är skönt. Men ack ack ack! Jag ska inte sitta och lata mig för det. Imorgon, måndag efter skolan, ska jag ta på mig modet och gå ner till banken för att reda ut saker och ting. Jag är ju 18 numera och sköter min egen ekonomi. Whoho! Att gå till banken är vuxenpoäng, eller hur? Att gå till banken helt själv, dessutom. YEY!

The letter I never wrote

It's confusing how it suddenly ended. Maybe we'll have it better now. Without every moment we had before. The winds have not been coloured of smiles, and I have not been myself since I left you at the trainstation. Whatever happens in the future, I will remember you and the past. We can make our own decisions and choices, but the future is a phenomenon no one can predetermine.
Love from me

Tumblr_liigzp1ijz1qg23bco1_400_large

You might think I am crazy, but most people are


Ready to bake

Nyduschad och utan smink. Ibland känns det rätt skönt utan en massa produkter i ansiktet. Idag är sån dag. Jag trivs med mig själv till 100% idag. Jag mår bra och känner mig fräsch och jag är 18 år (haha, jag kan ändå inte förstå det). Något som gör dagen ännu bättre är att det inte blir något plugg. Det är rätt chill med det nu... och jag tänker inte tänka så mycket med skolan. Idag ska jag också må bra och göra saker som gynnar mig själv. Låter inte det bra? Ni borde också göra det!!

Tillsammans med minstingen (som numera inte är en minsting, utan hela 9 år) ska jag baka lite muffins/cupcakes. Vi två är bäst på att baka. Det är vår gemensamma hobby ska ni veta... och det är bra att vårda relationer också. Mina brorsor är bäst!



Whoho! Now we're ready to bake!



RSS 2.0