Cleanin' up time

Godmorgon! Jag tänker göra ett ryck nu och städa mitt rum, vilket ser ut som en svinstia med kläder, dammtäcken och dammråttor överallt. Det är mitt mål med dagen. Annars ska jag väl bara mysa och sånt. Det är ju faktiskt söndag. 

See ya later...

Jag vill kunna sticka

Jag har en väldigt underbar och fin vän som heter Malin. Malin har under hela veckan stickat på en jättemysig halsduk till sin vän. She's best, så sjukt duktig är hon och jag måste säga att jag själv blir lite sugen på att sticka när jag ser vad hon håller på med. Synd att jag inte vet hur man gör... men man kanske kan låna böcker som kan tala om för mig hur jag går till väga. Internet kanske också vill hjälpa mig? Let's see!



...

Medicinen har börjat värka ordentligt nu. Skönt. Det tar sin tid. Några timmar kan det ta. Det är ärligt talat värt tiden att vänta, och det är så här efteråt som man verkligen lägger märke till hur bra man mådde förut (jag vet att jag överreagerar hela tiden), jag kunde liksom sova utan några besvär alls. Det enda man tyckte var jobbigt då var att nätterna gick alltför snabbt. Nu är de för långa istället...

Japp. Men jag har inte bara legat i säng hela dagen, utan jag har faktiskt övat lite piano. Jag spelar ett så underbart stycke just nu. Ett klassiskt! Mmmm, I just love it!!!

Honung- och jordgubbssmoothie

Jag tror jag håller på att bli galen här... Utslagen blir större och större, de kliar mer och jag blir till vansinne. Nu har jag nästan kliat sönder mina armar (nej, men nästan). Fy vad jobbigt det är... och jag har ju förmodligen prov imorgon. Usch. Jag orkar verkligen inte med att plugga nu... Känner mig ju så fruktansvärt trött hela tiden, men vad kan man göra åt det? Man kan ju faktiskt inte bara ligga hemma i sängen hela dagarna för att man får lite utslag? Nej, man får bita ihop som sagt. Köra bara!

Åååh, I must have the best mum in the whole world. Hon kom precis upp en honung - och jordgubbssmoothie till mig. Bäst är hon verkligen!! Och jag har precis tagit min medicin, så hoppas verkligen att allting blir bättre nu.

Nässelutslag

Hello alla fina människor! Internet vägrade fungera förra veckan och jag började bli sjuk, så det blev inget mer bloggande. Men skolan suger verkligen kraften ur en, och att få stora äckliga utslag vareviga natt hjälper verkligen inte till. Så efter fem sömnlösa nätter åkte jag och mamma in till sjukhuset (igår) för att se om läkarn skulle kunna lista ut vad det var för fel på mig. Där fick jag reda på att jag fått något som kallas för nässelutslag. Dock vet man inte riktigt var det kommer ifrån och inga blodprov skulle ge något resultat. Det kan vara stessrelaterat, bero på något jag ätit o.s.v. Dessa nässelutslag kommer och går under dagen och natten tills de plötsligt försvinner... Great tänkte jag när doktor Novak sa det till mig...

Nu har jag i alla fall fått medicin som lindrar klådan lite grann, så jag kan få lite sömn. Fortfarande får jag utslag som kliar lite. Fast det kliar inte lika mycket som förut, det är bra. Just nu har jag mest på benen. Det känns nästan typ som de är attackerade av en massa myggbett. Men det gäller att bita ihop nu ändå och vila upp sig. Jag ska försöka glömma mina utslag för ett tag genom att titta på en film. Hoppas att det hjälper!



Blek som ett spöke? Hahaha. Den här medicinen får mig verkligen att må illa. Halsen är tjock och munnen torr. Jag dricker vatten hela tiden... Ha det bäst, hörni!

Back on track

Halloj! Det har varit ett litet break här. Anledningen är skolan. Den här och förra veckan hade så mycket på schemat så jag fick lämna bloggen åt sidan. Det var väldigt skönt måste jag säga... Men nu är jag väl back on track. Ska försöka i alla fall. Hehe. 

Just nu sitter jag och lyssnar på Pauline. She's great. Älskar hennes soul-inspirerade röst. Love love love. Nu när jag ändå är på ett sådant underbart humör lägger jag upp lite fina grejer som jag skulle önska finna i min garderob någon dag eller skohylla. 

Midcut boot






Lite grejer jag vill ha... ALLT är underbart. Men innan jag kan tänka på kläder måste jag gå och klippa mig... BUHU. Mitt hår har blivit så långt nu på sistone ju, men man måste tänka att det ska kännas friskt också för det gör det absolut inte nu. Det är hur slitet och äckligt som helst. Hoppas de inte kapar för mycket...

Prov....

Fröken asocial, fröken inne i sin egna lilla bubbla. Har varit så seg idag. Haha. Bara suttit här framför dumburken och försökt titta på "I Taket Lyser Stjärnorna" på youtube. Men eftersom det varit så segt att ladda klippen har det tagit halva dagen. Känns inte så värst bra, men jag tänker vara duktig och ta igen allting i veckan. Då ska jag inte röra datorn. Jag ska plugga jättemycket.

Detta ligger framför mig den kommande månaden och nästa:

prov i psykologi
prov i engelska
prov i spanska
prov i samhällskunskap
prov i matte

Så jag har ju lite att ta tag i. Psykologi - och engelskaproven ligger dagarna eftervarandra. Psykologiprovet ligger på 50 sidor, så imorgon måste jag sätta mig ner med det. Också med spanskan, matten, engelskan också... ÅÅÅ, känns som det kommer bli mycket framöver, men kände i alla fall att jag behövde en lugn helg, utan att göra någonting, vilket jag inte gjorde heller. Jag har förmodligen fått lite ny kraft till veckan. Whohooo! PEPP. Hahah. Jajamensan. 

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa. Jag mår lite illa faktiskt. Dock vet jag inte vad det beror på. Kanske all choklad jag smällt i mig? Förmodligen. Braschar teesarna går jag och gör nu. Ha en fin kväll och en underbar vecka!

Stora kramar!!!

Träningsverk

Jag har träningsverk i rumpan och vaderna. Ajaj. Måste vara sen igår då vi hade friluftsdag och sprang/gick 5 km. Jag skiftade lite mellan varje. Lovar att jag fick mjölksyra! But life goes on. Nu ska jag i alla fall komma igång lite. Haha. Har suttit hela förmiddagen i pyjamasen. Har inte orkat göra nåt annat faktiskt. Så kan det gå efter en lång vecka. Dock har denna varit mycket bättre än den andra. Jag tackar för det.

Men nu, fy, nu får jag se till och leva istället för att sitta här. Kanske ska man läsa någon bok? städa? Mmm.. det finns ju alltid någonting man kan hitta på. Ha det gött så länge.

RSS 2.0