Idag har jag hunnit med mycket

Hej! Sitter nu i min säng med blött hår som jag tänkt låta torka av sig självt. Jag orkar inte föna det. Det tar sån tid. Onödig tid. Istället testar jag detta och ser hur det blir imorgon. Kanske blir det fint? Who knows?

Idag har jag hunnit med en hel del ska ni veta. Känner mig stolt. Om jag fortsätter så här blir nog allting bra. Så fort jag kom hem ifrån skolan åt jag mellanmål, sen övade jag och tog pauser emellan varven, skrev en lista på låtar jag haft innan (en läxa jag har tills imorgon) och sen gick jag ut och joggade lite faktiskt. Impressive? Ohyeah! Har ju inte tagit en enda joggingtur på hela sommaren. Inte klokt. Men idag gjorde jag uppror emot min lathet och visade mig själv att jag kan om jag vill. Även om jag inte sprang så långt (måste ta det lugnt i början, har så dålig kondis :P) gick det bra, och nu efteråt känner jag att det var värt det. Man känner sig så fräsch på något sätt.

Och nu innan jag går och lägger mig ska jag läsa lite så jag kan bli lite sömnig, och trött i ögonen. Igår kunde jag inte somna. Låg och vände mig om hela tiden och var allmänt pigg. Men så ska det inte få bli i natt. 

Kram!

.

Tomhet. Jag vet inte riktigt vad som händer, hur mitt liv kommer bli, men det vet väl ingen? Allting bara händer? Är det sant? Är jag rätt? Går jag fel? Är det så? Jag är helt lost. Vet bara att du är.





Körövning

Har precis kommit hem ifrån lite körövning (alltså kööööööör, har sjungit) och det blev lite häng med fika efteråt. Det var jättemysigt. Några satt och spelade sällskapsspel medan andra kunde sitta och diskutera djupa frågor. Det blev också mycket instrumentspelande. Jättekul faktiskt! Tråkigt att man inte tog med sig kameran, men känner väldigt mycket att jag behöver lära känna den lite mer... har bara under ett års tid trixat själv och experimenterat med den utan att jag egentligen haft någon koll på vad jag egentligen håller på med. Haha. Men nu ska jag sova.

Natti!

Monki's höstkollektion är awesome

- Jag bara älskar Monki's höstkollektion, alla färger och sånt. Speciellt skjortan, den randiga och den rosa tröjan. Skulle sitta väldigt fint i min garderob. Vet i alla fall nu att jag kommer köpa skorna. Behöver ett par höstkängor, och dessa kostar bara 399:-, ett väldigt bra pris! Sitter här och bara längtar tills september månad börjar lida mot sitt slut (men den har ju inte ens börjat) Haha. 

Acne har också väldigt fina grejer fast... det är aningen för dyra kläder för mig. Skulle aldrig kunna köpa något därifrån eftersom det är så dyrt, men drömma kan man.

Eftersom jag bara latade mig istället för att städa igår (det blir jämt så) ska jag göra i ordning mig och sen ta tag i det. Så jag säger hejdå nu med detsamma.

Prioritet 1: mitt liv

God eftermiddag! Här sitter jag i ett alltför stökigt rum. Kläderna är slängda på min zinkbänk (mitt rum är faktiskt ett gammalt kök, vi har alltså två kök kan man säga i mitt hus) och golvet är fullt av äckliga små dammråttor, så här ska dammsugas. Vi har faktiskt nyligen köpt en ny dammsugare vilket är väldigt bra. Ska nog springa ner och hämta den nu. 

Det kanske är tråkigt att jag typ aldrig lägger upp några bilder längre... Men åh, jag hinner inte göra det. Det kommer bli så mycket i skolan framöver. Och jag prioriterar mitt liv före den här lilla bloggen. Den handlar ju trotts allt om mitt liv, om vad jag prioriterar o.s.v. Så det kommer in något inlägg varje dag... eller varannan. Vi får se hur det blir helt enkelt! Blahahah vad jag skriver.

Ha det fint!

Tänkande

Jag borde verkligen bli bättre på att öva piano, på noter (läsa a prima vista) och på improvisation. I really suck! Tråkigt men sant verkligen. Vad ska jag ta mig till? Jag vill bli bra på så mycket. Ni förstår kanske inte. Alltså, tänk att kunna spela piano, skriva underbar musik. Göra någonting värt liksom. Någonting värt apploder. Vore inte det fantastiskt?

Jag måste skärpa mig och öva, öva flitigt och bra, vilket jag ska. Jag ska jag ska jag ska. Japp. Så är det.

Allvaret är här

Innan jag nu går och lägger mig eller åtminstone ligger i sängen och läser en bok hoppar jag in en snabbis i duschen. Avslappning är skönt. Det får en att andas och musklerna mjuknar. Skolan är allvar och när det blir väldigt allvarligt blir jag så otroligt stel, konstigt nog. Tack Gud för att du hjälper mig!

Hej! Andra dagen i skolan kändes jättebra....

20100824118 (MMS)

Hej! Andra dagen i skolan kändes jättebra. Hade min första sånglektion idag med min nya lärare och allting kändes så underbart, så rätt. Jag är supernöjd med denna dagen. Jag och min lärare gick igenom olika övningstekniker som passar mig, och vi skrev ett personligt övningsschema anpassat efter mig. Är inte det bra eller? Jo, det är ju det det är! Förutom sånglektion hade jag matte och mentorstid, och angående matten (matte B) tror jag att allt kommer lösa sig om jag bara kämpar på och pluggar det mycket hemma. Det känns skönt i alla fall! Ja, men nu ska jag återgå till pianot för att öva lite mer. God kväll på er!


First day of school

Detta blir ett snabbt inlägg, men i alla fall. Idag började skolan vilket var jätteroligt. Så underbart att träffa alla klassmates igen. Kl. 13 samlades vi i sal 303 för att få våra scheman, nödvändig information, viktiga datum och såna grejer. Mitt schema är typ katastrof. Haha. Nej men, ärligt talat.... jag kommer att ha fullspäckat schema hela veckan men inte ett enda hål? Det är helt galet. Jag menar, för mig är det otroligt viktigt med håltimmar. Jag behöver ju öva i skolan för när jag är hemma måste jag plugga som en idiot. Jag kommer ju så pass sent på kvällarna. Det tar liksom 1 1/2 h för mig att ta mig från skolan och hem, och om jag ska öva då kommer jag aldrig få någon tid att plugga (vilket inte är så bra... jag behöver ju jobbar upp betygen.) Hmmm... vi måste verkligen fixa det där!


Japp japp.. alla har vi ju dilemman. Haha. Men tänkte lägga upp lite nya kurser som jag kommer läsa det här året (alltså såna som jag inte läst nåt om tidigare under gymnasiet):

Teoretiska kurser

Samhällsvetenskap A
Psykologi A
Naturvetenskap B
Modern Konst

Musik kurser

Improvisation A
Bruksgitarr

Fy vad kul, säger jag. Är faktiskt lite pepp på att börja plugga. Det här året har jag bestämt mig för att verkligen ta tag i livet och se till att bli en duktig plugghäst. Måste måste måste få bra betyg. Viktigt viktigt inför framtiden.

Godnatt. Hoppas ni alla får en fin dag imorgon. Vi kommer att börja med lektioner så jag kommer ha sång för första gången i tvåan. Whiho. Lycka till.




Skola idag

Godmorgon! Snart bär det in till stan för att gå till skolan kl. 13. Underbart måste jag säga. Jag är så PEPP nu. Vill verkligen träffa alla kompisar och komma igång med att sjunga på riktigt igen. Haha. Har ju inte varit så bra på att öva nu under den här sommaren... men det finns en förklaring till det.

Jaja. Hoppas att alla ni som börjar gymnasiet idag, och alla andra som bara går snäppet högre till en ny årskurs får en underbar dag. Visa rätta sidan av er själva! Kram! :)


Rensat och packat skolväskan

God kväll! Sitter och surfar lite här. Har taggat lite inför skolan också. Rensade nämligen min skolväska alldeles nyss (bättre sent än aldrig? :P) och fyllde den med rätt saker. Miniräknare, mitt 7-ämnen-i-ett-block, pennskrin och min plånbok. Kändes så konstigt att gräva i skolväskan.. kändes som om det var väldigt längesen typ... Jao! Men nu ska jag ner och städa lite med min lillebror, och sen blir det att sova!

God natt

Sometimes you might wonder what it's like being up there

Pictures I took today beside my window. Aren't they a little bit funny? Look at my eyes, they're so big and wide open. Haha. Otherwise, I haven't done much things  today. School starts tomorrow, so I've been busy taking care of myself.

The shower... please, take me to the shower

Okej... så här ligger det till. Jag känner mig som den äckligaste personen i världen just nu. Har inte orkat bry mig de senaste två dagarna om mitt utseende. Horrible I know. Just nu går jag i smutsiga kläder, i fett hår, en fet hy och förgårdagens smink som sitter kvar. Så nu ska jag göra uppror emot this behavior (ibland är engelska ord så mycket bättre än svenska helt enkelt) och hoppa in i duschen. Det kanske dyker upp en fräsch bild sen. ;)

Hahaha. Ungefär som minstingen ser ut känner jag mig inombords. DUSCHEN HERE I COME! :D

Ta tag i ditt liv

Bilder tagna för ett år sen. Då var jag en tjej som inte knappt kände sig själv i huvudtaget, en tjej som blev förvirrad när hon såg sig själv i spegeln. Längden låg kanske på 165 cm och jag kunde ha Lee-jeansen som jag verkligen inte kan få på mig idag.

Vet ni vad? Jag tycker det är lustigt hur man bara kan förändras så snabbt, skjuta upp som ett skott i luften, helt plötsligt känna att man inte hör till kategorin "barn" längre. Jag hänger inte med. Inombords känns det ju som man fortfarande är den lilla, busiga och lekfulla tjejen som inte vet så mycket (vilket hon egentligen gör.) Men man märker - även om man känner sig liten inombords - att världen kräver mer av en själv. Nu är det ansvar som gäller och höga krav ställs, och mer kommer. Jag är nu några månader över 17 och fyller 18 om snart bara ett halvår. Det är det som så skrämmande. Man vet inte om man ska skratta eller gråta åt tiden som bara runnit iväg.

Just nu känner jag bara:
TA TAG I DITT LIV, VICTORIA.

Sammanlagt 1,4 mil

Hej! Måste säga att inlägget nedan skulle inte bara innehålla en bild, men tydligen fungerar det inte för mig att mobilblogga just nu. Jag måste göra nåt fel. Suck suck suck. Men bilden tog jag i alla fall när jag var på väg hem. Var ju i stan och hjälpte till lite vid Hörsalen, vilket var kul även om det inte var lika mycket folk. Det regnade ju och var allmänt tråkigt, men när solen tittade förbi var det underbart.

Har fått mig två riktiga promenader till och från busshållplatsen i alla fall. Det är så jobbigt om man ska ta sig in till stan på helgerna för bussarna som går nära oss går inte alls då, utan man får istället ta sig bortåt några hållplatser, vilket resulterade i att jag fick gå ca 7 km dit och sen 7 km tillbaka (när jag var på väg hemåt.) Sammanlagt blir det ju 1,4 mil, så jag känner mig skapligt seg i benen nu kan jag garantera er. Haha! Men det känns ändå rätt bra att man gjort av med lite onödigt fett.



Här sitter den trötta tjejen i soffan med en snygg T-shirt som man faktiskt kan köpa vid Hörsalen just nu när Augustifesten är igång. Restore the youth står det på den. Ett väldigt bra budskap! Jag tycker att vi ska berätta för alla andra om hur roligt vi ungdomar kan ha. Vad roliga saker man kan hitta på o.s.v. Jaja! Annars valde jag att gå i ett par vanliga jeanstights från Bikbok. Skönt och slappt liksom.

SMS-inlägg

20100821114 (MMS)


Augustifesten

Morning igen klockan 8.30! Sitter och väntar in tiden. Idag ska jag faktiskt in till stan igen och hjälpa till, och när det kommer till det så var det jätteroligt igår. Det kom så mycket människor som var nyfikna på det vi höll på med och flera av dem vågade testa backklättringen (det roligaste av allt) Hoppas att det kommer lika mycket folk idag även om vädret är jätte surt... men ingen kan väl hindra folket att fortsätta gå på Augustifesten? ;) Haha! Vi får se.

Ha det fint!

Uppe med tuppen!

Hahaha.. Lustig kan man vara?

Morning morning! Imorse ringde klockan redan vid halv sju, och just då kände jag bara att jag ville ta sönder min mobiltelefon, men eftersom den är ny så gjorde jag inte det. Haha! Men det är så skönt att gå upp tidigt känner jag NU eftersom man får så mycket mer tid av dagen, och det behöver jag. Jag behöver vila upp mig lite idag, för sen ikväll åker jag in till stan för att hjälpa till lite på Augustifesten. Min kyrka har nämligen ett litet område vid Hörsalsparken där man kan göra roliga grejer för en liten summa pengar. Kom dit vettja! :)

Annars önskar jag att ni får en fin dag!

Bråttom...

Bråttom bråttom bråttom. Sitter och slänger i mig lite mat så här samtidigt som jag skriver. Ska nämligen snart springa till bussen (två km bort) för att åka in till stan. Det är ju Rixfm ikväll. Har aldrig varit där, och skulle nog aldrig gå om inte det Love Generation skulle uppträtt i år, vilket dem ska. Så det kommer bli finfint. Bara jag hittar någon att gå med. Ser rätt tomt ut nu, men annars kanske man träffar en massa folk där. Let's see about it! Aja. Måste fortsätta äta nu. Bye!

SMS-inlägg

20100818109 (MMS)


Yesterday

Hej! Är det mulet hos er med? Det är det i alla fall här, but never mind. Igår åt jag lunch och gick på stan med Ellinor. Hittade ingenting förutom en eye makeup-remover som är superbra! Kan väl lägga upp en bild på den någon gång inom en snar framtid.. Men när Ellinor skyndat sig hemåt mötte jag upp av en slump lite goa vänner och plötsligt medverkade jag på en avskedsträff eller vad man kallar det. Hedda, en god vän till mig, åker nämligen imorgon till Chile som utbytesstudent i ett år. Coolt va? Jag fattar inte hur hon vågar.. hon kan inte ens språket liksom.. och därför känner jag mig så grymt stolt över henne. Hihi! Modig som bara den är hon.

Efter det hämtade mamma upp mig och vi drog vidare till Hageby centrum och åt pizza med salami på Pappagrappa. Så jag hade en fin dag igår. Bara lite jobbigt att jag är så seg, men tänker göra uppror mot det genom att öva lite. Det är faktiskt på tiden. Jag känner liksom kallet. Min gröna pärm ligger alldeles intill och jag känner också hur pianot drar i mig. So I guess I better go! Ha det så länge!

Tankar

Jag har suttit här i mitt rum och bara låtit tiden försvinna. Jag har stirrat ut igenom fönstret samtidigt som jag tänkt och åter igen tänkt på saker som drabbat mitt sinne. Vet ni vad? Vi människor tänker så väldigt mycket.. och att tänka kan nog vara både det bästa, men också det sämsta som finns och föralltid kommer finnas. Ibland kan man tycka att det känns så otroligt skönt att ingen kan tränga sig in i ens huvud, men det kan också vara tvärtom. En mardröm, kanske? Uläääääk. Jag kan inte sluta i alla fall. Jobbigt. Försöker andas in luften som slinker igenom mitt fönster som står på glänt samtidigt som jag hör vindens sus. Åååh Mathilda, jag saknar dig så mycket!


Mitt hjärta tillhör Göteborg

God kväll!! Mina ögon värker. Haha. Men det är för att linserna har suttit i i två dar nu, så det är bäst att springa in på toaletten och ta ut dem med detsamma efter det här inlägget. Hjälp vad torra de är alltså! Men strunt samma. Detta får gå an ändå.  

Idag har jag faktiskt inte gjort ett skit. Jag har varit en asocial tonåring som inte orkat tänka på annat än sig själv. Suck! Måste säga att det känns lite segt att vara hemma i Norrköping ändå (tyvärr men sant) Jag trivs ju så mycket bättre i Göteborg, på västkusten. Som om jag vill bo där! Som om alltså. Hoppas vi hittar ett fint hus snart så vi kan flytta bara. Längtar som bara den. Vill inte sitta fast i Norrköping för alltid även om staden har sin charm. Men hjärtat tillhör ju Göteborg som sagt.

Jag föddes i mars, 1993, på Mölndals BB och växte upp där. Som barn kännetecknades jag som snäll, lätt att ta hand om, busig, söt och positiv till allting. Jag brukade hänga med mamma och pappa överallt utan att de fick några som helst problem. När de åkte bort på en lovsångsövning eller liknande (mina föräldrar var engagerade i en kyrka) tog de alltid med sig en resesäng som de la mig i när det började bli sent, och vips så somnade jag med tummen i munnen - min så kallade bästa vän som barn. 

Jag, mamma, pappa och min lillebror Matthias (som kom året efter) hade det mysigt i Mölndal (vad jag minns), och bodde i ett slitet hus där den gråa färgen som en gång varit vit hade flagnat bort. Vi hade en stor tomt med äppel, plommon och päronträd. Jag minns att det växte jätte vackra blommor också på sommaren. Det kändes som man befann sig på en äng, där humlorna surrade i ens öron vart man än gick. Vi hade också syrénbuskar som jag och Matthias älskade att leka i. Jag minns att vi brukade leka att det var vårat hus. Haha!

Huset bestod av en hall, toalett, vardagsrum och ett stökigt lekrum. En trasig trappa som tog sönder alla mina strumpor ledde upp till lilla köket och sen sovrummet där vi sov allihop. Låter det inte lite mysigt ändå? Det tycker jag! Mihihihi.

Nu finns vårat lilla hus inte kvar längre. De rev det när vi flyttade därifrån, och lägenheter tog platsen istället. Sorgligt tycker jag... Men that's life! Nu ska jag sova. God natt!



Vackra Göteborg!


Du har mig

Du har mig, du har mig, du har mig
Om jag övergav dig
Vart skulle jag gå?
Du fann mig, du vann mig, jag kan ej
Jag kan aldrig lämna
Föralltid vi två

I believe you will come like rain

Ljuset lyser inom oss, vi är fria. Kärlek!

Inköp




Inköpen igår. Söta pennor, va? :)

Ingelsta igår

Morning! Har sovit länge i natt. Över tio timmar så jag känner mig skapligt utvilad och så. Det är skönt. Igår efter jag och Matthias blev hämtade av mamma, pappa och minstingen åkte vi in till Ingelsta för att äta mat. Jag fick med mig lite saker hem också (lägger ut bilder på det senare). Två Bh:ar, ett tjockt-sju-ämnen-i-ett-block och lite pennor. Jag hälsade även på min vackra vän, Gabbie, som jobbar på sminkaffären Mist. Måste säga att jag älskar den butiken. Såna härliga nyanser av ögonskuggor. Gå in dit någon gång! ;)

Men nu måste jag gå upp. Har massor av saker som jag måste göra. Bland annat packa upp väskan och göra rummet fint.. haha (hur många gånger har ni inte hört det i bloggen? ;))



Den superseriösa Victoria...

Home sweet home

Nu är jag hemma igen efter ett otroligt underbart läger. Alltså, vilken gudsnärvaro vi har haft. Det har varit fantastiskt och jag fick uppleva så mycket. :) Här nedan är lite bilder från sista kvällen, då vi hade Rockabilly-fest:


Jag kan bara sammanfatta lägret med ett enda ord.
AWESOME.

Hej bloggen! Nu sitter jag i bilen och är...

20100808086 (MMS)

Hej bloggen! Nu sitter jag i bilen och är på väg till lägret. Vi ska till Strömstad, så vi har några timmar framför oss... Men det är bara skönt att mysa i bilen. Vi stannade och rastade nyss. Mamma köpte mig en rem vid namn ''sur blåtunga'', och på bilden ovan ser ni resultatet. Haha! :D Men annars hoppas jag att ni kommer få en trevlig dag. Jag kommer inte att uppdatera någonting under lägret, så vi ses på lördag allihop. Alltså om 6 dagar. 

Kram på er! :)


Mist

Har hjälpt pappa ute med att såga lite ved, men just nu sitter jag faktiskt och läser lite om smink här på Mist's blogg (sminkaffär i Norrköping) Jag tycker verkligen att de är superduktiga. Funderar på att (när jag har lite pengar för en gångs skull) gå dit, få lite hjälp och tips, och också köpa lite grejer därifrån. Jag behöver in med lite nytt smink i necessären kan man säga. Haha! Men nu måste jag gå ut till Pappa igen. Hörs!


Packa packa packa

God förmiddag! Idag är det rätt mycket som står på schemat. Jag ska packa (åker nämligen bort imorgon på läger.. whihooooo.) Ni kanske tycker att packa inte är så mycket och krävande, men det tycker minsann jag. Man vet typ inte vad man ska/bör ha med sig. Man vet inte hur vädret kommer att bli, så man packar och packar tills väskan är proppfull och nästan sprängs. Och sen använder man ju inte heller allt som ligger i väskan, och då känner man sig frustrerad över allt man släpat dit. Så idag ska jag noggrant tänka igenom vad som är viktigt att ha med och vad jag verkligen kommer att använda. 


Gammal bild. Man kan säga att jag har bildbrist. Men nu drar jag upp och duschar! ;)

Hårdrömmar

Jag klippte lugg för kanske ett halvår sedan. Det var en spontan händelse och nu går jag bara och längtar tills min lugg växer ut, så att jag kan ha en snygg mittbena. Just nu ser det ut som jag har två tjocka gardiner för ögonen. Haha. Men checka bilderna, mina hårdrömmar:

 

 

 


Bilden till vänster är snyggast. Vad tycker ni? Enligt mig är det rena drömhåret. Ååå, vad jag längtar!!


MEDAN JAG ÄNDÅ HÅLLER PÅ kan jag ändå fråga er en smakfråga. Det är nämligen så att jag funderar på att typ slinga håret i höst/vinter. Vid den tidpunkten blir mitt hår tråkigt, så jag har funderat och kommit fram till att jag nog vill slinga det lite. Det kan väl inte skada?  Men åter till smakfrågan:

Nummer 1



Nummer 2



Nummer 3



Vad tycks? (jag vet att sista bilden inte har slingor, men tyckte om färgen så mycket)


Ut och skrapar lite staket

Morning! Nu drar jag ut och skrapar lite staket. Jag ska måla dem sen i härlig vit färg. Och idag tänker jag ha en positiv inställning till det jag gör. Jag orkar inte gå runt och känna mig lat. Lathet är det värsta som finns. Usch usch usch. Men vi ses sen. Need to go! :)



Choklad choklad choklad

Det här är en trött, ofixad (fast det bjuder jag gärna på) och likblek flicka som inte har nåt annat för sig än att sitta framför dumburken. Hon vet inte riktigt vad hon håller på med. Allting snurrar runt. Haha. Sugen på choklad är hon med, och det är nog något hon bör göra någonting åt. NUUUUU!

Bjärka Säby

Hello everybody! Jag är hemma efter två spännande dagar out of and in town, så jag är lite trött. Hehe. Igår tog jag och Alicia tåget till Linköping, bussen därifrån till Bjärka Säby, där hälsade vi på vänner, gick på härliga möten, åkte sen bil hem till Alicia för att sova där. Och idag har jag bara strosat omkring på stan i typ fem - sex timmar.. Lite segt men det gick. Träffade ju Charlotta sen, så det var värt det! Har inte sett den kvinnan på typ två månader så jag hade verkligen en trevlig dag (hitintills.. Kan känna av tröttheten lite, dock.)

Ha det gött. Hej!

EXTRA:

Jag är verkligen ledsen över min design, eller mest headern. SÅ SÅ SÅ tråkig. Önskade jag kunde mer om Photoshop, men just nu känner jag mig bara förvirrad ju mer jag utforskar programmet. Och ni photoshopmänniskor, jag
beundrar verkligen er, och jag beundrar verkligen er som har snygga designer och har gjort dem själva. I do, I really do. Be proud over yourselves.

Godmorgon! Jag vaknade tidigt idag kan jag...

20100804033 (MMS)

Godmorgon! Jag vaknade tidigt idag kan jag tycka. Att vakna vid 9 är väl tidigt, tycker ni inte det? Fast jag har inte tagit mig an att äta frukost än... Hehe. Ligger fortfarande och sträcker på mig här i sängen. Höhö. Aja. Önskar er alla en din dag i alla fall :)


Vet ni vad som var fint igår?...

.. jo, vi hade överraskningsfest för Linnea eftersom hon flyttar ifrån oss, och därför kände vi att vi ville säga adjö på ett fint sätt. Här är några bilder som togs igår:
Lucian Lydia



Lilla Jönssonligan, Matthias (min snygge bror)



Lilla jag (eller... lilla My... fast henne liknade jag inte så mycket)



Lantisen, Lyxhemmafrun, Lucian och jag





Vi åkte hem till Clara för att kidnappa Linnéa och klä ut henne till en lucia



Lady Gaga.. But hotter!





Beloved mother and daughter



Vårat ljus...



så in i bilen med dig



Luciorna



Liten tjej (Hedvig)









Goa gubbar!!!



Clara, the leopard





De här två är väldigt fina ihop











Linnéa, du kommer alltid finnas i våra hjärtan och vi tror på dig ska du veta. Allt kommer vara jättebra på det nya stället även om det kanske inte känns så just nu. Hoppas att du kommer känna lättnadens lättnad när du väl landar där nere. Vi älskar dig, och kom ihåg att detta inte är slutet. Det är bara början. ;)





Nokia 5230



Detta är en Nokia 5230, en mobil jag kanske äger inom en snar framtid. Det är ingen androidtelefon men den har touch, man kan skriva sms, ringa, surfa och sen kan man lägga till Spotify i den. En mobil som passar mig utmärkt. Jag är verkligen beroende av en ny. Min mobil lägger väl säkert av snart, så många gånger som jag tappat den i golvet. Haha. Men hoppas i alla fall att pappa vill vara snäll och skapa det där familjeabonemanget nu, så jag har möjlighet att lägga mina händer på denna.


RSS 2.0