Dunderförkyld

Tjosan! Skrev ju i förrgår att jag hade börjat fått ont i halsen och nu har jag (två dagar senare) det verkligen bekräftat att det var början till en förkylning. Sitter här med täppa och öm hals. Som tur är åkte föräldrarna mina till affären och köpte hem nässpray  till mig. Klarar mig seriöst inte utan när jag ständigt är täppt. Får värsta paniken när jag ska sova, haha. 

Annars förutom att jag är sjuk, hängig och trött mår jag bra. Har dock varit lite deppig de senaste dagarna (igen), haha. Usch. Vill bara bli av med det och ta tag i mina problem. Yes, and so I will! 

Lite vad jag ville ha sagt. Nu ska jag ta och göra mig en kopp té med massa honung i. Kram!

Trött tjej 93

God kväll! Jag har varit i stan hela dagen. Gick upp kvart i sju, åt frukost, gick till bussen, väl inne i Norrköping gick jag till centralbadet för att motionsimma en timma (något jag aldrig gjort förut men som visade sig vara riktigt skönt). Efter att jag simmat, tagit hand om mig själv: schamponerat håret och bastat och allt sånt gick jag vidare till stan, åt thaimat till lunch och sen begav jag mig till Arbetsförmedlingen för att gå på ett möte. Sen har jag mest strosat omkring och inte riktigt gjort de där vettiga sakerna som jag borde. 

Nu när jag är hemma är jag typ helt körd. Hela kroppen är öm efter simningen (yey, fetaste träningsvärken imorgon då!!), jag har tydligen fått två skavsår ifrån jeansklänning jag hade på mig idag som nu gör jätteont och sen håller jag på att bli sjuk. Halsen är som en knut och halsmandlarna har svullnat upp och jag känner att de gör det mer och mer. Suck! Usch. Palla halsfluss.. Blääää. Men ska la ta och sova snart. Tur att jag ska vara hemma hela dagen imorgon då, så jag kan vila ut och förhoppningsvis tänka på lite andra saker. Mitt huvud bombas ständigt av jobbiga tankar just nu och jag blir så utmattad utav det... Men jag försöker ignorera dem, I do.

Ha det gött alla! Ni är fina 

Thankful for it

God dag!

Det är skönt att vakna upp och känna att man är hyffsat pigg, att man mår bra och att man är ok med läget. Vissa dagar händer det, I guess. And I am thankful for it. Jag vill ta vara på varenda positiv tanke, every moment of it. 

Idag har jag ätit en supergó frukost (läs: fil med start rosina, té, kokt ägg och fincrisp...Mmmm) Sen har jag spelat lite piano - försöker ju hitta mer inspiration till min låt.. - Sen hade jag tänkt mig gå en promenix. Har börjat göra det mer och mer, gå promenader alltså. 5 km. Så skönt att bara få gå i sin takt och tänka, fundera, reflektera, drömma, be, sjunga ut alla känslor, sucka åt det jobbiga - just deal with it, you know - skratta åt det komiska, le åt det fina som hänt och finns. Gråta och bli av med det tunga, låta Gud få höra hur jag verkligen känner. För mig är det viktigt att Han ständigt får vara med. Du kanske inte är kristen som läser detta just nu, och det är okej. Men jag försäkrar dig om att du missar något som är så värt det. Haha. Det är verkligen ett äventyr. God always sursprises. Han är verkligen helt otrolig och livet med Honom är verkligen otroligt men ändå så verkligt. Jag känner mig jämt så älskad. Hans kärlek bara omger mig. And while his hand is stretching out for mine, he is stretching it out for yours too. 


Lite tankar från idag. Kram!
 

Fireproof

Jag har nyss sett en av de finaste av filmer: Fireproof som handlar om ett gift par vars äktenskap är trasigt och hur  de lyckas reparera det. Sån fin och ärlig film alltså. Var på väg att gråta flera gånger av sorg och lycka. Den här filmen fick mig faktiskt att inse hur värdefull kärleken är och hur viktigt det är att man faktiskt tar hand om varandra på rätt sätt, respekterar varandra och lyssnar på varandra, litar på varandra och bär varandra i det som är så tungt och svårt. WOW, vilken film och Gud är så fantastisk! Haha. Han kan fixa allt alltså. Han är inte den som tejpar, limmar eller klistrar ihop något som har gått i tu/är trasigt, utan han gör det nytt, fräsch och så mycket bättre. He makes all things new. Han läker det som värkt och gjort ont och sedan gör det nytt. Vilken fantastisk Gud Han är. I love Him! 

Sjukt bra film! Värd att titta på! Jag kan säga att den fick mig att vilja gifta mig ännu mer. Men ojojoj... Det är nog ett tag kvar tills dess. Have not met Prince Charming yet. 
Aja.. Nu är det dags att krypa till kojs och sova som en prinsessa. Haha! Sovmorgon imorgon. Fett skönt!
Kram på er allesammans. Ni är fina!

khkhj

Hej! =)
Mår definitivt bättre nu. Haha. Inlägget igår liksom? Ångest eller? Japp! Men sjukt skönt när sånt försvinner. Nu laddar jag åter igen för morgondagen. 

Pretty little me, walkning free
With no other worry of how my life will be
If pain is all I'm feeling, I'm still believing
That you will be saving me from all I'm struggling with

Just ignore this ok

Jag suger jag suger jag suger. ÅÅÅÅHHHHH. Kände bara att jag behövde få det sagt. I'm such a cow. Haha. Jag menar, hur feg kan man va? Åh. Blä. Vill spy lite. Jag AVSKYR att gå med klumpen i magen och bara känna dessa jobbiga känslor hela tiden. Det knäcker mig totalt. Utplånar mitt självförtroende helt. Fy asså. Vill bara typ gå och lägga mig och inte vakna upp. Fy. Känner mig så vidrig och avskyvärd (men nej, det är inte sant... bara för stunden ^^). Jag orkar seriöst inte längre hålla på så här. Jag orkar inte med mig själv. Gud, what's wrong with me?????????? Detta funkar ju tydligen iiiiiiinte. Jag kommer aldrig bli vuxen. Kommer ALDRIG. I CAN'T SEE MYSELF IN THAT DIRECTION. Kära nån. PANIKSLAGEN. AAAAHHHHHH. Ohmy. Jag pallar ju inte. Orka va mig. Orka orka orka. Fy. Jag vill bara gråta nu alltså. Naej. Jag orkar inte det heller och jag tänker VERKLIGEN inte tycka synd om mig själv för det är inte synd om mig. ALLT är mitt eget fel, hallå. WHAT IS GOIN' ON???? Varför? Jag blir seriöst galen. Varför varför varför varför? Jag är mesarnas mes, bokstavligt talat. Fegis_93. What am I suppose to do? Fy. Känns som hela världen ser på mig som jag ser på mig själv just nu. Känns så, det kanske inte är så, men det känns så. Mitt hjärta värker och jag bara AAAAHHHHHHHHHHHHHH. Jag blir frustrerad och ledsen på mig själv. Och det finns en röst som bara säger: You don't belong here. Feel dat. Asså tack så mycket. I know, men jag måste vara här nu så just leave me alone. Fy asså. Jag avskyr att känna så här så Gud, hjälp mig! I need you so much <3

Blahhaabla

God kväll ni som läser detta. Idag har jag haft träningsvärk... haha... Jag har chillat, gått en skön promenad i solskenet, övningskört (det gick bra!!!), lyssnat på julmusik samtidigt som jag lagat mat, hjälpt lillebror med läxan, lyssnat på mer musik och tänk en del nu på kvällen. Japp. Jag vill beskriva min dag som en väldigt bra en, faktiskt.
 
Imorgon bär det in till stan. Ska lämna in lite CV:n och hoppas på ett mirakel. Men jag tror verkligen att ett sådant kommer komma very soon. Har den magkänslan och då kommer jag vara lyckligast i vääärlden. 
Aja. Har numera inget vettigt att skriva... så kram på er!
 

A song maybe

I have kinda direction infection... Haha. Och nu har de äntligen släppt sitt nya album som är rätt najs faktiskt. Det finns vissa låtar då hjärtat smälter lite extra när man hör dem, och sen finns det riktigt töntiga boybandslåtar som jag bara vill spy på. Men alla fina söta mysiga ackustiska låtar gör helt enkelt det nya albumet riktigt fint ändå. Det är varierande, och det är ju alltid bra. Alla tycker olika, men jag älskar ju så klart lite mer low beat och ackustiskt.

Nu till något helt annat. Jag var ju hemma idag, tränade (powerwalk + lite styrka, oh yeaaaaah!), och chillade sen för det mesta. Men en cool sak som jag är jätteexcited över är att jag började skriva en låt. Helt sjukt. Har inte hänt på flera månader. Ni förstår, jag är sjukt bra på att börja skriva låtar men sen pallar jag aldrig att göra färdigt dem. Men denna känns faktiskt rätt bra. Gillar ackorden jag plockade ut och melodin. Sen är det bara texten att få till. Jag har skrivit en hel vers, bridgen har inte kommit än, men refrängen har jag fått till mig (bara lite svårt med texten där.. men det kommer så småningom), sååå det är sjukt kul och jag är förväntansfull. Jag kan säga att min låt handlar om alla ni som har dåligt självförtroende - speciellt tjejer. Japp. Så nu vet ni det. Kanske ni får höra den någon gång. 

Ha det gött allihopppppa. 

Update

 
Gó kväll alla goingar som kikar hit! Hoppas allt är sjukt bra med er! Jag känner att jag typ inte haft ett normalt inlägg på bloggen på väldigt länge. Jag har senaste tiden bara skrivit massa flumm-inlägg. Tankarna har bara fått styra helt och då har det blivit typ kaos-flumm-blahaha... Haha. Men ibland är det sjukt skönt att skriva av sig. Yes, det är gött. 

Hopp. Annars är livet som vanligt. Söker jobb (måste göra det oftare), chillar hemma och träffar vänner. Men så småningom kommer jag volontära lite på Erikshjälpen här i Norrköping, kul va? Det tycker jag + att jag kommer få lära mig massa saker. Jag kommer stå i kassan, sälja möbler, fixa i ordning bland varorna osv. Så det är sjukt bra meriter jag får genom att vara där (säljaren i mig kommer fram) som sen i sin tur kommer underlätta när jag söker jobb. Hihi... Men angående jobb tror jag att jag kanske har ett napp i alla fall. Vi får se efter nyår vad som händer (håller tummarna för mig själv, haha)

Jupp. En annan och sista sak jag måste berätta är att vi ska flytta till Göteborg till sommaren. YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Yes yes yes yes. Har velat flytta i typ 5-6 års tid och nu blir det äntligen av. Jag kan bara tacka min himmelske Fader. He is the maaaan alltså. Oh, I love him.. so much! <3 Så ja, sommaren kommer bli sjukt epic. Yes.

Nu har jag uppdaterat hur läget egentligen är och som ni förstår kan det bli sjukt mycket mer Victoria-låter-tankarna-styra-inlägg eftersom det är dem som styr min vardag. 

Okej. Dags att sluta nu och krypa till kojs. Imorgon behöver jag vara hur pigg som helst för jag ska städa, träna (yes, peeeeppppppp!), kolla efter mer jobb, och så där... Ja, sen får vi se vad som händer. Men ha det gött. Kramiz

Sweet thoughts

 
Sweet thoughts, yeah.. I'll keep them and write them down in ma´ book.

What I need in the someone

 
Så vackert och romantiskt att jag får svårt att andas...
 

Love love love? What is it really about? Nej men seriöst nu... I have no idea. Haha. Man ser folk på stan hålla handen, pussas lite här och var och det är helt enkelt svårt att sära på dem, men är det allt? För om det är det så håller det inte för mig... ALLS. Om jag ska vara helt ärlig så är jag sjukt trött på sånt (!!!!) Ja, du läste rätt, jag är trött på att se allt gulligullande och har till och med kommit på mig själv med att bli irriterad på löjligt förälskade människor... Haha... dumt av mig kanske, men så är det. För mig (i min värld dårå) måste det vara så sjukt mycket mer än pussar, kramar, gosigos... Ja, ni vet! Det finns andra saker som spelar roll!

Jag behöver någon som kan stå för vem han är, någon som är stark och självsäker, men ändå ödmjuk och ömsint. Någon jag kan prata med om ALLT som pågår i mitt huvud. Någon som kan lugna ner mig mellan varven när det blir för stressigt, någon som inte är rädd för att säga till mig när jag överreagerar och blir arg och gör fel. Någon som kan torka mina tårar och få mig att le när jag egentligen bara vill gråta ännu mer. Jag behöver någon som kan stå ut med mitt högljudda skratt och som hittar charmen i att jag gör bort mig ibland och säger helt fel saker vid fel tillfällen. Någon som accepterar mig för den jag är och hur jag är. Jag behöver någon som jag inte behöver vara obekväm inför, någon som får mig att inse mina goda egenskaper och ger mig visheten och kraften att förbättra mina mindre goda. Jag behöver någon som älskar Gud över allt annat och som inspirerar mig till att tro ännu mer och som kan tala om för mig när jag är svag att: "Victoria, Gud fixar det här... kom så ber vi!" Jag behöver någon som står ut med mig och håller löften, någon som förstår att smink är viktigt för mig, att det är mitt intresse och att han inte kan få mig att ändra på det. Jag behöver någon som triggar mig till att göra saker jag absolut inte vågar eller tro mig klara, någon som står ut med mina humörsvängningar och min glömskhet. Någon som värdesätter familjen och vill ha ett vackert hus fullt av ungar. Någon som utsätter mig för äventyr och får mig att inse när vi tjaffsar om något oviktigt vilken underbar man jag har, och inte hur mycket jag irriterar mig på honom. Jag behöver någon som älskar mig lika mycket som jag älskar honom, någon som visar mig uppskattning när jag verkligen behöver det. Jag behöver någon som när mitt hjärta och hela jag är full av ångest kramar om mig, pussar mig på pannan och säger att allt kommer bli bra. Någon som är humoristisk men också allvarlig, någon som hittar balansen däremellan. Någon som får mig att skratta och bli alldeles varm inombords. Någon som vid altaret säger "ja" för att han ser en ljus framtid med mig. Någon som också får mig att inse att kärleken Gud skapade är vacker och ärlig. Sist behöver jag någon som får mig att inse varför folk går och håller hand och pussas på stan hela tiden - att det faktiskt är finare än vad det ser ut.



RSS 2.0