Något bättre? I så fall goodbye for ever.

Jag funderar att börja blogga i blogspot.. Vi får se om det blir bra.
Men jag tänker absolut inte ta bort den här bloggen... Man vet ju aldrig
om man ångrar sig, så det är lika bra att ha den här kvar. Men om
blogspot är bättre, i så fall.. Goodbye forever blogg.se.. Hähähä.
Här är min nya i alla fall, dock väldigt enkel...
My new blog
Ha det fint så länge! ;)

Fläskflié

Aaaaj. Kanske lite för överdrivet, men jag har faktiskt rätt ont. Ont i läppen. Munsår kallas det och jag brukar nästan aldrig ha det men nu har jag det... Suck! Hoppas att det går över snart.
Nog om det.. Vet inte om jag ska till kyrkan snart. Kanske vore lite skönt att komma ut.. Vi får se. Nu ska jag i alla fall äta fläskfilé.. Yummi!

Fireflies with Owl City

Hemma från Branäs nu. It have been fun, very fun! Tråkigt att jag inte kunde komma till skolan idag bara.. :/ That's life. Men jag pluggar i alla fall här hemma. Spanska for life, matte for life och kulturhistoria for life. Det är inte det roligaste. Men man vill ju ha roligt på sportlovet som kommer!!

Medan jag pluggar så svävar jag till låten Fireflies med Owl City. Älskar den. Jag mår så bra utan sånna låtar... :) Sök på den på spotify, om ni inte hört den.. Den ligger ju på alla topp-listor nu. Annars får ni ge mig en massa musiktips.
Haahaaa.. This is me then!
Hoppas ni har det fint. Särskilt ni som är i Åre. Ha det bäst.
Kram!

RANDOM

Ännu en dag i backarna. Det är roligt men ändå kämpigt.. Som sagt, när det blir lite för brant får jag panik vilket jämt slutar med att jag kastar mig ner på marken. Haha. I era öron kanske det låter konstigt och väldigt väldigt barnsligt... Men jag antar väl att jag är ett litet barn inom mig, trots allt. Jag känner mig absolut inte som en blivande 17-åring inombords, det tvärtom. Jag känner mig som den lilla flickan som snart börjar skolan.. Som är rädd för att göra allting själv.

Därför är det jätte läskigt att tänka på att jag fyller 18 om bara ett år. Då kommer jag betraktas som modiga och mogna Victoria. Jag måste erkänna att det skrämmer mig lite. Men nog om det.

Jag känner mig jätte stressad, vet ni varför? Jo. Jag är ju på skidsemester med min familj och på fredag ligger det två prov på en bänk som väntar på mig, en inlämning och även ett läxförhör. Men ändå är jag dum och sitter här. Det tjänar ingenting till, jag vet. Men jag lovar, jag har faktiskt pluggat kulturhistoria i två timmar idag, vilket är bra, enligt mig. Och nu ska jag börja med spanskan. Great.


Branäs och alla hjärtans dag

NOW WE MADE IT TO BRANÄS. Det är underbart vackert här. Lagom kallt och hemska backar. Jag har nämligen aldrig åkt skidor förut.. Eller aldrig åkt slalom, vilket jag kommer testa på imorgon. Det kommer vara så läskigt. Det känns som rena självmordsuppdraget. Haha, nej, nu skojade jag bara. Allt kommer nog gå bra bara om det få ta sin tid. I need time, you know! ;)

Jag vill också passa på att säga grattis på alla hjärtans dag!! Hoppas ni som har pojkvänner/flickvänner får det riktigt mysigt, att ni hittar på nåt kul. Själv har jag inte någon bredvid mig just nu, förutom familjen då. Men den duger lika bra. I love them. Så det är värt att fira alla hjärtans dag med familjen på en skidsemester. Jag håller också med min vän Malin, våga ta chansen och berätta för den du håller kär vad du känner..

Big hugs och en massa hjärtaaaan.
<3<3<3<3<3<3<3<3


En ung Jane Austen

Filmen En ung Jane Austen spelas ikväll. Jag har aldrig sett den men har hört att den fått mycket bra recensioner. Ska i alla fall bli roligt och se den sen. Se Anne Hathaway. Hon är typ en av de vackraste människorna som finns och en väldigt bra skådespelare också. Man har ju sett henne i En prinsessas dagbok också, vilket är en väldigt bra och komisk film.

Det luktar fredag

Lukt av godis, kärlek, vänskap. Allt fint. Den känner jag nu.
Älskar fredagar. Inte alla kanske, men jag älskar dem ändå.
Man kan släppa allt då. Allt som man vill. Bad things.
Tänk er dem som aldrig behöver känna ångest. Jag skulle
gärna vilja tillhöra den folkgruppen.


11

Jag har skrivit klart min engelska redovisning nu. Puh. Jag undrar hur det kommer gå imorgon. Förmodligen så kommer jag haka upp mig på varje ord. Inte släppa min blick som stirrar ansträngt ner i anteckningarna, stödorden. Det kommer nog vara så. Att redovisa är verkligen det värsta jag vet. Det finns inget som jag hatar mer än det. Att stå inför folk och berätta något man kan. Det finns inget värre. Du klarar det inte. Rösten brukar vara skarp, som ett sånt där irriterande ljud kan vara för den som har tinnitus. I mitt huvud skriker den. Ibland känns det till och med som den vill knäcka mig totalt. Men jag ville inte knäckas. Jag vill integråtandes där ifrån. Utan jag vill vara bra, omtyckt, smart. Jag vill lyckas. Helt enkelt.

Sorry

Life is hard, I know. I feel sorry for you. Right.
But sometimes I
get very tired of things. Tired
of being me, tired of fighting my way through everything.
I hate to see people cry. I was hurting too when I saw
your tearstreams.

7

Söndag igen. Varför går allt så snabbt för? Jag har ingen aning. Känns som om jag bara hinner vakna på morgonen och sedan gå och lägga mig minuten efter. Vad beror detta på egentligen? Att allting går så snabbt? Och om det går så här snabbt nu, hur snabbt kommer tiden gå när jag är vuxen? (Eller är det bara jag som hört att tiden går snabbare då?)
I have no idea.

Idag ska jag försöka göra lite bra, nyttiga, nödvändiga & tråkiga saker. Städa rummet, jobba lite GEMU, engelska, öva lite. Det är typ det! :)

Ha en fin söndag.

Church tonight!

Indeed. Det ska bli så mysigt att träffa
alla vänner. Jag saknar de sjukt mycket
efter en lång och seg vecka. Så på fredagar
är det mysigt att bara umgås med kompisar,
utan att tänka mer på skolan.
Ibland behöver man bara komma bort ett tag.

Mina IV-val!

Hela kvällen har gått åt att sitta och klura lite med individuella valen, och nu är jag äntligen klar, eller jag har inte skickat det än, men det ska jag.
Detta är det jag valt;

¤ Bruksgitarr (något bara vi musiker kan välja, förstås!)
¤ 50 minuter sång/per vecka (jag har alltså ökat tiden med 10 minuter)
¤ 30 minuter Piano/per vecka (-"-)
¤ Naturkunskap B
¤ Psykologi A

Det är nice att det äntligen är klart... Det har ju varit så mycket krångel med IV-valen, eftersom vi gjort allting på Dexter. För vissa har det inte alls fungerat att logga in av någon konstig anledning, andra har glömt bort sina lösenord, slarvat med att byta lösenord m.m. Det har som sagt varit lite besvärligt...

Where is the spring?

Uuuuuuusch på detta väder! Man kan nu inte ta sig någonstans med buss, tåg eller spårvagn (inte i Östergötland, i alla fall). Alla linjer är avstängda. Snacka om att man blir irriterad. Det är så synd om de som verkligen behöver komma hem. Usch. Men jag har tur för min pappa kommer och hämtar mig ikväll.. Det känns skönt. Jag kommer komma hem!

Men man kan undra vad som händer imorgon... Hemma hos mig kommer väl snön vila över fönstrena, så att hela huset är täckt med snö.. Nej men, det är värre att bo på landet när det är så här risigt ute. Jag har ingen aning om vi kommer komma in till stan. Det var ju redan kaos i morse och nu är det ännu värre.

Gaaah, I'm getting so tired of this. Where is the spring?

Ska snart om en halvtimma gå till tjejcellen som är hemma hos Heidi. Vi ska mysa, dricka te, äta semeltårta och diskutera intressant frågor. :)

<3

Jag måste få svar på saker. 
Du måste hjälpa mig att ta in allt rätt
och sedan rensa bort det som är fel
Det som förstör
Jag går i bitar annars
Jag rivs sönder
Jag faller och kommer aldrig upp igen
och mitt inre jag dör
Hjälp mig hitta hem när jag är bortsprungen
Bär mig när jag inte orkar stå
Andas åt mig när jag inte kan
Låt mig vila på dina vingar
Allt är omöjligt utan dig




RSS 2.0