I feel great

Hej hello hola bonjour! Måste säga att jag tycker att det är riktigt roligt att det tittar in nytt folk. Det ger mig bara mer motivation till att skriva och filosofera lite kring vardagen. It makes me happy! 
Sen sist har jag pluggat rätt mycket. Igår var vi ett gäng tjejer hemma hos Tuva och försökte få saker och ting gjorde. Det funkade rätt bra, men det blir ju alltid lite mer tjejsnack än plugg. Vi åt god korvstroganoff och pestopasta, suuuupergott! Föredrar att dela upp plugget lite. Det är bra att plugga själv, men ibland kan det vara jättebra att diskutera med andra. Jag drar väldigt mycket lärdom av det.

Idag har jag också pluggat i flera timmar. Det är bara två dagar kvar tills kanonprovet i svenska B. Håller tummarna lite för mig själv. Det måste gå bra för jag ger verkligen järnet här och är värd ett bra betyg (tycker jag själv ^^)



Trötta tjejen over here, believe me. 
Men jag är glad i alla fall, det är det enda som betyder något just nu (och mina nära och kära så klart!)
Nu ska jag sova
Ha det fint 
Ni är bäst
Tack alla vänner för allt stöd ni givit mig!

Dream on, Baby



Hello hello hello! Kände för att få in lite mer färg i bloggen så jag gjorde en liten sminkning en sån fin söndag som denna. Hihi! Jag älskar smink över allt annat materiellt man kan älska. Vore en dröm att bli Make Up Artist eller liknande. 
Jag har använt mig av dessa produkter:
Max Factor Smooth effect foundation
MUS microshadow "Ghetto"
Viva La Diva Shimmer palette
MUS microshadow "Muffin"
MUS Tribrow colour
Isadora rough

Japp. 
MUS

Pannkaksparty

Jag älskar mat.
Love the feeling when you're starving and you're mom has made you dinner. Hihi!
Ska på pannkaksparty nu!

The sun also rises

Nu när solen tittar fram och allt verkar så himla fint är det svårt att ta fram plugghögen och börja fokusera. MEN måsten är måsten. Det jobbiga är att bara börja.. I vilken ände börjar man? Det viktigaste är väl kanske att man bara sätter fart och det ska jag göra alldeles strax. Lycka till alla människor som befinner sig i min sits just nu. Let's keep fighting!

But even though life seems to be hard the sun also rises
You just gotta let it

Fint med lov

Yo yo. Städar för fullt, packar för fullt, lyssnar på musik för fullt och tänker för fullt. Det är jag just nu. Jag är så lycklig nu.. ÄNTLIGEN sportlov!!! Som jag har längtat..! Det underbara är att jag åker till finstaden imorgon.. You gotta love it!! I finstaden ska jag på 50-årsfest och sedan chilla lite med storkussen min. Mysigt värre, säger jag!
Hihi. Men nu måste jag städa och packa färdigt. I hela 2 veckor har det varit kaos i mitt rum... typ kläder överallt... haha! Men nu röjer jag gärnet. Så härligt att lämna ett städat rum och sedan komma hem till ett. 
Japp. 
Period.
Ha ett fint lov nu alla!

I run to you

Hejsan!! Jag har sämsta inspirationen just nu när det gäller ALLTING... och jag känner att det ska bli så underbart med lov nästa vecka. Då ska jag passa på att åka bort lite, fly allt plugg för bara några dagar och chilla (för åååh, jag har så mycket plugg som sen väntar på mig hemma...)

Just nu lyssnar jag på lite sångläxor på youtube. Jag har fått massor nytt av min sångpedagog. Massor underbara musikallåtar: Defying Gravity - Wicked, I still Believe - Miss Saigon, People - Funny girl.. Sen också en låt av kära Whitney Houston som precis gått bort (det är så förfärligt sorgligt att det värker i mitt hjärta) Run to you heter låten och är en av hennes absolut finaste kärleksballader. Så jag kommer vara sysselsatt framöver... hehe!!



Shoes

Jag sökte lite på balklänningar på nätet förut... Inte för att är beroende av att skaffa en, utan för att jag redan har en och vill se hur den ser ut på, eftersom jag inte kan dra på mig min än (den måste justeras en aning). Man kan säga att jag blev förtjusad av den... nästan lika förtjusad av den som när jag provade den på Bröllopshuset i Linköping. Wow. I can't wait to wear it! Slår vad om att jag kommer känna mig som en prinsessa i den. Det kommer bli lite som en dröm faktiskt. Hihi! MEN som sagt är vi inte där än... I've got lots of things to do. Mamma och jag måste se till att hitta en sömmerska som kan ersätta dragkedjan med en snörning, så jag slipper sy in klänningen. Sen återstår det att fixa skor, smycken, handskar?? Skor är det svåraste för min del... Jag är lång... väldigt lång. För lång för klackskor. Jag tycker inte att det passar att vara en gigantisk jätte med high heels... Jag skulle se ut som en jättekvinna. Men samtidigt vill man ju ha ett par vackra skor... Så... Jag får väl hitta något mitt i mellan. 

Skor - Menbur: Belen | Parbild
För DYRA... men alldeles FÖR vackra
Pris: 1249

Skor - Menbur: Bosworth | Parbild
För höga, föra dyra... But they are really precious

Skor - Menbur: Cagnacci | Parbild
Wooooooooooooow.... sååååååååååå fina meeen sååååååååååååååååååååååååå höga :(



Don't stop believin'

Sweet... Jag har gjort massor av roliga saker på senaste tiden... och just nu tänker jag på allt mellan himmel och jord (hahaha.... random...) Jag skriver osammanhängande, så därför gör jag en lista.
- Hela förra veckan hade jag och min underbara klass premiär för vårt alldeles egna SON-projekt "Here comes the SON" och vi hade hela 6 stycken skolföreställningar och sedan en extra stor konsert på lördagen. Jag levde verkligen förra veckan.. Jag har nog inte varit så lycklig som jag var då på väldigt länge. Det är det coolaste och roligaste jag någonsin varit med om
- Förra veckan hade jag inga läxor, jag var inte ens i skolan, vilket lett till att jag (under den här veckan) inte orkar ta tag i saker, jag har blivit så laaaat
- Mina lärare har gett mig massor av plugg framöver... 
- Jag är trött på skolan
- Jag älskar musik, vill hellre öva sång och piano om dagarna
- Jag börjar helt seriöst bli vän med min egna röst igen, vilket känns underbart
- Idag när jag övade gick det jättebra!
- Imorgon när jag har sånglektion ska jag se till att det går minst lika bra
- Jag längtar redan till solistkonserten på tisdag
- Jag befinner mig i ett litet förvirrat tillstånd som jag inte riktigt kan ta mig ur... än
- Trots att jag känner ångest och lever lite för enkelt i mina känslor försöker jag se livet ur en positiv synvinkel. Det får mig att våga tro och hoppas lite mer... Att det omöjliga faktiskt inte är omöjligt, utan möjligt. 

Period.


RSS 2.0