Gott nytt år!

Hey. Just came home from el cine. Var där med hela familjen och såg The Stig-Helmer Story. Det var väldigt mysigt och filmen var väl töntigt mysig och lite rolig. Den var rätt bra. Åskådarna skrattade högt ett antal gånger må jag säga (å ja, där är så klart jag inkluderad). Hihi!
Nu kvällsdrömmer jag lite om morgondagen. Bussresa hela hela dagen, men värt. Jag ska ju träffa min bästa vän och hennes underbara familj. Feels almost like I am home when I arrive there. Wonderful feeling.




Så här glad känner jag mig nu. Lyckligare kommer jag bli! Hejdå kära vänner, hoppas ni firar in det nya året på ett mysigt och trevligt sätt. HAPPY NEW YEAR & GOTT NYTT ÅR!

Packing

River fram outfit efter outfit jag kan tänka mig att ha under kommande dagar. Lyssnar på Ingrid Michaelson samtidigt som jag packar och drömmer mig bort. Äter choklad och tänker igenom saker. Kommer underfund med att jag verkligen vill åka bort för några dagar. Det är skönt att få vila sin själ och göra saker man mår bra av. Det är nog också skönt att resa ensam, ta hand om och samt lita på sig själv. Det är jag jättedålig på. Jag har svårt för att lita på mig själv för jag är osäker. Har inte alltid känt att jag är en trygg hamn direkt. MEN nu tänkte jag att det skulle bli ändring på det. Någon gång måste man ta itu med saker. Imorgon åker jag till Mathilda för att fira nyår hemma hos henne. Jag saknar henne så otroligt mycket. Mina ord räcker inte. The earth can't work without a sun and I can't live without you. Klysché, men kära nån allt verkar vara klyschigt nu för tiden. Låt det vara klyschigt då!!

Ska bli så skönt att åka bort. Jag lämnar mitt oroliga samvete på skrivbordet här och njuter av livet i några dagar i Göteborg. Jag mår aldrig bättre än när jag är med Mathilda. Hon är verkligen min andra halva.


Minnen man kan skratta åt, haha. Love you, sweetheart!

REF 335

Jag fick väldigt uppskattade julklappar i år måste jag säga. Bara nödvändiga saker som:
- Två cardigans
- En stickad tröja
- Två baströjor
- Ett fotografi på mig och min bror när vi var brudnäbbar för några år sedan
- Ett presentkort på Kicks
- En bad/morgonrock
- En film - American Violet
- Pengar
- REF 335 Volume shampoo & Volume Conditioner
- En blendinbrusch från Make Up Store



Är så otroligt tacksam över allting som jag har fått. Tack kära familj! Och nu är det dags för mig att testa mitt nya shampoo och balsam. Det sägs att dessa verkligen är av bra kvalitet och man vill ju använda bra produkter som skyddar håret från saker som kan skada det. Jaja, nu testar jag och sen kanske jag skriver några ord om mina "upplevelser", haha.

Julkram




Yo yo yo! What's up? Har ni haft en fin jul hitintills? Den är ju inte slut än för det är ju faktiskt annandagen idag! Min jul har varit jättebra! Vi tog det lite lugnare i år än förra året. Firade jul med familjen + mormor och morfar. Alldeles lagom tycker jag. Självklart såg vi på Kalle Anka & hans vänner, Karl-Bertils julafton och givetvis åt vi jättegod mat så att vi nästan blev lite för mätta. But that's christmas, right?

Nu sitter jag och väntar på la familia som håller på att göra sig i ordning. Vi ska nämligen in till stan för att kolla in mellandagsrean och sedan kanske det blir en liten visit på bio - The Stig-Helmer Story. Haha, så typiskt min familj att vilja se en sån film. Humor till max. Det lär alltså bli epic. Haha!

Kram på er alla fina vänner!

Julafton snart???

Hej! Den här söndagen har gått åt till att göra julgodis och sedan lite övningskörning på det. Allt gick bra turligt nog... men jag har ju en bit kvar om man säger så, men det går framåt i alla fall. Det är alltid positivt. 
Men hörreni, jag måste fråga; är jag galen som tycker att tiden har gått lite för snabbt? Är det verkligen julafton om 6 dagar? Troligtvis är jag lite galen eftersom jag inte investerat en enda julklapp hitintills. So.. I'm in a hurry this week. Hehe!

Aja. Nu ska jag läsa en bok som egentligen ska vara utläst innan onsdag --- no waaaay att jag kommer hinna. Men men, nu kör vi!

Makeup, I'm so in love with you

Hej! Äntligen fredag. Phew. Denna vecka har varit så krävande så jag är ju jättetacksam över att det är helg. Just nu drömmer jag mig bort lite genom att titta på smink. Nelly.com har finfina paletter till billigt pris... Det är supernice! Funderar om vi kanske ska beställa några sådana till SON-projektet som folk kan dela på. 



Verkligen underbar Make up. Bubbi är så otroligt duktig på det hon gör. Älskar alla hennes videor och jag har lärt mig otroligt mycket av henne så därför vill jag dela två videor med er. 




Supersnyggt med glaaaam!

Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där

Nu är det kväller... och här sitter jag och grubblar igen. Det gör jag jämt innan jag går och lägger mig. Jag tänker på allt som hänt, på de bra sakerna jag åstadkommit, de sakerna jag missat och sedan hoppas jag på en bättre dag/lika bra, utmanande och spännande. Trots allt, varje dag är en gåva. En gåva full av nya möjligheter. Det kanske låter otroligt klyschigt men åh vad jag älskar klyschigt i såna fall. Tomorrow's gonna be perfect!

Den här veckan kommer nog kännas lång. LUCIA för hela slanten. Jag har ingenting emot Lucia-firanden egentligen för de är fina. Lucia var verkligen en otroligt vacker människa som menade väl och hon måste ha varit ett ljus i mörkret, men jag känner själv att det har varit lite väl mycket lucia för min del. Igår hade vi världens pampigaste Luciatablå + julkonsert med symfoniorkestern i Norrköping. Idag hade jag ytterligare en liten Lucia-konsert, imorgon är det Norrköpings alldeles egna Lucia-kröning (så det blir luciatåg där med.. heh) och sedan dagen efter blir det luciatåg för hela skolan i St: Olai och sedan en massa andra vid sidan om. Sen har jag ett jobbigt naturkunskapprov på onsdagen... Suck! How am I gonna survive this week??? God gives me strenght som tur är så jag kommer klara detta!!

Aja. Nu är det verkligen på tiden att jag går och lägger mig. Klockan börjar närma sig midnatt... Heheh! Aja. Hope you guys have had a nice weekend. Kjaaaam!





En magisk kväll

Det jag var med om den här kvällen är något man kanske bara är med om en gång i livet. Det var helt magiskt. Känslan av nervositet och förväntan spred sig i konserthuset och på den stora scenen i De Geerhallen stod 5 gymnasieflickor i svarta klänningar framför en av Sveriges bästa symfoniorkestrar och körade en skolad operasångare. Det var en sådan ära, en sådan förmån att göra något sånt. Det är inte varje dag. Det är en gång. En gång för livet och jag blir bara så upprymd av tanken att jag gjorde det, att jag inte backade tillbaka i slutändan, utan att jag faktiskt gick in på den där scenen och sjöng ut. Wow. Jag är helt överväldigad. Det var så laddat och så roligt, spännande och läskigt på samma gång. Det var helt awesome. Detta kommer jag nog aldrig att glömma.
Tack. Jag är så innerligt tacksam.



Lycklig tjej med nässelutslag (ser ni läpparna... ingen botox här inte, käre värld!) Nu gör jag mig redo för sängen. Måste ju ladda batterierna tills imorgon, då nästa lilla konsert kommer ta vid. Tagga nu!!! Natti.

Trött hals

Hello hello! Här är jag igen (höhö) Jag sitter faktiskt i mitt rum, vid mitt fina lilla runda skrivbord som mamma spenderade förra helgen och det känns riktigt bra och mysigt. Vid min sida (som bästa vän just nu) har jag en mugg ingefära/honungsvatten. Det är kuren som ska hålla mig frisk ifrån dumma förkylningar osv. Idag när vi övade inför julkonserten kände jag hur trött i halsen jag var och jag blev hesare och hesare ju mer jag sjöng.. Så av min sånglärare fick jag en befallning om att köpa ingefära att lösa upp i vatten. Jag ska även dricka en matsked olivolja 1 gång på morgonen och 1 gång på kvällen (euww.. det var förfärligt äckligt!!!) Men man får göra det man kan för att hålla sig frisk antar jag, så here we go! Ingefäran bränner förskräckligt i halsen dock... aaaaaj ajjjj!



Trötta tjejen med sin ingefära
Nu ska jag se på Bonde söker fru.. Haha! Sista avsnitten liksom. Ha det gött, ta hand om er, drick något varmt och mys! :)

Min lilla svartvita

Har varit så töntig och djup under den senaste tiden
Jag älskar att skriva i min tankebok som innehåller tusentals ord om tankar och drömmar
Jag är inte filosofiskt djup, utan allt handlar istället om drömmar och visioner om hur framtiden kommer vara
Who knows liksom?
Ja, det är väl bäst att jag sätter punkt här och fortsätter skriva i min lilla svartvita.
Punkt.



RSS 2.0