Victoria är sjuk

Det är redan eftermiddag... Här hemma sitter jag, i mitt rum, på min säng. Jag hostar så kraftigt att det river och bränner i halsen, och något jag inte kan överleva utan är snytpapper eftersom jag numera inte får använda mig av nässpray. Hoppas verkligen att detta inte är något långvarigt för jag kommer aldrig orka gå till skolan om jag är halvsjuk. Jag vill ju vara frisk och kry när det väl börjar igen, jag vill kunna sjunga, kunna öva utan att det känns jobbigt. Suck alltså. Hoppas viruset eller vad det nu är för nåt som drabbat mig ger sig sin väg och inte kommer tillbaka på ett bra tag. Vore bäst! Ändå, om man jämför mår jag mycket bättre än vad jag gjorde för två dagar sen. Det är bra. Det finns alltid något positivt man kan dra till med även i de mörka tiderna. Host. 

Ugh. Om jag inte är bättre om ett par dar får jag kontakta läkaren. Åh, vad jag kommer vara arg om jag fått det som alla andra haft i klassen. Mykoplasma, mildare version av lunginflammation... Suck! MEN man ska inte ta ut några sorger i förväg, som mamma brukar säga. Hon är klok hon. Jag älskar henne!

Okej. Nu ger jag mig. Hoppas ni mår bra i alla fall. Själv ska jag nu krypa ner under täcket för att få upp temperaturen lite. Kram!




Cute



A very cute shirt I bought the other day...

Hej föresten! Nu när julen är över kan jag säga att jag haft det underbart trots jag varit väldigt sjuk (så typiskt, jag vet), jag fick någon slags bihålsinflamation... usch usch usch. Jag har inte sovit bra på nätterna för jag varit så täppt i näsan, men idag köpte vi i alla fall en ny nässpray som jag inte kan bli beroende av. Skönt! 

Ledsen att det inte blir några roliga bilder, men slarvern själv har tappat bort överföringssladden... Heheh! Vi får se om den kanske kan dyka upp snart. Har det bäst så länge och njut av ledigheten!

23 december

Hey sweets! Just one day to go. Känns helt ofattbart. Var tog alla dessa höstmånader vägen egentligen? Hehe. Jag har ingen aning.
Just nu sitter jag i mitt rum och ska städa mitt FÖR STÖKIGA rum. Hallå? Jag fattar inte ens hur jag kan tillåta det se ut så här? Piss piss piss äckligt är det. Så nu är det dags att ta fram dammsugaren, medan familjemedlemmarna där nere sliter med att steka köttbullar.

Ha det gött! :D



Trött tjej? Jag sov till halv tolv imorse, verkligen helt slut är jag. Man blir ju det, särskilt om man har en förkylning som aldrig vill försvinna. Har haft den i två veckor nu och skulle bli gladast i världen om jag slapp den imorgon på självaste julafton. Let's see about that later. NU ska jag verkligen städa. Hejrå!

JULLOV

JAG HAR PRECIS FÅTT JULLOV... och gissa om det känns skönt? Åååå, vad jag ska ta det lugnt och mysa med släkt och vänner, särskilt på jul och nyår. På julafton åker jag och familjen till min farbror för att sedan fira julen och farfar som fyller 80 år med alla goa släktingar... Ni vet, fastrar och farbröder och kusin. Det kommer bli så mysigt! :D

Trevlig helg

Hej och hå! Så skönt med helg, och så skönt det kommer bli när det är lov. Jag är nyss hemkommen, sitter i badrummet och ska när som helst kliva in i duschen för att slappna av lite, känner mig så stel i axlarna. Det skulle vara skönt att bara låta vattnet rinna och glömma bort allting för en liten sekund. Efter det ska jag nog fortsätta på novellen jag påbörjade i tisdags. Jag har inte skrivit på så länge att det är sjukt. Jag som älskar att skriva borde hålla det vid liv, annars kanske det tonar bort.

Lite av min kväll i alla fall. Hoppas att ni alla njuter, speciellt ni som har jullov från och med nu (fubbisar)... haha. Ha det gööööött! 




Trevlig helg!

.

Jag har ingen inspiration alls, verkligen inte... dagarna är för korta, de går för snabbt. Jag hinner inte plugga lika mycket som jag tänker att jag ska varje dag, tiden bara rinner iväg och jag är trött, utmattad. Hur tar man det egentligen lugnt, ska det vara så här? Att man får svårt att andas för att alla krav är så höga. Jag försöker i alla fall, jag försöker göra mitt bästa.

Hello!

Hello guys!

Hope you all are alright. For some reason I chose to write in English, I really need to practice. English in school isn't that good at the moment, but I'm working on it. You see? Today we had a funny lesson by the way. You've noticed that I have read some short cuts of these wonderful novels called Bridget Jones's Diary and Pride Prejudice. Both of them are fantastic. Love love love all the way around.

We discussed these novels in different small groups of six, maybe. It was very fun and it also went well. I use to be very shy when you discuss things in groups, 'cause I've got a very bad self-confidence and I use to be very insecure. So it feels very nice that I made it. Good girl! 

Don't you think it's wonderful with weekends? I totally do. School is tough. The teachers are experts to pack us with homeworks all the time, which means that I haven't had a real life lately. Ugh. Soon this will end. You don't know how much I long for the chistmas holidays. 



...

Det är rätt stört hur längesen det var man skrev här, men jag lovar att jag lever. Haha. Det är bara skolan som styr och äger mig typ! Lärarna packar på med saker in i det sista och det är sååååå stressigt hela tiden och det nöter på den psykiska hälsan ska ni veta, MEN jag är på bättringsvägen ska ni veta. Det är bara det att jag är förkyld och det tar också på krafterna. Usch usch usch. Tvåan är hemsk, så alla ettor, be happy!

Jahopp, nu ska jag läsa lite Bridget Jones's Diary och Pride and Prejudice!

RSS 2.0