.

Jag ser in i ett par ögon. Funderar lite. Varför inte?
Förvirrad. Hahaaaa

I Rymden Finns Inga Känslor

Igår var det cell som vanligt på onsdagar. Men ingen vanlig cell. Vi beslutade nämligen oss för att se på bio. I Rymden Finns Inga Känslor. Vad ska man säga egentligen? Kan man på något sätt förklara hur mysig den var? ÅÅåå. Den var så galet värd att se. SE SE SE DEN. Ni kommer inte ångra er alltså. Lätt bästa svenska filmen (så vitt jag vet.) Den handlar om Simon, han har asberger, han älskar rymden för att det inte finns några känslor där. Han har sin trygghet i sitt låtsas-rymdskepp för där kan ingen röra honom. Han älskar cirklar och att komma i tid är någonting viktigt. Tid styr nämligen allt. Och någon som hjälper honom med att komma i tid är Sam. Men allting rasar samman en dag, då Sams flickvän Frida sticker ifrån lägenheten. Hon som brukade diska vägrar komma tillbaka och allting blir värre och värre. Simon känner sig obekväm. Saker och ting fungerar inte längre som de ska. Därför börjar han leta rätt på en ny flickvän till Sam. Han letar efter svar till ekvationen. 

Gå och se den med er. Nu tänkte jag sticka ner och öva lite. Blev ju inget igår eftersom jag inte kände någon motivation alls. Men nu så. Nu ska det bli av. Sjunger en massa musikal just nu faktiskt... så det är jättekul!



Nu framöver går jag i min svarta kappa varje dag till skolan.

Måndagar

Måndagar kan vara så sjukt bra ibland. Just denna måndagen är en sån. Jag känner mig så positiv just nu. Hoppas att det håller veckan ut. Förövrigt ska jag väl plugga lite nu... Har GEMU och matte att göra. Sen tänkte jag gå ner och kolla in stan lite... :) Det är ju inte långt kvar tills studiebidraget kommer.

TRÄNINGSKLÄDER


Träningskläder for sure. Skulle vara oändligt glad om jag hade detta i min garderob. Är ju så mycket skönare att köra i riktiga och bra träningskläder... och allting förutom skorna - som är Nike - är i märket SOC, det är billigt och bra. Väska 249;-, runtights 299;-, linne 299;-, jacka 399;-, BH 199;- och skor för 599;-

Det är ändå mycket pengar vi pratar om här. Ca 1800;- tillsammans, men man behöver ju inte köpa allting samtidigt, eller hur? Man kan köpa lite i taget. Det är bra! Jag ska spara undan lite pengar varje månad för att kunna ha råd också. Men ska nog först satsa på byxorna. Har inga ordentliga löparbyxor...

Nu ska jag fixa till mig och röja upp här lite snabbt. Sen återstår bara några timmars plugg. Japp, allvaret är här och det är bara att ta tag i allting med en gång. Men usch för matte B... Vi håller på med räta linjen just nu. Jag tycker det är rätt svårt asså... men jag ska kämpa på ändå. Ha det så länge! :)




25/9 2010

I Norrköping har vi något som kallas för Kulturnatten. Tänkte dra in och kolla runt lite, spela lite med kompisar och sjunga kör. Hoppas ni kommer. I Immanuelkyrkan händer det grejer både klockan fyra och klockan sju ikväll. Skulle vara roligt att träffa fint folk! 

Nu ska jag bara fixa i ordning mig. Springa in i duschen, fräscha till mig och raka benen. Hörs sen! Kanske laddar jag upp någon bild, det var ju sååå sjuuukt längesen nu.

24 september 2010

Pust. Jag är hemma nu efter min spelning som jag hade med världens bästa gäng. Vi hade det jättemysigt och jag tycker att vi gjorde bra ifrån oss faktiskt. Så det var skoj. Mår förövrigt mycket bättre nu. Mina senaste blogginlägg har bara varit för deppiga. Haha. När man läser ett man skrivit dagen innan blir man lite förvånad... Men va, varför skrev jag det här för?

Men allting är bra nu. Det kommer vara bra framöver. Det måste det vara. Nu blir det väl att kolla film eller något. Harebratja!

Första

Nu är jag trött. Jag slår nästan huvudet i tangentbordet. Utmattad. Vad ska jag göra? Säg mig. För jag vet inte. Jag önskar bara att jag kunde somna in i några månader eller något. Tycker att detta bara är förfärligt. Livet är verkligen ett mysterium. Man vet aldrig vad som händer och man tar inte alla chanser man får heller. Jag tar ingen chans överhuvudtaget. Det känns som om jag står utanför bubblan och bara tittar in i den. Jag deltar inte. Jag är inte med. I am out of sight. Fast å andra sidan... oooooohhhhh. Varför är allting så jobbigt för? Jag orkar inte nu. Jag är så trött på mig själv.

Det gäller bara att tänka positivt ändå.

Fina sms gör en lycklig

Vet ni om hur glad jag blir när jag får ett jättefint sms? Jag fick ett nyss och det gjorde typ min dag. Ååååh, vad jag uppskattar sånt alltså. Särskilt om man mår lite dåligt.



Känner mig så hääääär glad just nu. Fylls av värme. Den kan jag ha nytta av. Ska nämligen gå och sätta mig vid pianot just nu. Bra va? Duktig tjej? Japp. Jag vill vara duktig, ambitiös, smart och hela alltet. Just därför sticker jag och övar. Övning ger färdighet.. och bla bla bla.. slut med snacket. Ha det gött! :)



...

Det här är en riktig deppvecka. Jag vet inte vad det är för fel på mig eller vad som pågår. Allt känns bara så sjukt meningslöst. Jag tvingas gå en kurs jag egentiligen inte vill läsa (gör det bara för att jag får en halv meritpoäng), mitt humör lever berg och -dahlbana. Jag har en massor läxor, Imp och spelning imorgon. Hoppas allting går väl annars vet jag inte vad jag ska göra. GAAAH. Har lite panik nu måste jag säga.

Idag på gympan sprang jag i alla fall 3 km och jag med så dålig kondis borde vara stolt över mig själv. Att jag klarade det.

God kväll! Det är inte lätt ibland och ...

God kväll! Det är inte lätt ibland och få ihop det. Just den här veckan känns lite kämpig. På torsdag har jag ett sånt onödigt prov i idrott och hälsa, sen så ligger jag efter några tal i matten (som jag måste jobba i fatt) också har vi en massa glosor i engelska. Antar att jag på riktigt får smaka lite på tvåans stress denna vecka? För er låter det kanske inte som om det är så mycket, men för en tjej med en rätt trög hjärna och för höga krav innebär det mycket jobb. Men jag ska försöka göra mitt bästa och inte klaga i förtid. Nu ligger jag i min säng, försöker koppla av och ska läsa något ur världens bästa bok. See later. Godnatt.


Inredningstidningar

Idag är det val och bara för att alla andra skriver om det, så tänker jag inte göra det. Var och en får ta sina egna beslut och göra det som verkligen känns rätt för dem. Dock hoppas jag att det svenska folket tänker innan de utför sina handlingar. Tänk rätt nu, Sverige! 

Nu till något helt annat faktiskt. Nyss gick jag förbi en hög med tidningar. Inredningstidningar. Det är inte omöjligt att hitta sådana här, i mitt hem. Min mamma älskar inredning ska ni veta, hon älskar att få inspireras utav den och köpa hem fina antika saker. Hon är duktig på det också. Det ser nästan ut som att man är med i en inredningstidning när man befinner sig här, som Lantliv eller Vakre

Men när jag såg dessa tidningar ligga där blev jag så sjukt intresserad och började bläddra lite, och det var då tanken kom; tänk om man jobbade på en tidning. Det skulle vara så sjukt kul! Att få jobba på en riktig inredningstidning vore så mysigt. Tänk att få åka runt omkring i Sverige och besöka trevliga hushåll, få skriva om vad just det där huset har för historia, vad man har gjort på det och hur saker och ting ser ut. Att bara låta sig själv inspirera andra människor med beskrivande ord. Wow, det skulle vara något jag skulle vilja göra. Verkligen. 

Att jobba på en inredningstidning är nog något fantastiskt, men tänk er då en modetidning. Coolt! Men inredning kanske är lite mer jag. 


Grejer, va?

Har suttit och spelat piano och övat igeno...

20100918122 (MMS)

Har suttit och spelat piano och övat igenom lite sånger en stund. Även om jag känner mig seg måste jag ändå komma igång lite. Men det suger att ständigt lämna av täppan i näsan... Det gör det verkligen.


SMS-inlägg

20100918122 (MMS)


Miley Cyrus - When I Look At You


Time to clean things up

Klockan är lite över elva och jag ska ta mig an mitt förfärliga rum. See ya later. Funderar på att fotografera lite innan jag åker till kören.

Hemma från skolan

Jag är hemma idag. Jag kände redan igår att allting skulle bli så otroligt mycket värre om jag skulle gå till skolan på fredagen. Jag har varit så otroligt oengagerad den här veckan, har inte haft någon ork, har haft svårt att koncentrera mig. Det känns som det är ett litet fult monster innanför mitt ansikte som älskar att få mig att må dåligt och att göra så att jag inte kan andas igenom min näsa. Nu tror jag att han skrattar åt mig också. Men som tur är finns det ju nässpray som lindrar täppan för några timmar, så på nätterna kan jag sova.

Men nu, efter lite psykologi-plugg, ska jag samla på mig lite kraft och koka ihop något som man kan äta. Sen ska jag göra några tal i matteboken och krypa ner i soffan. Kanske sätta på någon mysig film? 

Hejdå! Jag skriver nog nåt mer någon annan dag. Orkar inte skriva när jag är sjuk. Måste spara på krafterna tills nästa fredag, då det gäller.

Värre

I natt råkade allting bara bli ännu värre (förkylningen alltså), men vad jag vet har det inte drabbat rösten än. Den är inte så rivig som den brukar bli när jag är förkyld, så det är bra. Men förövrigt är det en kamp om natten. En kamp om sömnen. Jag har så svårt för att bara andas genom munnen när näsan är igen täppt. Haha. Men jag ju typ svårt för allt.

Imorgon ska jag i alla fall sjunga på MUKO:n. Är lite smått nervös men det kommer nog gå väl, hoppas jag. Vi ska också innan öva på några acapellasånger som vi ska sjunga nästa vecka. Länge Leve Livet och Smedvisa. Lite mysiga är dem, och om vi sätter allting kommer det nog låta väldigt bra. Whohoooo! Lycka.

Haha. Ledsen för så tråkiga inlägg. Hinner dock inte ta en massa bilder och lägga ut. Livet består av mer än så. Man måste ju leva, men jag skriver gärna av mig om vad jag gör och hur jag mår. Det är ju det som är syftet med den här bloggen. Att jag ska kunna få möjligheten att skriva av mig lite grann någonstans. Dela med mig av mina värderingar och tankar. 

Japp. That's the way it is. Ska ta ut linserna nu som jag sovit med i typ 4 nätter i rad (det är dygnet-runt-linser) och de känns lite torra faktiskt. Haha.

Höstförkylning

Det är så pass att jag också har blivit smittad av denna underbara förkylning som nästan alla vid det här laget har drabbats av. Det kom lite som ett slag under bältet. Vem blir egentligen glad av att vara förkyld i huvudtaget? Särskilt när man ska sjunga på konsert om sisådär en vecka ungefär. Suck. Jag hoppas att jag under denna veckan också kan friskna till lite. Idag kände jag mig bara förfärlig. Huvudet dunkade, näsan täppt och ögonen irriterade. Allmänt trött var jag också. Och imorgon är det sånglektion. Hur ska det gå? Undrar var hon kommer säga... kanske ingenting eftersom alla hennes elever nu har drabbats av det här.

Vi får se vad som händer. Hoppas just nu bara på att halsen håller.

Hemkommen ifrån ett pyjamasparty

Hello folks! Är precis hemkommen ifrån stan. Var nämligen på pyjamasparty igår hos en god vän. Vi tjejer hade det jättekul, men tyvärr har jag inte några bilder att erbjuda. Men partyhattarna var i alla fall på nästan hela kvällen, vi åt god mat, hade fiskedamm (nostalgi eller vad säger ni?) och givetvis presentöppning. Sen sov några av oss över där också, och vi låg och kurade ihop oss i våra täcken och pratade långt in på natten. Mys!

Nu sitter jag bara och väntar på att maten där nere ska bli färdig. Mamma och pappa har tydligen under hela eftermiddagen varit ute och plockat svamp i skogen, berättade minstingen när jag ringde honom förut när jag satt på bussen hem. Och nu lagar mamma till någon fläskfilégryta med svamp i. Yummy yummy.

Men nu ska jag ta tag i skolan lite, tänkte jag. Vi har matteläxa tills på tisdag. Räta linjen och sånt. Ohyeah. Hoppas jag kommer någon vart. Kan ju i alla fall vara värt att testa sig fram lite i alla fall istället för att inte göra något vettigt i väntan på maten. 

Ha det så länge! :)

Två snyggingar ifrån DinSko

Midcut boot

399;-

Midcut boot

499;-

Det här är två fantastiska kängor som jag verkligen vill ha, men problemet är att den kommande månadens ekonomi inte kommer hålla med mig om detta, så jag måste bestämma mig för ett par. Om man tänker ekonomiskt sätt nu då är den första kängan bättre än den andra för den är en hundralapp billigare och så... och enklare givetvis. Men den andra kängan är väldigt väldigt väldigt snygg. Så atteee, jag vet inte vilken jag ska välja.

Kan du hjälpa mig? Vilken tycker du är snyggast?

Godmorgon

Jag säger godmorgon! Har legat med laptopen framför mig hela morgonen och degat. Inte har jag käkat frukost än, vilket jag med ens bör göra, sen vore det skönt med en dusch.

Dagens planer ikväll är att åka in till stan och träffa fina vänner. Underbart! Älskar att göra nåt kul på helgerna. Det är så tråkigt att bara sitta och plugga, även om det kanske inte är så mycket plugg nu så blir det väl framöver mycket. Men jag har i alla fall lite att ta tag i när det gäller matten. Så nu har jag verkligen inte tid att sitta här och glo (haha). Ha det jätte bra! Ska man kanske lägga ut en "kvällens outfit" sen bara för att liksom?

BIP-test imorgon

Nu är det sent sent sent och jag blev precis klar med allting. Satt precis nyss med en kopp té i handen. Försökte lugna ner mig lite. Har hunnit väldigt mycket idag också. Jag har övat piano, skrivit klart Idrottsuppgiften som jag ska lämna in imorgon, förberett mig en aning inför svensk-skrivningen som är imorgon och pluggat in lite spansk-glosor. Duktigt, va? Jag har rätt inställning och motivation känner jag i alla fall. Hoppas allting bara lönar sig i slutändan.

Imorgon börjar allvaret på idrotten igen. Det kommer vara BIP-test, det jobbigaste av allt. Usch. Jag känner mig jämt så obekväm när jag gör det. Beror nog mest på att jag har så dålig kondis, men det ska vi ju ändra på. Vi ska ju börja imorgon med vårat konditionsträning. Under åtta veckor kommer vi att få organisera idrottslektionerna på egen hand när det gäller konditionen. Vi får göra vad vi vill, bara pulsen ökar. Jag som inte klarar av bollsporter ska bara jogga eller köra spinning nere i gymmet. Låter kul, eller hur? Nej, men jag ska ge gärnet i alla fall.

Allt ifrån mig. Nu ska jag krypa i sängs och sova. Ögonen är dimmiga och vill bara stängas igen, så det är ingen idé att fightas med dem nu. Godnatt!

Jättetrött..



Hemma bäst, och jag är så trött. Illa, riktigt illa. Har jättemycket att pyssla med idag. Öva & plugga jättemycket! Hoppas allting går bra! :D Pussen!

Jag är faktiskt en bra person ändå

WOW. Jag har hunnit med så sjukt mycket i eftermiddag (tycker åtminstone jag) och känner mig därför så otroligt glad. Hela veckan har börjat så bra och nu får inget trycka ner mig alltså. Är så trött på sånt. Har ni också svårt att acceptera er själva som ni är? 

Jag har ingen aning vad det beror på egentligen. Ibland känns allt så piss dåligt och då kan jag ju inte klandra någon annan än mig själv. Jag menar, det måste ju vara mig det är fel på om jag inte förstår ett dugg på mattelektionerna? Vems fel är det annars? Åååååå, ser ni vad dum jag kan vara mot mig själv ibland. Det är jobbigt ska jag säga er. Det är jobbigt att stå ut med en själv ibland, så är det bara.
MEN nu har jag faktiskt bestämt mig. Jag ska ändå var otroligt glad för att jag är jag. Jag är en bra person faktiskt ändå (ta det inte fel nu... jag peppar mig själv.)

Detta var lite ifrån Victorias hjärna idag. Och nu säger jag godnatt. Imorgon, onsdag, kommer bli en lång dag och jag kommer ha världens sämsta lektion, Nutida Konst. Ohyeah. Ni hör ju på namnet. Men aja. Vad gör man liksom? Nej, just det. Det finns ingenting att göra. Det är bara att låtsas att man lyssnar och älskar kursen.

Ny vecka!

Hej!

Nu är det ny vecka och nya (meeeeer) läxor. Märks att skolan börjar dra igång. Tills på torsdag är det förberedelser som gäller. I svenska ska vi skriva en argumenterande text om en novell vi har läst ur novellsamlingen "Hetta och vitt." Är aningen nervös inför den skrivningen men det ska nog gå bra om jag verkligen förbereder mig ordentligt. Något annat jag måste hinna göra tills på torsdag är att skriva klart en uppgift till idrotten. Vi ska göra en konditionsrapport, och denna veckan måste vi lämna in första punkten på den; syfte.

Japp. Så mycket är det än så länge. Och nu är det dags att fortsätta öva lite. Ha det så länge!! :)

Öva, plugga, komma igång?

God förmiddag! 

Här är allting jätte segt verkligen. Sitter bara och degar så jag behöver komma igång. Göra något vettigt. Kanske öva lite? Sång behöver jag verkligen öva. Eller kanske plugga lite. Jaja, vi får se vad som händer helt enkelt.


Älskar mammas randiga tröja. Mmmm så mysig den är. Men nu sticker jag här ifrån. Ska springa upp på toaletten, tvätta och fixa i ordning mig lite. Behöver som sagt komma igång. Ha en fin dag! :D

Boog och Elliot

God kväll! :D

Just nu sitter jag och minstingen (tycker att han är familjens lilleplutt även fast han fyller åtta år nu i november) och tittar på film. Har ni sett Boog och Elliot? Jag tycker den filmen är en riktigt trevlig familjefilm. Se den med era nära och kära.

Här har vi i alla fall laddat upp med godis, jordnötsringar, chips och päronsoda. Kan det bli bättre? Nej, det tror jag inte. Vi har det riktigt mysigt han och jag, här hemma. Titta bara:


Hahaha. Ha en trevlig kväll!!

Don't be afraid



Shoot.

Laddade precis hem Picasa igen. Blev jättefel när jag hade det förra gången. Usch! Alla bilder omvandlades till picasafiler och helt plötsligt kunde jag inte öppna dem. Weird. Men nu har jag som sagt laddat ner det igen för att lyckas den här gången (haha.) Det är ju så lätt att använda. 

Man kan göra såna här mysiga collage:



Tjusigheter från BIKBOK

299;-


299;-


149;-


Alltså jag tycker att det är så sjukt fint att skjortorna och de fina blusarna plockas fram mer och mer nu till hösten. Titta till exempel på den vita långärmade... visst är den underbar? Skulle inte ha något emot att få mig alla dessa hem någon dag... gäller bara att spara jätte jätte mycket. Gaaaaaaahhhhh! Håll ut. Haha, nej men. Bara typ tre veckor kvar tills studiebidraget kommer.

Daily look torsdag 2/9-10

Hello again! Nu är jag hemma och allt är jättebra. Ska strax öva, men tänkte lägga upp en bild på det jag har haft på mig idag. Myskläder kan man kalla det! Me like.


Oerhört suddiga bilder! Men det är så dåligt ljus i mitt rum :(

Update eller nåt

Hej!

Sitter i datasalen i skolan. Slutade vid tre idag, så har bara chillat med kompisarna nu i elevrummet i ca två timmar i väntan på att min buss ska komma, vilket den gör om några minuter. Ha det så länge! Puss.

My lovely girl


I love you, girl! Du är finast i min värld, det vet du.

RSS 2.0