Godnatt då

JAG HAR INGEN MOTIVATION!!!!! Denna veckan är det verkligen stört mycket i skolan och jag orkar inte göra någonting. Jag är sämst alltså. Istället för att få saker gjorda sitter jag och funderar på och får lite smått panik över hur mycket jag har kvar osv. SÅ TYPISKT VICTORIA alltså. *Sigh* Girl, come ooooon! Kör påååå!
Nu längtar tills fredag eftermiddag, då vi har musikalrep. 
Japp. Det var väl det jag ville få ur mig ungefär....
Godnatt. Hoppas ni har det bra!

hjhjhj

Hej!!! Tack alla ni som höll tummarna! Köruppsjungningen gick vägen. Det bar den här gången and for that I'm really grateful! Nu sitter jag och fixerar och justerar min kära folder som ska vara inlämnad senast i övermorgon, onsdag. Skulle vara bäst om jag kunde bli klar med den ikväll. Ska försöka med det i alla fall. Sen har ju en massa annat den här veckan som jag också ska sätta mig ner med ikväll. Naturkunskap & arbetsmiljö & säkerhet. Yes. Åh. Denna veckan är underbar!

Have 2 have


Superbalanced foundation by Clinique

Glam Bronze Blonde Harmony Duo Sun Powder by Loréal Paris

snart ska jag köpa de två produkterna.. så det så! Hihi!! Men nu ska jag krypa till kojs. Snälla, håll en tumme eller två för mig imorgon.. I definitely will be needing it!! Jag håller tummarna för er! Kram!

Musikhistoria for sho

Hello y'all! Det enda jag har hunnit med idag (hitintills) är lite filmtittande, studier (har musikhistoriaprov imorgon) och matlagning. Whoooohoooo!!! Haha.. typiskt mig att börja plugga dagen innan... Då lär man sig inte alls mycket, men man kan lyckas skriva ett bra prov. Och det är ju det jag vill!!

Aja.. nu tänkte jag ta upp boken och nöta in all fakta. Hoppas ni har haft en fin dag!

Braid


Braid


Glömskan

Hej... Jag har haft en av världens sämsta morgnar, verkligen. Jag vaknar runt 10-tiden, känner mig helt mör, tittar mig i spegeln. Ser för hemsk ut med gårdagens smink - maskara och ögonskugga under ögonen (ååå, vad fint....) Sen får jag i mig några mackor till frukost, vill inte ha något att dricka vilket senare leder till att jag får huvudvärk (ja, rätt åt mig), sen kanske 2 timmar senare ringer min vän Alicia och undrar var jag är någonstans, jag säger att jag är hemma och hon frågar chockat mig: "varför är du hemma, vi skulle ju öva idag inför imorgon?"
Japp. Jag har alltså glömt övningen i kyrkan och förstört för dem som ska vara med imorgon. ÅH GREAT! LOVE MY LIFE. 

Ni förstår, det här är typiskt Victoria.. Jag glömmer viktiga saker väldigt lätt och jag avskyr det. Sitter nu här och jämrar mig med jättedåligt samvete, huvudvärk och trötta ögon... och en tragiskt seg hjärna. Åh, vad sur jag blir på mig själv. JAG VILL INTE LEVA IDAG. Jag vill gå och lägga mig igen, sen vakna upp imorgon. 

Åhå, vad jag beklagar mig... MEN THAT'S LIFE, It has its up and downs. 
Ha det bäst!



MIKAs makeup academy

Hej. Jag sitter i min säng just nu och "nattsurfar", haha. Jag söker på Make Up Artist-skolor och jag har verkligen hittat ett kap. Det är värsta drömskolan att gå på. MIKAs MAKEUP ACADEMY heter skolan och den verkar verkligen superbra. Givetvis kostar det skjortan, men i priset (65.000... Yes, I need to work hard) ingår smink för ca 19.000 kr - WHAAA!! Så awesome.. Det kittlar i mina fingrar! Skolan är grundad av Linda Mehrens som har grundat skolan, är rektor och samt lärare på skolan. Hon har designat egna makeup tools med hög kvalitén som ingår i priset, och de verkar helt magnifika. Looooook!!!

lm-01
SÅÅÅ FINA!!! Vill typ bara gå på skolan för borstarnas skull.. Haha nej, för utbildningen så klart. 
Jag drömmer lite nu som ni kanske märker. Det skulle verkligen vara superroligt att arbeta som professionell make up artist i framtiden, i alla fall för några år. I would love it!
Aja.. Jag får väl fortsätta drömma nu. Dags att sussa. Det är ju skola imorgon.
Hoppas ni haft en lika fin helg som mig. Jag är verkligen hur tacksam som helt över min, över allt mina nära har givit mig.
Nu börjar de vuxna livet. Haha.
Godnatt.

19 år

Hi. Y-day was the big day. I celebrated it with my beloved family and got very spoiled with very very nice gifts. My mom also made me a wonderful and delicious cake with custard, cream and ofcourse a lots of raspberries. Yum!
I really had a great time home yestersay. I love being home relaxing with my loved ones, so I couldn't have celebrated my 19th birthday in a better way. Thank you everybody who made my day! 



This is my little brother, Benjamin, called "the little one" (minstingen). Look how charming he is and so cute. He has the longest eyelashes and the most beautiful eyes I ever seen, and don't tell you that just because of I'm his sister, I really think so.



Jag är verkligen tacksam till tusen. Love my life right now. Thanks God, for this opportunity to be me! 

Last day

Idag har varit en sådan underbar dag. Känner mig riktigt lycklig.
På bamun (barn & musik-kursen som jag läser) skulle vi hålla i redovisningar, men turligt nog hann vi inte med min. När min lärare sa det sköljde lättnaden över mig och jag lutade mig tillbaka och kunde fokusera på vad de andra sa istället för att försöka repetera det jag skulle prata om. Skönaste känslan!
Sen har jag haft musikalrep hela eftermiddagen. Vi har fått en massa nya låtar och det är så SJUKT ROLIGT!!! Älskar vår musikal, it's the greatest!!

Efter skolan mötte jag min pappa på stan och vi hade en liten father-and-daughter-time, vilket var jättemysigt och uppskattad från bådas sida. Det är nämligen så att det är en stor dag imorgon. Jag fyller 19 HELA ÅR. Sjukt. Obeskrivligt. Just därför firade jag och pappa en dag innan. Vi gick runt på stan och jag fick ett par efterlängtade converse i färgen "navy". Alltså jag har typ drömt om de conversen i flera år! Jag fick också en jättefin klänning som jag kikat lite extra på de senaste veckorna. Love it! Dessa två grejerna pappa köpte åt mig är två förtidiga födelsedagspresenter och jag är SÅ OTROLIGT TACKSAM. Tack så mycket pappa, I love you... and you know that even if I can be complicated (hehe)


Finaste presenten, äntligen är jag ägare till ett par goingar som jag nu i vår, sommar, höst, nästa vår och sommar igen kommer använda flitigt. Love them. 699:-


Min nya klänning som är helt amazing. Från
VERO MODA, 399:-


Min dag har varit top notch verkligen. Jag är väldigt tacksam. Hoppas ni också haft en minst lika bra dag som jag har. Nu snart ska jag sussa. Jag är så trött att jag nästan dunkar huvudet i tangentbordet. Hejdå 18 år. Hej 19!

RSS 2.0