Markerade ögonbryn

Markerade ögonbryn är riktigt snyggt tycker jag... särskilt när man börjar få långt och lite bronsfärgat hår... Mmmm... för sommar.

Allt mellan himmel och jord - you can only smile like you do



You can only smile like you do...

Japp... jag har ett leende som ser ut så här! Haha.. min mun är som ett helt universum, jag vet... och tänderna är väldigt konstiga. Man finner en glugg emellan de flesta gaddarna, och ni ser tanden till höger, den är aningen sne. Men det brukar jag vanligtvis inte tänka på när jag ser mig själv i spegeln. Den snea tanden vill nämligen bara visa sig vara sne på "bild."

Mitt leende har jag inte alltid varit stolt över. Jag var livrädd att tappa tänder när jag var liten. Jag stod och drog lite försiktigt i tandtråden som liten 6-åring med tårfyllda ögon... Usch.. det där var verkligen ett riktigt elände. Sen när jag väl tappat mina översta framtänder och de vuxit ut såg jag mig i spegeln och såg gluggen som då var mycket större än den jag har nu... och mina vänner, det gick några år och jag tappade mer och mer tänder. Mer gluggar och jag fick mer komplex för att le, men jag gjorde det ändå. På varje skolkort log jag brett och stort för det var mest naturligast... det var jag! Och för att höja upp mitt självförtroende lite blev jag kallad "lilla fotomodellen" (ja, jag var så liten så... och ja, jag rodnade... hehe) eller "lilla prinsessan."

Ahh.. Jag minns det där som igår och dagarna som går förbi nu för tiden minns jag inte lika mycket, måste jag säga. Hur som helst har mina tänder ändå förändrats väldigt mycket. Men missnöjd har jag verkligen varit.. I mitten av tonåren ville jag utan tvekan skaffa tandställning. Ingen ville ju ha sån käft som mig? Gå runt och ha för mycket överbett och kotänder? Ja, ni som känner mig väl vet om att jag är riktigt bra på att mobba mig själv... Men i alla fall... Jag gick missnöjd ett tag... Sen, bara ca 8-9 månader sen var jag hos tandläkarn. Vi drog ut en tand som bara var till bekymmer och jag frågade gubben med de roliga glasögonen om tandställning var en möjlighet för mig. Eftersom jag var väldigt nära att fylla 18 då, berättade han att det stod väldigt många på kö och att jag kanske skulle behöva betala för min räls. *Svälj* Det skulle bli dyrt, tänkte jag. Men sen när jag satt där i patientstolen och han undersökte en sista gång sa han:
"Jag tycker du har fina tänder, Victoria"
Då log jag ska ni veta... jag blev lycklig. Lycklig av att höra någon som är expert på tänder säga något sånt om mitt leende. Mmm.. det var fint sagt.

Nu efter det besöket tänker jag äsch, who cares? Vem bryr sig om mina tänder, om hur jag ler? Jo.. Det kanske är en del som gör det, som skrattar åt gluggarna, åt det stora barnsliga leendet? Än sen... Det är deras problem om de stör sig, inte mitt. Jag ser ut så här. Ja, jag ser ut och ler som min älskade farmor brukade göra. Jag är speciell... Eftersom jag inte har det perfekta colgateleendet (som många av er människor har ;)) blir jag det. När folk tänker på mig ser de kanske det där leendet framför sig. Haha. De kanske fnissar åt det, vad vet jag. Men jag är jag och jag tycker om "the way I smile now" och det borde du också göra. För du är du. Jag är jag. Det finns en mening med att vi ser ut som vi gör, och framförallt när vi ler. You can only smile like you do, remember?



Inspiration

Nu när jag försöker friskna till surfar jag omkring på nätet... Det händer att jag klickar in mig på olika modekedjor... Man får så mycket intryck och framför allt inspiration. Titta vad som inspirerar mig:

Image 1 of People Tree School Of Fair Trade By Emma Watson Vintage Floral Print Dress

Helt sockersöt... Har ju ungefär likadan hårfärg som tjejen som modellerar också.. Awww! Vill HA!
ASOS.COM

Image 4 of Vero Moda Jeans
Detta är sjukt snyggt ska ni veta... Utsvängda byxor. Jag vet... vissa tycker att det är skitfult... Det har jag med tyckt en gång i tiden. Men med tiden har jag ändrat mig lite... Till en snygg blus + ett par converse är detta supersnyggt. Iiiiii. Vill också ha... JÄTTEMYCKET!
ASOS.COM


All Star Canvas Hi SEK 699, Converse - NELLY.COM
Givetvis skulle jag också vilja ha ett par Navy Converse... URSNYGGA!

Lite fina grejer i alla fall :)

Halsfluss + nässelutslag= hemsk kombo

Förbaskat... Vaknade igår kl. 05:30 av att det kändes som om jag skulle brinna upp och jag rusade ner till vardagsrummet (där det var svalare) för att lägga mig till ro och försöka somna om. Det är så mina vänner, att jag fått halsfluss. Igår hade jag även feber, så jag låg i sängen hela dagen... orkade inte göra nåt vettigt... USCH!

Idag mår jag lite bättre, men har fortfarande ont i halsen. Ingen feber i alla fall... MEN NÄSSELUTSLAG... vaknade mitt i natten av att det kliade på hela kroppen och såg att både ben och armar kryllade av utslag. Jag blir aningen less alltså. När ska de äntligen försvinna? Suck.. det vet ingen!


En "liten" feeling of the day... Hehe.. Sorry för att jag klagar, men jag är utmattad och oerhört trött på nässelutslagen... Pffff...

SOL & KNALLBLÅ HIMMEL

Puew... pust... pust... Vad är detta för väder? Jag blir helt överlycklig. SOL SOL SOL och knallblå himmel... NU ÄR SOMMARLOVET HÄR, mina vänner. Whiiihoooo!!!! Har legat  i solen i ca 45 minuter och jag har minsann fått torkat pannan hela tiden... puew... svetten bara rinner och rinner... Men det är underbart! Idag ska jag försöka jobba lite på brännan (jag har ju ingen... hehe), njuta, läsa VÄRLDENS FINASTE OCH BÄSTA BOK ----> P.S. I LOVE YOU... Alla tjejer borde läsa den boken alltså.

Jaja.. det där var min lilla update. Hoppas ni har det fint, vänner.

Ögon är det finaste som finns

... Ja, det brukar jag faktiskt tänka på rätt ofta. Ögon är något jag alltid fastnat för. När jag går på stan älskar jag att titta på människor, titta på dem jag möter och går förbi... titta in i deras ögon... försöka få ett lite hum om vad det är för person som har de där vackra ögonen... Vad är livskraften i personen? Hur mår hon/han? 

Ögon säger väldigt mycket. Jag älskar ögon... jag älskar människor. Vi är alla så underbart snygga, vackra och fina. Det finns en mening med varenda kotte som lever på denna jord... och jag bara hoppas att vi osäkra människor ska lära oss älska oss själva lite mera, eftersom vi behöver det... Vi måste lära oss trivas med oss själva för vi är unika, och ingen människa skulle kunna ta vår plats. VI "R BRA OCH UNDERBARA SOM VI "R! Och ja.. Ögon är det finaste som finns.







Jennifer... vackraste Ögonen... ser ni hur fin hon är?

Vilka är ni?

Hej allihopa! Vill bara hälsa alla välkomna som inte besökt min blogg tidigare... Och ni som läser alla knasiga, pinsamma, sorgsna, glada, random inlägg får gärna skriva och berätta vilka ni är. Jag har ingen aning här in-front-of-my-computer... så snälla! Bara roligt att veta! *Fniss*



Spontanious

Hej mina medmänniskor! Hoppas ni tillbringar era dagar bra... Jag är inte så väldans bra på det... var inte det tills idag i alla fall.. Det har blivit så att man mest suttit hemma med datorn i knäet och tittat ut genom fönstret... inget jag rekommenderar, inget min mamma rekommenderar heller. Idag bad hon mig därför att hitta på något kul, åka in till stan och träffa vänner... och det gjorde jag minsann!

Idag kära vänner har jag hälsat på hos Dennis, Emil och Jonas som renoverar sin nya lya de ska flytta in i i höst. MYCKET SNYGG måste jag säga. Alida (som också var där) och jag blev bjudna på god pastasallad och sen blev det lite silviakaka och saft som jag hade med mig. Efter en stund drog jag och Alida till folkparken och tog lite fotografier... och sent på kvällen slutade vi med att åka hem till trakterna där jag bor för att bada, grilla, lyssna på 80-talsmusik, prata och mysa... så nu är mitt hår alldeles fuktigt och huden är len... måste säga att det är en av de mysigaste känslorna som finns... Just efter man badat i sjön.. hihi!

Nu ska jag nog läsa lite och sen sova. Hoppas ni haft en fin dag! Kram!

Grillidill!



Maybe I had said something that was wrong
Can I make it better? Yes... 


Det kostar en förmögenhet att ta sig in till staden Norrköping när man, som jag, bor ute på landet... Hela 50 riksdaler. Tur att man har det som mig då då... BUSSKORT FOR THE WIN! Hehe... Det är nämligen så här att jag åker in till stan för att grilla med ett gäng finisar snart... inom en timma. Det blir Heidi, Sandra, Bex och jag! Whoho... Saknar sååå att bara umgås med folk. Har varit instängd i mitt rum för många dagar. Så detta blir dunderunder!♥



Fin fint

Hej på er alla som har SOMMARLOOOOOOV! Jag fick det äntligen igår och det kändes så underbart (för det mesta.. hehe). Jag menar, det var ju också sorgligt eftersom våra kära treor tog studenten. Kramringen var väl värst. Dessa kommer man ju inte få se till hösten igen... vissa kanske man inte får se över huvudtaget... Usch, tanken på det är ju bara svidande.

Jag gick på 2 stycken studentbjudningar i alla fall och fick jättegod mat.. mwhihi! Alicia & Bellas studentbjudningar, det vill säga. Jag köpte två små presenter till flickorna (kvinnorna?) Alicia fick en fin anteckningsbok som passar bra när hon reser och bella 3 par örhängen! Hoppas ni tjejer blev glada, ni är så fina... har sagt det, men kan lika gärna säga det igen... Ni förtjänar ALL lycka i framtiden!

Det där var igår, ja... Mycket skratt, gåshud och tårar blev det! Men nu är det dagen efter ---> idag och jag sitter med sommarjobbinfo framför mig... tror ni jag är lycklig? Ja, det gör ni! Jag har ett jobb och det känns så ofattbart... I helgen satt jag och förundrade mig över hur jag i all sin dar skulle klara av sommaren... Hur långt skulle det lilla studiebidraget igentligen räcka? Men hipspips förändras framtiden. JAG HAR JOBB.. WHIHOOOOOOOO!!!! Det kommer bli så bra och jag SKA klara det och inte backa ur nu. Detta blir fin fint.

Glädjens dag - sommarjobb

Telefonen ringer...
Jag: Hej, det är Victoria...
Anonym person: Hej... jag ringer från kyrkogårdsförvaltningen och undrar om du skulle vilja sommarjobba hos oss från och med juli-augusti?
Jag: Va? Är det sant? Självklart!!!

Japp, så ligger det till, hörrni! Jag har fått sommarjobb... under en 3 veckors period ska jag klippa gräs. Jag ska åka på en åkgräsklippare och vara lite cool. Fattar ni? Detta är ju helt otroligt. Jag hade ju gett upp hoppet om att ens få något jobb i sommar, och vips idag... när man minst anar det ringer de upp en. Det känns så bra nu!! Dock blir jag tvungen att boka av några saker... MEN huvudsaken är att jag har jobb och att jag får åka på läger på Hönö i sommar!!! Whopwhooooop! Tack Gud för att du är så god! Jag är typ lyckligast nu!!

Coastal Scents 88 Original Palette

Den här paletten heter Coastal Scents 88 Original Palette och är just ifrån märket Coastal Scents. För mig vore det drömmen att få bli ägare till en sån. Ser ni hur många olika nyanser färger det finns att välja mellan eller? Köper jag denna behöver jag inte köpa någon ny ögonskugga på några år. Ser ni också att färgerna är alldeles matta? Det är det som är så himla fint. De sticker inte ut för mycket även om de är pigmentstarka. Jag har redan här hemma en palett som bara innehåller shimmerskuggor... Därför skulle detta nog vara ett kap! Det gäller bara att våga klicka hem denna och att ha pengarna så klart!

Jag minns att det var vi en sommar

Jag och han. Jag minns att det var vi en sommar. Vi träffades och blygades inför varandra på stranden. Du var gyllenbrun, jag rena motsatsen. Blek. Kanske vit som snö. Du frågade efter mitt namn efter du langat över frispyn till mig. Det enda du frågade efter var mitt namn. Jaqueline, svarade jag och du sa att det var fint. Så där finurligt vackert. Jag rodnade. Kinderna förvandlades till eldklot. De blev bleka när du försvann. Jag kände mig iskall. Men du kom och hälsade på och kollade hur jag mådde. Efter en stund fanns det inte längre någon orsak till att komma men du gjorde det ändå. 
Vi blev kompisar. På nätterna spelade vi fotboll och på dagarna byggde vi sandslott. Efter ett tag drog du dig tillbaka. Du var borta i flera dagar. Vart var du? Inte visste jag. Du var bara borta. Du tog med dig hela sommaren. Allt var så dött. Jag minns hur jag plötsligt började frysa om kvällarna vid stranden. I flera timmar väntade jag på att du skulle komma. Men inget knyst ifrån dig. Du snodde sommaren som vi hade tillsammans och lämnade mig kvar hos hösten. Men jag minns att det var vi en sommar.

Come on skinny love just last the year



Skinny Love - Birdy 
Yes, you're awesome

Flower, you are nice in the heath


'
Några grejer jag skulle vilja införskaffa, men inte har pengar till... tyvärr! Det är ju bara stråhatten och ett par brillor som saknas. MEN i alla fall ska jag ha råd med en ny bikini. Jag älskar den som ligger ovan... den är så häftig och jag tror att jag skulle lyckas se rätt brun ut i den. Så fort jag får en ledig tid nästa vecka ska jag trippa ner till stan och prova. 

Allt från BikBok

Jag är jag då

Vad man ska orka göra saker hela tiden. Hela livet handlar nästan om att orka. Jag ber till Gud varje dag att jag ska orka med dagen och alla dess utmaningar. Jag blir så himla nojjig och orolig för allt i hela världen. Jag önskar att jag var si eller så, har komplex över min hjärna och känner mig allmänt irriterad hela tiden. Det är så fruktansvärt tråkigt att man känner så att jag bara måste sluta. Alla människor är olika... kan man inte bara inse det NUUUUU?! Vi kan inte göra något åt att vi är som vi är egentligen. Det är bara att acceptera, orka och framförallt tillåta att vara sig själv.

Allt är så underligt. Ibland älskar jag att vara mig. Jag kan trivas så bra med mig själv och le. Jag kan känna den här underbara känslan som jag kallar för "glädje"... Håller ni inte med om att den är bäst i världen? Kroppen består av endast sockerdricka och man skuttar runtomkring och vistas kring människor man verkligen tycker om. Åååh, vad jag mår bra då. Jag mår också jättebra när jag får höra positiva saker, när jag gjort någonting bra som t. ex varit en psykisk påfrestning (att hålla ett tal är ett bra exempel). När jag ser härliga människor som tycker om sig själva blir jag lycklig, också när jag ser fina kärlekspar som går hand i hand på stan. Jag blir lycklig utav glass i sommarsolen, av att se min mamma. Men SÅÅÅ ENORMT lycklig blir jag när jag får se min bästavän. Hon är fin på alla möjliga sätt och vis, ingen slår henne!

Men när jag sjunger händer något speciellt. På insidan brinner en eld, hjärtat slår fort och jag uttrycker alla mina känslor. När jag sjunger känner jag en slags frid och tunga stenar blir till sandkorn för en stund. Den känslan är så underbar. Jag lever lite i en slags dimma då och får frid i hjärtat. Det känns som någon kramar om det och sprider värme. När jag sjunger lever jag. Jag är jag då.

Önskar att jag föralltid kunde känna den här lyckliga känslan. Det är nog en utmaning för oss alla, en viktig sådan. Mitt mål i levet är därför att orka. Livet handlar ju om i stort sätt att orka, andas och skratta. Vi får aldrig glömma vilka vi är och varför vi finns till.




...

Sååååå mycket krav. Jag spyr. Orkar inte. Gör inget vettigt ändå. Ändå ja, ändå är man slutkörd och orkar inte göra någonting. Vad är det för sätt, Victoria? Ryck upp dig! Kan du det? Kan du åtminstone försöka lita? Visa vad du går för? Det underlättar... kom igen och ta tjuren vid hornen! Yääääääääääähhhh, nu kör vi!!!!

Old notes

Igår hittade jag gamla anteckningsböcker från tidigare år... innehållen väcker minnen som känns som igår, och novellerna ger inspiration.

"Solen skiner och bryter himmelens ljusblåa kontrast. Det speglas i vattnet. Det ser ut som ett porträtt Monet själv skulle målat, bara de impressionistiska dragen saknas. Det skulle bli en fin målning som kanske smyckade någons vägg. Den kanske till och med skulle betyda något. Betyda något fint. Men Monet är död och det finns ingen målning, utan det är verklighet. Hennes fantasi går bara över styr. Hon vet kanske inte skillnaden mellan verklighet och fantasi. Hon vet kanske inte heller vem hon är. Det kan vara anledningen till varför hon sitter ensam och tittar ut över vattnet. Det ger så mycket intryck och färg på tillvaron. Hennes usla och tråkiga tillvaro som inte medför någonting alls. Hon är ju bara ensam. Ingen frågar någonsin efter henne. Hennes mamma tjatar bara om att maten är klar och att det är dags att gå upp för att hinna till skolan. Annars hör hon inget ifrån någon. Bara sina inre väsen. Och nu sitter hon och speglar sig i vattnet under solen som strålar. Solen som smeker hennes ansikte och den ljumma vinden som blåser henne i nacken. Måsarna skriker i hennes öron och livet är som det brukar vara."

"You all know what has happened when a girl does not wear a smile. 
'What is wrong?' You might ask and put your hand on her shoulder.
Her answer is disagreeable.
She is confused.
With a pale and empty face she passes.
Without no heading to go.
"

"If I should write a book I would have put down ever dream
If I should write a book I would have told youngsters to never lose their minds and get into stupid things
If I should write a book I would have told them to eat more ice cream 
If I should write a book I would not have pretended like I got wings"





RSS 2.0