.

I miss having you by my side
You're everything I'm not
We are different in a good way
We laugh and tease and make fun of each other
We have our serious chats too
With your company I feel special and unique
I can be myself without any shame
Even though you think I'm crazy
I know you will always be there no matter what
That is the connection we have
We will never be left overs in each others' company
No, I have a feeling we always will be friends



My sweetheart

Take me a little closer

 
 
Your love has ravished my heart and taken me over
And all I want is to be with you forever
So pull me a little closer
Take me a little deeper
I wanna know your heart
'Cause Your love is so much sweeter
Than anything I've tasted
I wanna know your heart 

How great your love is for me... Whoa whoa <3 
 
 
 
 
 

Dearest friend

Morning! Dricker té och försöker samtidigt göra mig iordning. Ska in till stan när som helst för att hitta inspiration och sedan luncha med min finaste Charlotta. Lär bli jättemysigt! Har inte träffat henne på 3 månader nu, så det blir en riktig catch up. Hoppas ni har en fin dag. Kram!

Hemligheten med en kvinnas hjärta

Sitter och myser i mitt rum. Tänker gör jag också. På något sätt vill jag bara förklara min kärlek till musik för er. De flesta av er vet att jag läste Estet Musik på gymnasiet och trivdes galant. Jag lärde mig så sjukt mycket om körsång, noter, takter och rytmer, ja you name it och det var minsann värt lite tårar ibland. Men mest av allt lärde jag känna mig själv på ett sånt unikt sätt. Ni förstår, musik för med sig en oerhörd gemenskap samtidigt som den också är väldigt individuell och personlig. När vi inte kan sätta ord på våra känslor kan vi hitta på en melodi som återspeglar exakt hur vi känner oss, eller hur vi vill känna oss eller har känt. Det är otroligt häftigt, underbart... vackert. 

Jag älskar känslan när jag sjunger. Hur jag bara kan släppa allting för en stund och fokusera på mitt hjärta. Ni förstår, mitt hjärta lever i varje ton som ljuder från min mun och det finns en tanke bakom det. Jag är en känslosam människa. Det är otroligt vad jag känner och mina känslor bearbetar jag på olika sätt. Ett sätt är musik. När jag är ledsen kan jag sjunga för att vrida ur mig sorgen och ni ska veta att det funkar. När jag är glad trallar jag på stan och ja, folk tror nog att jag är galen... Men blygheten som har att göra med min sång har försvunnit och det älskar jag. I love to sing and it loves me. Vi sätter punkt där. Nu ska jag läsa.

Who the son sets free is free indeed

Hejsan!! Idag var jag och skrev in mig på Arbetsförmedlingen. Äntligen är det gjort!! Det känns otroligt skönt att jag har börjat ta tag i lite saker nu. Hösten ser rätt positiv ut. Jag litar på att jag kommer få jobb, på ett eller annat sätt. Det kommer ju bli superbra detta.. Haha. Whohooo.. PEPPPPP! Haha.

Annars nu sitter jag och lyssnar på lovsång - Can't hold my love back from you - I've gotta sing I've gotta sing, sing my love. Älskar att lyssna på lovsång och sjunga och dansa till. Bara go crazy, wow vad underbart det är. Vissa av er som läser detta kanske tycker att jag är jättekonstig, men faktum är att jag bara älskar Gud så mycket att jag vill sjunga och dansa inför Honom för att visa all tacksamhet och kärlek. Det är underbart! Sådan frihet som jag känner i mitt hjärta och som jag har i Honom går inte att finna någon annanstans. You make all things work together for my good, your love never fails. 



Free.

Det är kväll. Ja, den sista sommarkvällen för många. Imorgon är det måndag, vilket innebär skolstart för de flesta. Känns som om man borde packa väskan så man är redo inför imorgon... Men nej. Jag ska ju inte dit, nej. Jag har ingen skola att gå till längre. Den 15:e juni blev jag ju fri ifrån den. Hjälp. Jag har svårt. att. fatta. att. det. är. sant. Vad kommer nu? Jag har ingen aning. Jag ska hitta ett jobb så jag kan försörja mig själv och nu till hösten ta körkort. Sen ska jag nog äventyra en del. Åhhh. Detta är så sjukt overkligt, tro mig. Jag tar verkligen ett steg ut i vuxenlivet nu. Det känner jag på insidan. Och det finns en känsla som säger mig att allting kommer ordna sig, på ett sätt eller annat och jag litar på den känslan. Yes, det gör jag. Detta kommer bli ett underbart, coolt, annorlunda och spännande år. It will be awesome.

Imorgon drar jag till stan och skriver in mig på arbetsförmedlingen.

Smörigt hår?

I'm so happy happy happy!! Häromdagen gick jag till banken och uppgraderade, så nu kan jag handla på nätet. Tadaaaa! Hahaha... redan liksom. Men men, så är det i alla fall. Idag utnyttjade jag den möjligheten (eller precis nyss). Jag beställde två sminkborstar från Yves Rocher. Supernice verkligen. Whoho, så glad är jag.

Det var liksom det jag ville ha sagt. Nu måste jag duscha för mitt hår börjar bli som smör.. Fräscht va? Hahaha. Kram på er alla fina!

Get rid of the old and in with the new

God förmiddag gott folk! Igår kom äntligen min nya mobil (som är heeelt amaaazing!), så dagen gick typ ut på att förstå sig på den, och det lyckades jag ganska bra med faktiskt. Windows phone is pretty awesome.
Vad gör jag idag då? Jo, just nu håller jag på och fixar jättemycket i rummet. Jag rensar bort gamla kläder i garderoben. Det finns så mycket gammalt där som jag aldrig använder, så varför behålla det? Bort med det gamla och in med det nya. Snart kommer hösten och jag gör mig redo inför det. 

That's up for now. Nu är det dags att fortsätta. Kram!

Frukost...

Morsning korsning or morning morning!
Hoppas allt är bra med er som råkar läsa detta.. Haha! Känns som det endast är jag som läser mina inlägg, men det är ju egentligen mig bloggen är till för. Det är liksom roligt att kunna titta tillbaka vad man gjort under åren. Se vilken depressed teenager man varit.. Haha.. Kära nån. Som tur är har allt det vänt. Nu mår jag så bra!!! Jag är positiv till framtiden. Det ska bli så skönt med förändring, att faktiskt få känna sig vuxen (tänk att jag säger så... vad gaaaalen jag är.. haha) och få ett jobb för YES jag ska få ett, på något sätt. Whohoo!! *PEPPTALK*

Imorse var jag för lat för att göra iordning värsta goa nyttiga frukosten så jag tog fram mixern och gjorde en smoothie... Mumma, vad gott det var!! Mixade blåbär, hallon, grekisk yoghurt och vaniljyoghurt och det blev fantastiskt. Ni borde testa!! Det är ett jättebra sätt att äta frukost på ifall man inte känner sig så hungrig eller om man är lat - för frukost måste man äta i vilket fall. Jag förstår inte människor som inte kan äta frukost på morgonen och som går till skolan/jobbet utan att ens stoppa i sig en banan. Hallåå?? Hur klarar ni er under dagen egentligen? Om inte jag äter frukost blir hela min dag förstörd. Jag blir seg och vill bara ligga i sängen och sova. Haha, men det kanske bara är jag.

Aja.. det var dagens tes. Hoppas ni njuter av de sista sommarveckorna nu. Kram på er!

Nokia Lumia 710

Är snart en glad ägare till denna! 


Nice, hah?! :D

I have actually dyed my hair!!!

Jag i mitt nyslingade hår, åh vad jag älskar det. 

God eftermiddag! Kom precis hem ifrån stan där jag spenderat några timmar med min bror. Idag har jag hunnit med att klippa och färga håret, vilket känns underbart. Istället för en förändring ser man snarare en förstärkning av mitt sommarblekta hår. Madde (min underbar frisör) färgade slingor i både guld och blont, vilket jag tycker ser jättefräscht ut. Wooow, I just love my hair. Tycker det känns underbart att vara lite ljusare. 

Förutom att jag har varit hos frisören så har jag och min bror hunnit med att gå lite i affärer och jag lyckades spendera ett presentkort från Åhléns som jag fick av kusinerna i studentpresent. För det köpte jag en axelremsväska och en borste. Nödvändiga grejer! Check them out:


Gotta love the bag
Så nu är jag en hårnyans ljusare och en väska och en borste rikare vilket känns väldigt bra! Love my life!
Ha det bäst!!!

Father of the bride

Hejsan! Det är kväller och även om det regnar tycker jag att det är riktigt mysigt. Jag sitter i min säng som är nybäddad med rena lakarn, vilket känns underbart! Älskar den känslan då man man kryper ner under täcket, då det doftar nytvättat. Mmmh. Samtidigt som jag sitter här tittar jag på film; Father of the bride, en av mina favoriter faktiskt. Den får mig att tänka lite hur mitt bröllop kommer se ut. Ni förstår (om ni inte redan förstått) att jag är den typiska jag-vill-gifta-mig-och-ha-det-finaste-bröllopet-ni-kan-tänka-er-tjejen. Minns som liten att jag drömde att jag var prinsessan i nöd som räddades av prinsen som kom ridandes på en vit häst och vi gifte oss och sedan levde lyckliga i alla våra dagar. Haha, låter det inte romantiskt? Jodå, det tycker jag med. Dock har jag fått höra att det aldrig kommer bli så, men jag struntar i det. Det kommer åtminstone kännas så har jag envisat mig om. Det kommer kännas som om han räddar mig. He will save me from myself, från min ensamhet.

Haha. Jag är en riktig drömmare jag. Nu ska jag fortsätta titta på filmen och sen gå och lägga mig. Imorgon bär det in till stan till frisören. Äntligen ska jag göra någonting åt mitt hår. Ha det bra alla människor! Kraaam!

Slingat hår

Hej! Kände att det verkligen var dags att fräscha till designen lite. Jag gjorde mitt bästa och satte ihop denna stilrena, lite höstiga designen och jag är nöjd. This will do it for now. Haha. Annars lyssnar jag på lovsång och surfar runt. Kollar på frisyrbilder på Google. Jag ska nämligen klippa mig på onsdag, eller toppa håret snarare... Men jag har kommit fram till att jag också vill slinga det. Äntligen! Så länge som jag velat göra det men inte riktigt vågat eller haft råd, men nu när jag har tjänat ihop lite pengar är det roligt med lite skillnad och uppfräshning och jag har tänkt något i stil med detta:



Your kingdom come

Hemma från ett underbart läger på Hönö. Jag kan inte beskriva hur mycket Gud har gjort i mitt liv och i många andras bara på några dagar. Vad jag kan säga är att JESUS ÄR KUNG! Whoho. I just love Him. He is awesome!


RSS 2.0