Höstdagen

Hejsan allesammans! Känns som ingenting händer här, men kom igen, vi kör ändå! Jag sitter nu på biblioteket och ska precis (efter jag skrivit det här inlägget) börja läsa lite i nationella-prov-häftet i Sv B. Jag måste komma igång med mitt tal. Tills på onsdag ska jag ha skrivit en stor del, mitt PM måste vara inlämnat då i alla fall. Så det tänker jag hålla mig till nu och inte skjuta upp det för då kommer jag bara få en massa panik. Så ska det inte vara, utan jag ska se fram emot detta eftersom det är en utmaning jag kan göra helt okej. Japp. Nu fick jag det sagt. Haha.

Just idag ska jag också träffa min fina vän, Alida. Vi ska ju fota fina höstbilder tillsammans i detta underbara höstväder :) Whohoooo, I say. 

Hoppas ni får en fin höstdag!



Fint

Sitter på min säng i ett nystädat rum. Det är så fint när det är så här. You just gotta love it. I helgen har vi haft finbesök ifrån Göteborg, världens bästa stad. Om dagarna har vi tagit långpromenader, klappat & busat med hunden Smulan och pratat om framtiden. Det har varit trevligt.

Jag har det förövrigt riktigt trevligt nu. Imorgon nalkas det lov och jag har fullt upp. Jag drar kosen min till staden för att vara kreativ med kameran med min fina vän Alida, också för att uträtta ärenden som SYO-besök för att reda ut saker som har att göra med vad som ska stå på betygsdokumentet och inte. Sen tänkte jag sätta mig på biblioteket för att påbörja mitt tal jag ska hålla efter lovet. Hoppas alltså på värsta inspirationen imorgon. 

Så till och med onsdag kommer jag alltså slita och försöka skriva så långt som möjligt på ett tal som kommer bli fint (hoppas jag i alla fall). Sedan på torsdagen åker jag med fint folk till Youth 2011 och fyller mig med sunt tänkande och Guds ord. Tror att det kommer bli toppenbra dagar!! Värt varenda krona.

Fint.

I can't describe with other words

Med svullna ögon försöker jag se livet ur en positiv synvinkel. I mörkret försöker jag skymta det lilla ljus som går för jag har lärt mig nu att allting inte alltid är frid och fröjd. De dagarna varar inte, de existerar inte jämt. Ändå får vi smaka lite på dem. Vi kan få känna, ta en tugga av det som är gott och det är väl härligt det. Men mest handlar det nog om att hålla modet uppe. Även om det är svårt som bara den är det viktigt. Vi får inte gå under. Det är viktigt att stå kvar även om vinden är hård och kall. 

Jag hade en bra sånglektion idag. Jag sjöng och fick beröm. Det är nåt värt att komma ihåg.

Tack för dagen, alla som var med och gjorde den. Imorgon är det konsert i Stadium Arena. Kommer bli fett. Kör. Jag älskar att sjunga i kör, det är sådan fantastisk gemenskap. 500 pers. Kör från Sydafrika. De är höjdpunkten på hela konserten. Jag älskar att se dem dansa och sjunga, blir så rörd. På insidan gråter jag för att det ligger så mycket känslor bakom varje ord de sjunger ut och att de är så otroligt musikaliskt begåvade. Det ligger i deras natur. Åh, vad jag älskar afrikaner. De måste vara en utav de mest fantastiska av människor på jorden. I love them, I can't describe with other words.

Ugnstekt lax

Sho! 
Just nu letar jag reda på recept till ugnstekt lax. Känner mig lagom vuxen och duktig som lagar mat. Det är faktiskt riktigt kul! Ta hand om er och njut av denna härliga lördagen. You're the best!

Pure love



I can't help asking myself, "What if there ain't no key to my heart?"
Maybe there ain't, Maybe there is
You see, the most important thing for me is safety
If I ain't safe I can't show who I am and ofcourse I can't trust nobody
Safety is important
And also belief and trust
It's said that trust is earned, and maybe I believe in that
But most of all I believe in God
He is the savier of my soul
He's the one I want to serve all of my life
Without him I wouldn't be who I am today
So yes, faith is important
I think it's the key to my heart
I've been so afraid before, I still am and that's why I've
decided to wait for it to come
Because I want to fill my heart and my life with the love and power of God
And maybe then I can learn to love without being afraid to give myself
over to someone else
I believe in that
I believe in pure love

Kindness

Har haft en trevlig kväll. Vi drog till Malin och Olimpias lägenhet, lagade köttfärssås och spagetti och tittade på En Shopaholics Bekännelser. Trevlig och lite humoristisk film. Vi kanske ska säga "amerikansk?" Haha! Nu sitter jag i alla fall här med ett gäng nässelutslag i ansiktet. Att de aldrig ska ge sig. Suck! Har i alla fall gjort två utbakade flätor i mitt hår, så att jag vaknar med änglahår imorgon. Alltid nåt. Det kan liksom vara fint. 

Jag är förövrigt riktigt tacksam till dagen. Nu är det bara fredag kvar. (:

He says: "Open up your heart and let me in"

Livet kan vara fint
Det kan vara riktigt fult
Något vi kallar bedrövligt och hemskt
Ändå kan vi inte rymma ifrån det
För det är vi som är våra egna liv
Man kan inte rymma och leka kurragömma för sig själv
Det går inte
Det kommer aldrig gå
Därför försöker jag nu se saker positivt hela tiden
Jag har förändrats
Till det positiva, jag känner för det mesta att jag trivs med mig själv
Och den känslan är den underbaraste av känslor
Den vill man inte rymma ifrån
Välbehag är väl det underbaraste som finns
Nu ska jag skölja bort alla jobbiga tankar
Låta dem föras med strömmen nerför
Låta dem försvinna
Jag mår bra
Längtar efter kärlek
Agape.

I will only see your face

Hej.
Jo, jag har varit som en zombie idag. Ingen energi har funnits överhuvudtaget. På religionen när vi skulle läsa igenom ett häfte om Buddhismen stirrade jag bara på konstiga ord jag inte förstod. Blicken ville ändå inte riktigt fästa hur mycket jag än försökte. Jag ville bara sova. Och sen på rasten började jag leva lite väl mycket i känslorna (suck... den sidan hos mig själv är så jobbig) så när svenskan i form av uppsatsskrivning skulle börja bröt jag ihop för jag hade ju ingen ork, ingen energi. Min svensklärare som typ är den snällaste i världen sa att jag kunde göra den vid ett annat tillfälle och jag lyssnade på det, gick ner till cafét och köpte en chokladboll (vilket jag ångrar nu... INGA MER SÖTSAKER I VECKORNA från och med nu) för att få lite energi och samlade mig. Sen av någon konstig men sund anledning gick jag till svenskan i alla fall och började skriva min uppsats. Det kändes rätt på något sätt och jag blev lite skärpt i min hjärna i alla fall. 

Nu sitter jag här och lyssnar på den finaste musiken som finns - nämligen lovsång. Jesus Culture. Det bästa är att jag kommer få uppleva deras helt otroliga gåvor live på höstlovet, då jag och ett gäng vänner åker till Youth 2011 för att uppleva en helt underbar helg med massa underbara möten osv. Kan inte annat säga att jag längtar!!! Bara ca 2 veckor kvar. Så det gäller att kämpa på!

Hoppas att mina fina vänner mår bra. Ni är värda allt gott, verkligen!!!

For the very first time ever

Shillevippen alla goa kamrater! Just nu håller jag på och grejar. Ikväll ska nämligen ett gäng från klassen ut och fira Olimpia som fyller 18 år när klockan slagit tolv. För mig innebär det att upptäcka utelivet i Norrköping (haha), jag är ju så latjo annars liksom. Nej men, jag ska testa på det! Maybe it will be fun! Jag tycker om att dansa (alltså hoppa om kring och göra lite fula moves) och digga till musiken. Cocacola tycker jag också om och det är väl tur att det finns... för annars kommer jag nog inte överleva ikväll. Vi ska ut klockan tolv som sagt, då jag vanligtvis brukar befinna mig i drömmarnas värld, så hur ska jag klara detta? I pray to God that he shall give me strenght! (:
Någon gång måste ju ändå vara den första och jag älskar att umgås med mina vänner. Det är det som är det viktigaste! De är så härliga hela högen.

Mmmm.. Men nu kallar sminket på mig. Har redan tjuvstartat lite med basen och ögonbrynen:


Sämst ljus, så där ser det inte ut in real life. Har inte direkt oljig hud... Men men :) 
Hoppas att får en riktigt fin lördagkväll! Det förtjänar ni alla! Ta hand om er!!!
Kramizzzz!

Det jag får ta del av



Jag vandrade i mörkret fast jag var inte rädd
Stjärnorna lyste upp det mörka och otäcka
Månljuset reflekterades i mina ögon och jag kände lycka
Ibland har jag så svårt att förstå att du skapat allting
Det är perfektion alltihop
Så unikt
Varenda liten detalj är unik i sig
Jag kan stå och beundra ditt konstverk hur länge som helst
Allting är så vackert
Det du skapat
Det jag får ta del av


Gud är så god emot mig, så mina vänner.
Tack för att ni finns
Vi är ett så fint gäng tjejer allihop
and I love love love, yes I love you
För er är jag evigt tacksam



It ain't ok... ok?

Städar mitt rum och filosoferar kring saker jag egentligen får ont i huvudet av att ens tänka på. Lyssnar på fin musik också, det är något uppmuntrande i alla fall.

Gahhhh

Ständig frustration... Jobbigt. Mina suckar är tydliga och blicken skarp. Nu är det slut på fasonerna, på fjanteriet och det där.
Faktum är att det är riktigt tröttsamt, så nu får det vara nog. 
Jag vill blunda och låtsas om att allting är som det borde
Vi får se hur det går
Jag blundar nu och försöker sova
Undrar vad som kanske händer imorgon

Tänk om

Jag märker verkligen saker
Varje gång vi far dit tänds lågan i mitt hjärta
Och jag önskar att jag inte bodde där jag bor
Varför här?
Jag befinner mig på fel ställe
Tänk om saker och ting hände annorlunda
Tänk om vi aldrig flyttade därifrån
Vad skulle jag leva för liv då?
Skulle jag fått uppleva öknen? Det torra och svåra?
Eller skulle allting bara vara
Bra
Mmm
Tänk om

Moon

I've been such a lovely student lately...
I alla fall idag. Eftersom jag slutade tidigt vid lunch gick jag och Tuva till Biblioteket för att få lite musikhistoria gjord, så småningom fick vi sällskap och jag hann med att sitta där i hela fem timmar. Man kan ju säga att jag fått in en del fakta om forntiden, antiken, renässansen osv. Givetvis är det jättemycket kvar, men detta ska jag klara av!!! Jajamen! Whoho!
Annars är saker och ting lite flummiga. Haha. Jag skrattar nog rätt mycket åt mig själv. Hohihaha.

Vi kör även om jag inte finner någon ork

Fy för musikhistoriaprov. Jag kan nog begrava mig i det. Och jag pallar inte... MEN MEN. Nu kör vi ändå.

Jag har ett eget elpiano

Sweet little blog! Mamma och pappa har flyttat in det "gamla" elpianot (som inte är så gammalt alls, typ 3 eller 4 år) till mitt rum, vilket är som värsta välsignelsen för mig. Nu kan man spela ostört och njuta och tänka sig, man kanske får mer inspiration till att öva? Vem vet... Let's hope!
Annars idag orkar jag inte plugga musikhistoria överhuvudtaget. Förståeligt. Jag tröttnade igår. Jag ska nämligen hitta på annat idag. Jag ska in till stan, till mina fina vänner. Det ser jag verkligen fram emot. Det blir matlagning, diktläsning och film. MYYYYYYYS! Fy vad jag längtar. Hihi!

Näva. Nu ska jag städa mitt rum. Hörs nog någon gång! :)

Hehe

Confused little me
But I'm doing fine... I think.
Sometimes I just want to wake up from this weird dream
Am I supposed to feel like this? Is this real? I don't know.. 
Ok I'm laughing now.

:)



Hello my little fellas!
Ser man på ser man på. Jag bär glasögon idag. Det är inte ofta. Det är ju så att jag använt linser lite föööööör länge och mina ögon sa tvärt ifrån imorse, så är det var bara att ta på sig glajjorna för att vila ögonen lite. Känner mig ok. Känner mig dessutom som en riktig pluggis just nu. Vi har ett feeeetingprov nu på fredag i musikhistoria... så det är ju lika bra att köra på nu och INTE skjuta upp det till två kvällar innan (som jag annars brukar göra) haha. This is my life now.

Annars mår jag bra. Jag är förkyld och så, men men... Och just nu ska jag väl strunta i att jag inte vet vad som händer ibland... För vem har koll på allt hela tiden? Jag är väl kontrollfreaket nummer ett, men just nu orkar jag inte. Det blir ibland lite för mycket att tänka på och hänga med i. Suck. Ja, jag suckar mycket nowadays. Det är så. Kommer nog vara så. Men när jag inte suckar så skrattar jag. Det får vi inte glömma.

Löjligt eller fint?

Löjligt... 
Men kanske fint

Tumblr_lrnvxcg87l1qzhou3o1_500_large

Tumblr_ls0as6tte01qcjuy6o1_500_large

Tumblr_lqx24s5on11qgtqr5o1_500_large
302516_154494851304544_105448522875844_304718_661744854_n_large

305144_215733141822461_100001573293446_574659_1636345978_n_large

Tumblr_lsalezof951r40ekco1_500_large

Tumblr_l4yutpxlge1qziwpio1_500_large

RSS 2.0