Culiiiiieeez

Curls waiting to be let down. Jag har lockat håret idag och det tog typ 3 timmar och ännu är jag inte klar. Har pyttelite av överhåret kvar, men tänker att det får jag locka klart imorgon så att det ser fräscht ut. Snacka om att jag är excited. Detta kommer bli så fantastiskt. Loooove it! Ser framemot och träffa alla underbara människor. 
Vi ska vara på en skola, alla har med sig lite mat så det blir lite knytis, sen är det underhållning som står på schemat, lovsångskväll/natt, fyrverkerier, gott-nytt-år-kramar & pussar (kanske?!) och sen partyyyy!!! Ser sååå framemot det. Det kommer bli toppen! Tummen upp.

Nu snart måste jag sova. Ska bara kolla lite mer pretty little liars. Mmmm...!

New years eve

God dag på er!! Hoppas ni alla mår bra! Om jag ska vara ärlig borde jag egentligen säga godmorgon. Gick upp för en halvtimma sen. Är så sjukt trött. Lägger mig typ halv två varje natt. Not good for the head. Haha. Så nu har jag fått i mig lite kaffe, någon macka, knäcke och fullkornskex. Mums!

Jag blev så otroligt sugen på att skriva ett blogginlägg. Och som det bloggas just nu. Alla nyårsinlägg är inspirerande att läsa, att se sminkningar, klänningar, skor plus övrig utyrsel. Ja oh vad fina alla kommer vara. Hur firar ni in det nya året? Blir det brakfest eller kanske mys hemma hos någon med vänner/familj? Själv drar jag min kos till Göteborg för att fira med kyrkan. It will be crowded and totally crazy and awesome. Haha. Det kommer bli jättenajs. Kommer fira med de bästa. Love it! Blir bäzzzzt!
Och jag har ju hittat världens finaste klänning!!! Alltså den är helt underbar. Kolla bara!


Från BikBok. Första gången jag såg den blev jag så förälskad, men efter att jag kollade priset blev jag ledsen. 699:- var för mycket!!! Så jag väntade ett tag och sen i förrgår såg jag den på rean och jag bara.. TACK GUD! Haha. Den var sänkt till halva priset så 350:- spänn... Catchinggggg! You should know, denna klänningen är verkligen jag. Love it! It's so sweet och jag älskar att den är krämfärgad. Jag menar, alla har typ svarta klänningar (eller de flesta i alla fall) och jag måste säga att jag själv har tröttnat lite på det och sen tycker jag att den färgen är lite hård så jag ville i år testa på något nytt, så denna blev ju prima. 


Till denna helt magnifika kreation tänkte jag ha en svara strumpbyxor för att förvintra den lite och matchar med svart kavaj och högklackade skor. Tror det blir mina svarta monsterskor (haha... ajj ajjj!). Sen sminkmässigt tänkte jag att jag ändå vill ha ett rätt cleant ansikte, ögonen lite smoky a la 20-tal, lite glitter, contouring, rough, kanske lite röda läppar.. ja!

Men nu till det svåraste... håret! :S Är verkligen sämst på hår. Brukar alltid ha det utsläppt, men det vill jag minsann inte ha i år... so booring. Vill ha någon fin uppsättning/halvuppsättning. Ska locka det ikväll, that's for sure. Har hittat lite inspiration på google i alla fall.
 
 


Dessa två är superfina... men kanske lite för fina?! Ja, för mig är de nog det. Kommer nog köra på att locka hela håret ikväll, sätta upp det i en knut innan jag går och lägger mig och imorgon släppa ut det väldigt enkelt. Kanske genom göra en enkel inbakad fläta i överhåret där bak? Det låter sweet in my ears.



Sick again

Tjoho! Jag förstår inte att jag gått och dragit på mig ännu en förkylning. Sjukaste alltså (haha). Jag hann inte ens bli av med den jag hade. Blääää. Så nu sitter jag här och nyser i mjukbyxor och tjocktröja, tittande på film i sängen. Känner mig väldigt seg idag. Har varit en tuff vecka hos jobbcoachen, men det har varit riktigt kul och jag har lärt mig mycket. 


Nu ska jag återgå till filmen. Hoppas ni har det bra! 
Kram!

God surprises you when you least expect it

Hej!! Idag var det en intressant, spännande och nervös dag. Det var första gruppmötet med jobbkonsulten. Min dag såg ut ungefär så här: 
Jag vaknar klockan sex, klär på mig, springer till badrummet och gör diverse viktiga grejer, äter frukost, åker till stan, glömmer matlådan hemma, tar en kaffe latte på McDonald's, chillar där, vandrar sen till ica för att köpa en sallad, vandrar bortåt mot min jobbcoach, blir föreläst och skriver CV i sex timmar, sen shopp shopp in till stan för att inhandla lite julklappar (då var det avklarat), sen skynda till bussen och nu sitter jag här hemma och myser. Lyssnar på massa lovsång så livet är gött. 

Hela dagen har varit gó, men det var sjukt igår alltså. Har nog aldrig blivit så överaskad och glad samtidigt. Haha. Tänk er att jag sitter och har en seg vanlig tråkmåndag framför datorn och kollar runt efter lite jobb, suckar och bara... Aaaaahhhhhhhh... Gud... hur kommer det att bli? I flera timmar suckar jag, har lite ångest, försöker tänka på annat ett tag, kollar efter lite mer jobb. Sen går det några timmar och det är eftermiddag och jag tänker: "jahopp.. vad har jag lyckats åstadkomma idag?" Sen efter ett tag ringer telefonen och jag känner inte igen numret. Lite nervöst svarar jag: "Hej, det är Victoria." och får svaret: "Hej, mitt namn är * och jag ringer från * och du hade ju sökt jobb hos oss och jag har bläddrat igenom ditt CV och tyckte det var intressant, så jag vill kalla dig till en arbetsintervju", något i stil med det sa hon och jag bara tänkte: WHAAAAT?!?!?!!? Alltså hjärtat stannade typ och jag kände ruset av lycka bara forsa igenom mig. Haha. Och efter detta samtal hoppade jag typ av glädje och tacksamhet. ASSÅ GOD SURELY SURPRISES YOU WHEN YOU LEAST EXPECT IT! Haha. Asså what an answer to my prayers. Haha. Jag skakar typ i hela kroppen så fort jag tänker på det. God is so good to me, Han hjälper mig hela tiden... löser saker. Imorgon ska jag liksom på intervju... heeeelt crazy galet. Jag ska inte bli för naiv och tro att jobbet är mitt, men ärligt talat är jag så lycklig bara över att jag blivit kallad till en intervju... haha... Like I never thought it would happen... Men Gud Han ser till allt. Är givetvis lite nervös och så nu, men jag tror nog att det hela ska gå vägen. Gud är med mig, det känner jag. Han är väldigt nära och jag älskar det. Han är ju bäst alltså. Åååååhhh. Kan inte riktigt beskriva min tacksamhet till Honom. I LOVE HIM SO WELL. THANK YOU LORD.

The most beautiful thing about christmas

Hejsan allihop som förhoppningsvis sitter inne med tända ljus i denna vinterkyla! Det gör i alla fall jag. Vedspisen är tänd och sprakar för fullt också, vilket jag tycker är riktigt mysigt. Julstämningen kryper sig fram, riktigt säkert. Adventsljustakar och julstjärnor pimpar fönstren och så ljus ljus ljus överallt. Love it! Igår, i sista stund, bakade jag och min lillebror lussekatter. Har aldrig gjort det förut, men lyckades riktigt bra. De blev supergoda och familjen gladde sig. 


Just nu längtar jag bara till julen alltså. Mina tankar far runt omkring hela tiden så mycket att jag får ont i huvudet... Jag får lugna mig emellan varven och säga till mig själv: "Victoria, det löser sig!" och såklart det kommer, men som sagt längtar jag efter ljuvligheten och gemenskapen som julen bringar. Jag älskar stämningen. Jag älskar att få samlas med de nära och kära människorna man har som man inte varje dag träffar och fira att vår Kung är född, en son är oss given, Guds älskade son Jesus. Tänk att ett sånt litet knyte kom att betyda så stort och mycket för mänskligheten. From the highest of kings to the lowest of men. Tänk att det lilla barnet kom till världen för att frälsa den, eller kanske ännu bättre att skriva: för att rädda. På engelska betyder nämligen att frälsa save och det förklarar hela saken så mycket bättre. Det är bara så otroligt. Är det inte värt att fira??? Haha jo!!! Och därför älskar jag julen. Jag känner nog aldrig så mycket frid som när vi sitter där vid julgranen, omgivna av ljus och de nära, lyssnandes på julevangeliet. Hela mitt väsen fylls och jag bara gläder mig i Herren. Tänk att Han älskar oss så mycket. His love for us came down to set us free. Oooh how he loves us. Ja, detta fylls jag med och jag kan inte annat än att le och säga till Honom att I love HIM back. Haha. Så jag fröjdas verkligen under denna dag speciellt mycket. Frälsaren är född -- our Savier is born -- There is hope. Det är vad julen är och betyder för mig. Visst är det mysigt med klappar och att ge varandra gåvor, äta gröt och titta på Kalle Anka. Men asså, det är ingenting emot det jag skrivit ovan. Jag har redan fått den största och finaste och bästa och helt otroliga julklappen redan av min pappa. Jesus. And that's the most beautiful thing about Christmas. 

Jag fick nu vad jag ville ha sagt. Nu ska jag lägga in lite ved i spisen och sedan gå upp och skrubba toan så att jag kan glädja min föräldrar ännu mer. 

Ha det gött! Kram!

Han bär

Hejsan! I helgen var jag i GÖTEBORG my future home och jag hade det så bra!! Har bara varit omringad hela tiden av underbara människor och åh vad jag känner att jag lever där. Jag känner mig så mycket tryggare på något sätt. Som om det alltid varit hemma. AAAHH, Göteborg är bästa staden. Så är det bara.

Nu när jag är hemma igen saknar jag givetvis allihop men jag blickar framåt och känner mig ändå pepp på att vara här en stund nu. Göteborg kommer, men inte riktigt än. Idag satte saker och ting igång nämligen. Jag var på introduktionsmöte angående jobbcoaching, vilket jag ska ta del av inom en snar framtid, vilket jag tycker bara blir intressant och lärorikt. Min jobbcoach som jag blivit tilldelad ska hjälpa mig och peppa mig mer till att söka jobb och vara mer aktiv, vilket jag tycker är bra. Var nervig innan mötet, men allt gick bra. Haha.. Jag förstår verkligen inte varför jag ska gå runt och oroa mig jämt (har blivit bättre, men oron finns alltid runt hörnet). Efter mötet gick jag lite på stan, men fick typ lite ångest så ville bara åka hem... Men innan jag beslutade mig för att ta bussen tänkte jag: "Äh.. skärp dig nu, Victoria.. Sök ett jobb åtminstone innan du drar... Gud är med, vem kan va emot dig?" haha, and so I did. Och jag minns verkligen att jag bara brottades med mig själv innan på vägen dit och bara: Gud, om jag gör detta... snälla bär mig igenom det... Styrk mig... Show me that FAITH is bigger than fear" och sen när jag tog modet till fånga och väl frågar om jobb, så får jag svaret: "ja, vi tänker anställa lite nytt folk.. så om du har ett CV tar jag gärna emot det." Och gissa om det gav mig hopp? Jag bara: "TACK JESUS för att du svarar mina böner och bär mig!! You are sooooo GOOOOD" och gissa vem som gick på bussen med ett glatt humör? Yes, meeee! Inte nog med det. Väl hemma när mamma kommer hem berättar hon mig att de är beroende av någon vikarie på förskolan där jag bor och att en lärare (som jobbat där och som jag även haft som fritidsfröken) har frågat efter mig, vad jag gör just nu osv. och om jag skulle kunna tänka mig att kanske vikariera? Blev jag glad då tror ni?????! Haha, snacka om! Visserligen har ingen lovat mig något jobb, men alltså detta är i alla fall positiva händelser för mig. Hoppet i mig växer och jag bara känner att Gud är med. He watches over me, I feel it! He never leaves. Även om vi ibland känner oss så sjukt ensamma och helt övergivna (tro mig; jag har känt så så sjuuuuukt många gånger) så är det ALDRIG han som lämnar... Det är vi som drar oss ifrån av olika anledningar. Men Gud är alltid där och Han väntar bara på oss att komma springades emot honom. He's standing there with open arms. <3


Chhhicken currrrrryyyy

Hellö! Homegirl här.. Haha. Håller just nu på att städa rummet och samtidigt lyssnar jag på stämningsfull julmusik och blir lite varm på insidan. Behövs ju i såna här kalla tider. Snön har ju kommit (surprise, no?!) liksom. Haha.
Annars idag ska jag packa för IMORGON ÅKER VI TILL GOA GÖTEBORG, my hometown. Love it! Finns ingen stad som ger mig större lycka alltså. O så får jag ju träffa min kära Mathilda och alla andra fantastiska vänner. Fy vad jag har saknat dem den här hösten alltså, så det gäller för mig att krama om dem ordentligt. 


Just nu väntar jag på att min kyckling ska tina. Tänkte göra lite ugnstekt currykyckling och sen äta råris till. Det gäller att vara nyttig dessa dagar. Det har jag försökt vara i snart två månader nu ^^ och det har gått lite upp och ner. Men det viktigaste av allt är att jag typ inte äter några bakelser ALLS i veckorna och så småäter jag inte. Sen försöker jag undvika att proppa i mig massa mackor... Ain't no good for me. Men annars försöker jag att njuta av maten så fy vad gott det ska bli med kyckling. Mmmmmumma.



Happyyyyyy

Hello!!
Idag har jag den bästa dagen på länge och jag är så lycklig!!! Gud är ju god. Haha.
Idag har jag varit på stan och frågat lite om jobb (yes, bra jobbat!) och haft det fint. 
Har inspirerats mycket av att titta i alla affärer. Och all denna snö har fått mig att längta så mycket till julen, kan ni tänka er? Haha. Jag var bara för en vecka sen jätteopepp på jul och nyår, men nej, nu längtar jag minsann och det känns skönt för det är ju snart. Jag är så pepp att jag håller på att göra en jullista här på spotify. Den heter My Grown Up Christmas List, bästa namnet eller hur? Love that song by the way. Funderar starkt på att lära mig den och sjunga in den och sen ladda upp på tuben. Vore nåt. Haha. Aja. Ska inte babbla på mer.

Men jag är glad, fridfull, nice. Åh. Så skönt att känna så.


Jaha... en favorit i repris

Heeeeej! Jag mår mycket bättre nu än sist då jag skrev ett inlägg... Som tur är.... Men jag kan ju säga att jag är den största mesen världen någonsin skådat. Asså vad är det här?! Jag orkar inte bli mer besviken asså. Men men, I'll keep going until I'll make it. Sitter i stan nu, har varit här enda sen de öppnade. Hade stora förhoppningar och höga krav och förväntningar på mig själv och saker och ting visade sig inte alls bli som jag tänkt mig. Ingen nyhet då, har hänt förut MEN jag tänker inte hänga läpp över detta, utan jag ska fortsätta och tvinga mig själv ut i det osäkra. Yes. Imorgon bär det av igen & då ska jag se till att jag är duktig och glad, positiv och trevlig.. Ohyeah pepptalk here we go. Något som gjorde mig glad i alla fall var att jag inhandlade nödvändigheter på rean. Då blev jag glad, så den här dagen är inte megadålig (bara liiite).
 
Ähhh.... Slut på allt gnäll. Jag ska se till att ha en megafin kväll med te och kanske lite serietittande.
 
Ha det fint ni underbara människor! Kram i vintermörkret.

RSS 2.0