.

Tomhet
Andetagen är tunga
När jag andas gör det ont
Jag vet inte vad jag ska ta vägen
Allting gör mig bara så förvirrad
ÅÅÅ, jag vill känna mig fri

Snabbt inlägg

Halli hallå! Snabbt inlägg nu... Jag ska nämligen iväg och öva med kören kl. 18.30 inför After Eight som är ikväll klockan 20.01 :) Ska bli jättekul! Men som sagt, nu är det bråttom.. Måste hinna sminka mig. ;)

Jazz ikväll ♥

Hejsan, god eftermiddag, vad ni än vill!

DEN HÄR DAGEN har bara varit för mycket alltså. Pågrund av dålig sömn i natt har jag bara vandrat omkring och varit seg. Har inte orkat göra någonting vettigt, och skolan kör bara över som vanligt? Det blir ju inte direkt mindre plugg... utan det är massa massa massa hela tiden. Hela helgen kommer ju gå åt till att flytta in matteboken. Det är Matte B kära vänner!

Men nu ska jag öva. Bara sätta mig vid pianot och njuta lite av alla vackra toner. Hahah. Om det ens kan bli några såna när jag spelar. Jajajajaja. Nog med skitsnack. Ha det bra så länge. Ikväll ska jag kolla på jazz, love it!♥

...



Jag fick höra något av en person för längesen. Han stod längst fram framför åhörare med en mickrofon i ena handen som han höll framför munnen så att alla kunde höra honom, och sade:
"Det finns någon här som oroar sig för studier. Herren säger: 'oroa dig inte, allting kommer att lösa sig'"

Det var många år sen jag fick höra det men jag tog det till mig, de orden sjönk in i mitt hjärta och när jag är ledsen och känner mig misslyckad brukar jag tänka på vad jag en gång fick höra.

terminsuppspel imorgon

Hej! Nu blir det ett snabbt inlägg.
Den här kvällen har bara gått åt till att öva och plugga matte. Usch, I really don't understand a thing.. But I guess I'll deal with that later. TERMINSUPPSPEL IMORGON JU! TAGGAAAAA!!!!!

Natti /V

no title is found

Tjabba, tjena, go´natt eller vad man nu säger. Jag har haft en spelning med några från min underbara skola idag. Det var både roligt och jobbigt. Haha. Men sånt är ju livet, eller hur? Efter min spelning hämtade mamma upp mig vid min skola och vi åkte till några olika så kallade "Super Market." Eftersom vi ska ha främmande imorgon var det absolut nödvändigt. Hela huset luktar kycklingpaj just nu faktiskt. Mumma!

Hopp hopp hopp. Nu ska jag passa på och lägga mig, drömma lite kanske. Är så ofantligt trött på att bara ligga och vrida på mig nätterna i enda. Så i natt skulle det sitta fint med en dröm. Drömmer ni mycket?



Morning



Jag älskar den här hårfärgen som Lindsay har på bilden. Den är så fin. Jag brukar fantisera om att se mitt hår så där. Men skulle det passa? Jag vet faktiskt inte, men jag är så trött på mitt hår. Jag vill göra någon skillnad. Det skulle kännas så roligt att bara tona det. Det skulle ge mitt hår lite mer kontrast. Mer än vad det har nu i alla fall :P Haha.

Men nu ska jag springa upp och duscha. Kanske försvinner mina svullnader runt ögonen? Nedrans utslag!!!!!!

Äntligen helg



Så häääär glad känner jag mig just nu. Fatta vad skönt med helg efter denna pissjobbiga veckan. Vad man har stått i, och något som är frustrerande är ju att vi inte hade något samhällsprov idag. Det gör mig lite arg nästan. För jag har pluggat JÄTTE JÄTTE JÄTTE mycket på allting som har med regeringen och riksdagen att göra, och sen när man väl kommer till skolan kommer aldrig någon lärare. SUCK!

Men det är ju fredag i alla fall. Det är helg. Ni skulle veta hur underbart det känns. Ikväll ska jag faktiskt bara ta det lugnt och dricka julmust (haha). Funderar också på att lägga mig tidigt. Imorgon ska jag nämligen upp tidigt för att skynda mig in till stan och över med some folks. Vi har nämligen spelning sen. Kul. Jättekul faktiskt! :D

Skolan kör på hårt

Hej! Det var några dagar sen hörni, men skolan kör på hårt och jag sitter kvällarna (och helgerna) i ända med alla läxor. Den här veckan är rätt hård och jobbig. Jag har 2 redovisningar på torsdag, onsdag; ett ensamble-uppspel, läxförhör och prov i samhällskunskap på fredag. Det är hårt, nej men höll också ett tal idag...

OCH DET GICK BRA! Därför känns mitt liv en aning lättare idag. Life's wonderful. Jag menar, wow... när kände jag så här sist? Typ en evighet sen. Därför är jag världens lyckligaste. Som jag slitit med mitt tal. I helgen satt jag med det och hade verkligen ångest över när jag skrev det. "Var finns all inspiration?" Tänkte jag. Och vipps idag gick allting så bra. Det ordnade sig som tur var. Jag gick upp med en god inställning. "Jag kommer klara det här", sa jag till mig själv och bara körde. En våg av lättnad sköljde över mig när det var över så det känns så underbart! Keep fighting, det lönar sig ju!

Hoppas verkligen denna lycka håller i sig veckan ut. Speciellt när jag sätter mig ner med spanskan.. hehe. Ser verkligen inte fram emot imorgon. Men det är bara att köra på. Ha det bra finaste vänner. Ni är bäst!

Hello halli! Jag ligger i min säng och tän...

20101111166 (MMS)

Hello halli! Jag ligger i min säng och tänker lite grann. Skönt. Har pluggat Psykologi sen jag kom hem. Snacka om att det är rena rama pluggämnet. Även om det inte är så många sidor att plugga in så är det mycket text att ta in, så jag är helt slut nu. Syns inte det på bilen? Mihiw :D lite segt dock att jag inte har läst på allt (sååå mycket), orkar typ inte. Jag är som ett vrak när jag kommer hem... Vill bara sova hela tiden... Så, I'll be busy doing it now! Godnatt


SMS-inlägg

20101110161 (MMS)


Jag har inte pluggat på hela veckan, vilke...

20101107151 (MMS)

Jag har inte pluggat på hela veckan, vilket jag nu kommer ta igen. Framför mig ligger anteckningsblocket med en nästan tom sida framför mig. Var finns all inspiration till mitt tal? Var kan den gömma sig? Jag har i alla fall hunnit skriva min tes och den är bra... Riktigt bra! Nu gäller det bara att skriva en riktigt bra inledning och få med extra bra argument, också en slutsats. Sedan är allting klart. Det är det jag håller på med just nu. Hoppas ni har en trevlig söndag.


Victoria betyder segrarinna

Hej hoj hoj! Här har vi absolut inte kommit iväg än. Sitter och knappar lite här i väntan på att vi ska brumma iväg in till stan. Det var så längesen vi hade en sån här "familjedag." Det ska verkligen bli trevligt, och vet ni vad? Jag känner att min oro har börjat lägga sig lite i alla fall. Jag började nämligen skriva lite på mitt tal idag. En liten inledning så där. Känns jätteskönt. Jag har ju inte gjort annat än att vila under lovet, men jag har ju varit så trött och så OPEPP på att sätta mig med varken psykologin, svenskan eller matten. Jag har med andra ord inte orkat tagit tag i mitt liv. Haha... Jag spiller mina dagar som jag spiller tårar. MEN ÄSCH, nu är det skärpning! Hatar att gå omkring och vara deppig hela tiden, och jag har ingen annan än mig själv att lägga skulden på... för det är ju jag som väljer. Egentligen är det så faktiskt, och det enda jag behöver klura ut är hur man får hjärnan att lyssna på vad mitt hjärta vill ha sagt.

Jag slår nästan vad på att min hjärna inte tycker om mig så mycket. Jag tror att jag är lite för hård. Jag menar, alla dessa tankar som slår mig dag ut och dag in:

"Victoria, kan du inte bättre?"
"Titta på de andra därborta?"
"Vad håller du på med, är du Miss Looser on earth?"

Bla bla bla. Ni måste tycka att jag är konstig, I guess I am too. Men bara för att jag är det behöver jag inte vilja vara det. Jag jobbar på det. Jag jobbar på mycket och jag har egentligen kommit såååååå långt, om ni visste hur jag var i typ femman. Ajajaj, lilla tjejen. Jag var lilla tjejen som verkligen inte hade något att säga till om. Så WOW vad jag har kommit långt. Det är värt applåder! Och jag tänker inte ge upp. Det ska bara bli bättre och bättre. 

Är du Miss Looser on earth? Nej, jag är Victory. Victoria betyder seger. 

Väldigt osammanhängande, skrev bara ner lite som dök upp i huvudet. Kallar detta för lite pepptalk! Behöver sånt då och då. Behöver se verkligheten och jag antar att jag kan se den mer när jag skriver av mig.



Hah. Nu kommer typ allting på samma gång - det blir ett långt inlägg! Här är i alla fall my daily look. Jag går i gamla Lewisjeans (bäst) och en randig tröja från Ginatricot. Love'em both. 

Nu lyssnar jag på Bruno Mars - Just The Way You Are. Wow. Jag älskar låten alltså! When I see your face there's not a thing that I would change, 'cause you're amazing just the way you are and when you smile, the whole world stops and stares for a while.

Den ska jag gå och sjunga på idag. See ya foxes!

Dagens planer...

Morning morning!

Brorsan blev glad för allting imorse. Han fick b.l.a ett stort lego. Han har en stor polisstation att bygga upp. Den blev han otroligt glad för. Lilla bubben! Men nu har inte jag tid för att snacka goja för jag behöver hoppa in i duschen. Vi ska nämligen till stan för att shoppa lite åt lillen. Jajamen, han blir bortskämd idag! Jag ska se till att han får lite nya, snygga kläder att sätta in i hans garderob. Whoho!




Bättre bild på håret. Nu inser jag väl att det är "okej." Tyckte till en början att det blev för kort och framför allt ojämt, men eftersom mitt hår är lite livligt kan man ju dölja det ojämna, och det växer säkert ut snart. Men nästa gång ska jag klippa mig hos en mycket bättre frisör. Det billiga är inte alltid bra...

Nu behöver jag gå. Hoppas ni får en underbar dag!

My sweet little brother's getting eight years old tomorrow




Hello and good evening! Klockan är inte ens halv nio och jag och brorsan har redan bestämt oss för att gå till sängs. Vi båda är trötta, och i minstingen pirrar det nog till lite extra. Han fyller nämligen år imorgon. 8 hela år fyller han och jag förstår inte var de flesta av dem tagit vägen på sistone. Var inte han den där lilla ungen med blöja som sprang omkring och busade nyss? I guess not. 

Jag kan i alla fall förstå hur han känner nu. Han ligger i sängen bakom mig och bara väntar på att timmarna ska gå och att det ska bli morgon, att mamma ska komma in bärandes på en bricka full av ljus och en hög paket som förmodligen skramlar lite extra = lego. Jag kan nästan se framför mig hur hans ögon fylls av spänning när han river upp alla presenter. Man vet ju själv hur det var när man själv var liten.

Nu är inte det viktiga presenterna, utan gemenskapen. Fatta att mina nära och kära ägnar tid åt att uppvakta mig? Man känner sig hedrad och lycklig. Det är så magiskt att fylla år. Så, jag önskar min lillebror världens bästa 8-årsdag, för det är han värd. Tack Benjamin för att du kom till oss. We love and will always love you!

NU: Heidi's place

Väskan packad... En Victoria som är taggad... en movienight med massa godis som väntar... SOON I WILL BE GOING TO Heidi's place. Ska bli så underbart, bra, roligt, spännande, bäst... Well, yes, you name it! Är jättetaggad för jag har inte haft en movienight på hur länge som helst, så det blir perfa. 

Just nu sitter jag bara och pillar mig i naveln = att jag inte gör någonting.. Haha skojade. Har aldrig pillat mig naveln, så man kan ju undra varför jag skrev det? Knäpp tjej! Vill bara att tiden ska ticka på. Jag kommer ta en buss som går in till stan kl. 16.49. Väl inne i centrum måste jag skynda mig och köpa lite godis på närmaste godiskiosk. Sen bär det raka vägen hem till Haja! WHOOOHOOOOO!

I hope you'll have a great evening, fox!



Movienight

God förmiddag!

JAG BLIR LITE GALEN på att jag inte får någon ordentlig sömn om nätterna alltså, just därför ska jag till Heidi ikväll för att se på film hela natten (göra lite uppror med andra ord). It will be very very nice. Jag ska köpa en massa godis också och svulla i mig, så jag får en sockerkick!

Just nu sitter jag och smuttar på lite glögg. Julkänsla. HAHAHA WHAT? Lite väl tidigt, eller hur? Men glögg är i alla fall gott, i alla fall när det är lite kyligt.

See ya later!

Vacker flicka





Dessa fina bilder får representera min dag. Alida är en fin tjej, så naturligt vacker och fin.

Utkast: Nov. 2, 2010

Dry your tears and grow strong. See what's right and forget all the wrong.
Take care of yourself.



Jag tycker det räcker nu

Mer utslag ikväll igen och blir en aning tröttare på det här. Hur länge ska jag behöva gå runt med nässelfeber egentligen? I skolan förra och förr förra veckan var jag helt slut när jag kom hem. Jag åt kanske något, försökte läsa lite läxor, men icke sa Nicke, jag gav upp och la mig i sängen istället i mån om att få mig lite sömn. Dock har jag inte sovit bra på två veckor. Jag får ingen ro. Jag ligger och vänder mig hela tiden tills det blir morgon och vaknar upp av att det kliar. 

Men detta kan man ju också se positivt. Utslagen har minskat väldigt mycket. Jag får inte alls lika många och stora som förut. Nu får jag mest på armarna och i ansiktet. Hoppas bara att detta inte vara så länge till. I am so tired.



Platt hår

Hello! Jag kom hem för några timmar sen nyklippt och med tre nya strumpbyxor i olika färger som jag kan ta lite kort på, och sen lägga ut imorgon på bloggen. Håret känns rätt okej. Det är bara för platt just nu. Tycker inte om det platta, gillar det mer fluffiga istället.



Ja, ni ser ju hur konstigt det ser ut när det är platt. Hoppas på en bättre hairday imorgon. Godnatt.

On my way down town



Gammal bild från i somras då jag, Alicia och Linnéa åt på Våffelmakeriet, nere vid strömmen.

God förmiddag! Nu är jag på väg in till stan för att catcha up an old friend, Camilla. Vi ska fika, mysa och jag ska ju se om jag hittar någon bra klipptid. Antar att vi hörs senare på dagen eller så skriver jag någon annan dag. Ha det fint!

RSS 2.0