Open my eyes search me inside I can't live without your presence

Mitt hjärta läker. God does extremely great things in my life. Han öppnar små fönster när dörrar stängs. Han stänger mig aldrig ute. För det är inte sådan Han är. Han reser mig upp och säger: Arise my princess, I already took it... You are free!


Do I love this mighty King? Yes, I love love love Him.

I'M IN LOVE WITH THE KING AND IT MAKES MY HEART WANNA SING

Det är kväll, ny påve har valts, allting går runt, man går vidare. Världen är så stor och därför är det så skönt att förtrösta på Gud och lägga allting i Hans hand. Han vet vad som är bäst för mig och Han är FÖR mig. That's what I love about it. Han älskar mig så mycket och DIG. Mer än vad vi tror. Hans kärlek till oss är den största kärleken everrr. Gud är inte självisk och använder tvång...Nej! Utan Han ser till hjärtat och vill det bästa för oss. Han bara längtar efter att få umgås och uppenbara sig för oss. He is so good. The kindest of all time. Min kärlek till Honom är så stor. Hjärtat värker på insidan samtidigt som det jublar. Kalla mig crazy "superkristen", weirdo or whatever... I don't care. Men det jag vill att ni ska ha klart för er är att detta inte handlar om religion, nej, jag har en relation! I'm in love with the KING and it makes my heart wanna SING.

HA EN TREVLIG KVÄLL!

Nervvraket

Hello y'all!
Här var det otroligt livat hörni... what can I say? Det är så mycket annat som jag lägger mina tankar på så bloggen hamnar tyvärr åt sidan. Just nu befinner jag mig i en jobbig tid då jag väntar på att få svar på resultat av arbetsintervju och så fort jag tänker på det blir jag på så galet nervös. AHHHHHH... Japp, så är läget och samtidigt håller jag på och jobbar lite då och då och lär mig massa nytt på Max, vilket gör mig också lite nervös. Jag ska jobba i natt och nu har jag inte jobbat där på en månad så jag börjar känna mig lite pirrig inför det. Men jag tror att det ska gå bra... Gör det inte det så får jag la lära mig av misstagen liksom. Vad mer kan jag göra?? Oh God, please send some Max-working-skills to me... I might be in a need of them tonight. 

Japp... så är läget just nu. Men det är sjukt nice att jag tjänar lite fickpengar i månaden... att få bygga upp en ekonomi är både roligt och viktigt. Från och med nu ska jag försöka lägga undan 2000 kronor varje månad till mina framtida planer. That's not a waste. Man vet aldrig vad som händer i framtiden... det är ju bra att ha lite i spargrisen ifall det krisar liksom. Så att man inte står där en grå dag utan något.

Hopp... detta inlägget blir nog lika tråkigt som det förra tyvärr. Har inte så mycket inspiration just nu. Det pirrar alltför mycket i kroppen... haha. 

Ha det kalasbra!
/Nervvraket

RSS 2.0