Du måste förstå att jag tycker om dig

Mitt hjärta gör ont när jag ser dig ledsen
Det hugger i magen och jag kippar efter luft
Var är du nu? Hur mår du?
Har du någonsin haft en vän som betyder allt? Jag menar, verkligen allt?
Jag träffade en sån för 4 år sen, och hon förändrade mig på ett sånt underbart sätt
Jag tycker om dig!! Du måste förstå det. 



I will always reach to you

Brännande glödhet hud. Det kliar, det är outhärdigt... men å, vad jag struntar i det just nu. För NU vill jag bara tänka på dig. Jag känner din smärta när du beskriver den för mig och vill bara sträcka ut min hand emot dig. Dra upp dig från det djupa och svåra. Det är ju det vänner är till för, och du är min bästa. Vi är till för att gå genom allt tillsammans - vare sig det handlar om svackor eller höjdhopp. Snälla, låt mig få hjälpa dig! Låt mig få bära dig när hoppet sviker, låt mig få vara den där vännen med den öppna famnen för det är just henne jag vill vara, även om vi bor så förfärligt långt ifrån varandra. Låt mig! Jag älskar ju dig!


I will always reach to you

Here I come

Hej!
Just nu surfar jag omkring och försöker få lite sminkinspiration... Gissa om jag får det då? Har ni hört talats om ELF? Om någon av er har, har de bra grejer? Det är jättebilligt i alla fall. Funderar på att köpa lite Make Up Brushes därifrån. Man kan få ett helt kit med 9 olika penslar/brushes för ca 150:- Det är ju underbart!!! Är verkligen desperat efter ett kit!

Nu är när det är lördag ska jag passa på att fixa mig också... vad det nu innebär ---> duschen, here I come!



En oldieeee.

ok ok

Jag musicerar för att koppla bort
för att glömma det jag inte längre vill komma ihåg
dagligen går man med samma tankar
jag tycker inte om att föra och reflektera muntligt
vissa samtal fungerar väl men att se 90 ögon stirra på mig
jag fryser till is, klumpen i magen växer och i munnen är jag torr
får jag fram ord? ett och ett annat kvavt skratt kanske tar sig fram
och röda kinder är något jag får stå ut med, men snälla
varför varför varför varför varför varför ställer jag upp på saker jag inte klarar av? 
Men nu peppar vi då... Det här är en utmaning och jag ska, nej kommer klara av.
Hejdå
Nationella prov imorgon i spanska. Help me please!

Pierca mig... hihi?

Jag har funderat på detta ett tag... velat och så menar jag... men nu är jag ju nästan säker på att jag vill. Skulle faktiskt vilja ta hål i övre delen av örat. Det är coolt och jag som för övrigt inte är cool alls skulle nog se lite "coolare" ut i det. Jag har ju inte en sån överdriven stil.. jag är rätt mesig av mig, därför tror jag att detta skulle vara fränt. 



Frågan är: Vad tycker ni? Skulle jag passa i detta? Mamma och pappa skulle förmodligen säga nej... haha! Kanske inte mamma. Ska nog fråga i alla fall för att få någon slags uppfattning vad hon tycker, men sen är det ju upp till mig om jag ska dra till med något eller inte. 

But help me out and write what you think!

Lista

Det sugeeeeeeeeer att jag inte hittar min överföringssladd till min älskade Nikon D40! När det är så fint väder som det är just nu vill man ju gå ut och fota i naturen, föra in bilderna i datan, redigera lite och lägga ut lagom fina vårbilder på bloggen. Men icke sa Nicke, eller? Suck!!!

Det här inlägget blir som en lista. Vill bara skriva några saker som jag tänker på just nu:
1. På måndag har jag ett prov jag inte pluggat någonting till ---> EU
2. Idag vill jag inte visa mig för någon... skööönt, för det slipper jag. Det är bara jag, pappa och minstingen hemma.
3. Mitt rum är stökigt, vilket jag snarast bör göra någonting åt. 
4. JAG SKA VARA KONFERENCIER PÅ LUNCHKONSERTEN!!! - Det kanske inte är en stor grej för de flesta, men för mig är det sannerligen det. Jag, lilla Victoria, har aldrig ställt upp att vara det någon gång tidigare. Det har alltid varit ett BIG NO NO för mig eftersom jag inte tycker om att prata inför folk... But I guess that you sometimes have to do things that makes you stronger... och det är just därför jag tackat "ja!"

Det där var min lilla lista... Ha en fin lördag. Jag tar hand om mitt rum nu och senare ska jag plugga samhällskunskap! Ha det bäst i världen!!!


Finaste du

B

I miss you a lot
Your face and smile
Your music in my ears
and ofcourse all the memories
We used to have fun and laugh at every wierdness we could
You know, without you I am just this boring girl who is called no-lifer
But fortunately I am not, 'cause you are always around

Mathilda är världens finaste vän.

Jag vill bli lycklig igen

Käre värld... jag vill inte skriva mer.
Jag har klumpen i halsen och vill bara gråta...
Men det struntar jag i nu. Jag är ju hela 18 år...
Jag ska älska utmaningen istället för att hata den.
Jag ska skratta och vara självsäker. 
Vara en bra tjej helt enkelt.
Jag hoppas att jag kan.
Jag vill ge allt nu.
In i det sista.

Snälla, jag vill bli lycklig igen.

NP imorgon...

Hejsan! Jag är lite sönderstressad och vet inte varför jag ens är inloggad på datorn. Jo, minsann, jag behövde en paus ifrån allt detta matteplugg. AAAAAAHHHH! Det är ju NP i Matte B imorgon och hur mycket kan jag? Det är inte mycket överhuvudtaget, så jag känner en väldig press på mig... och stress. Bara ett G skulle betyda så otroligt för mig. Matte B är liksom det svåraste jag någonsin gjort i hela mitt liv. Snälla Gud, hjälp stackars lilla mig att klara det imorgon. Min hjärna må vara stor men ihålig.

Lycka till med pluggandet alla 93:or!

Tack!

Jag ler, kramar om din hand och drar in ren luft i lungorna. Mitt hår börjar få nyanser av guld och kinderna förblir rosigare och rosigare var dag som går. I förstora jeansshorts och alltför slitna converse springer jag omkring positiv. Jag vill skratta och äta glass hela dagarna och umgås med vänner. Umgås med dig också, så klart! Du är allt för mig och måste finnas för att jag ska orka gå upp ur sängen varje dag. Tack för att du dog för mig. Jag tänker aldrig släppa taget om dig.

Jesus!




Håll min hand

I skorna sitter karaktären, var det någon som sa till mig. Och sen dess har jag alltid tittat på hur människor förvaltar dem, hur de går och skuttar omkring på stadens alla gator och torg i converse, kilklackar, sneakers, booths eller slitna tennisskor. Jag dras som en magnet till skor... till människor också. Människan är så unik, så fantastisk!

Jag tror nog inte att vi inser det själva... vi är för upptagna med det som händer runt omkring. Det är ju läxor, arbete, familj, husdjur, träning osv. Hur ofta stannar vi upp egentligen bara och tackar oss själva för att vi är vi? Hur många gånger har det hänt att vi tar lite djupare andetag och slappnar av istället för att stressa runt och pressa oss själva? Seriöst nu, jag är så sjukt trött på mig själv... jag går ju bara runt och oroar mig för saker (du kanske också är sån) hela tiden. Jag tar allting så himla hårt. Varje smäll är som en atombomb, rena explosionen och jag blir som en raket som inte riktigt vet var hon ska ta vägen. 

Snacka om att jag är trött på det nu... Men tur har jag i alla fall.. att ha så underbara och fina vänner som förgyller min vardag i skolan. På senaste tiden har jag inte varit på topp, men skrattat har jag i alla fall gjort. Det har varit underbart!

Någonting annat som är underbart är att jag åker iväg till min fina Olivia imorgon för att ha världens bästa helg med henne och hennes församling. Vi ska nämligen åka på utflykt och så. Awesome!

Snälla, håll min hand
jag är så rädd för att tappa allt
jag vägrar låta några tårar förstöra
snälla, håll min hand
Du är den enda för mig

Vad jag känner i mitt hjärta

Jag ber till Gud just nu om mitt prov imorgon. Jag har ingen motivation längre... att sitta här och nöta på spanskan... samtidigt som jag är livrädd för om det är prov imorgon eller inte. Det känns ju som om jag inte kan någonting. Konjunktiv imperfekt rör till saker och ting ska ni veta. Man blir helt tankspridd och tappar tänkarförmågan. Suck! Dock har jag i alla fall haft en fin dag. Men ters sig verkligen allting som det ska? Ack nej. Jag är helt knasig, men så lycklig på nåt vis. 

Jag kan ju inte förklara a thing. Bara säga att det är fint just nu. Känslan att få skratta igen är underbar och värmen från insidan är så ljuvlig. Våren är även här i mig. Jag andas frisk luft på riktigt istället för att låtsas. Det är äkta också, alla leenden och så. Det känner jag i mitt hjärta

Snacka om flummigt...

It is true



Tjabba! Vet ni vad? Igår var jag på rockkarusellens distriktfinal i Linköping. Det var HELNICE. Jag skrek ju för full hals och hejade på de fina pojkarna som spelar i In Reverence! (även om jag var/fortfarande är jätteförkyld och förskräckligt hes)... Haha, men det var värt för de var VERKLIGEN GRYMMAST! Dock så kom de tvåa... det kändes surt, men orkar inte sörja mer över det, eftersom de är vinnare ändå!! The winner of my heart, haha! 

Innan jag åkte till Linköping var det lite kaos här hemma. Det blev lite stressigt när jag ringde Malin för att fråga om hon kunde möta upp mig vid resecentrum kl. 18:45.
"Men Vickan, det börjar ju 18:00?"
"Va????!"
Tjenare asså... då var klockan 17:45 och tror ni inte att pappa fick agera racerförare för att jag skulle hinna med bussen som skulle avgå 17:58... Japp! Och som tur är hann jag ju med allting, så jag kom till Linköping tack vare pappa och ett helt gäng kompisar som hjälpte mig hitta till Konsert och Kongress! Vilken tur man har alltså!

Men ååå, jag hade så roligt verkligen! Skrattade åt dåliga skämt, headbangade lite (tsss.. skratta ni), och log. Lever nog rätt länge på den roliga kvällen igår! Whihoooooo! :D 
Hoppas ni hade det väldans fint ni också, people!
You deserve the best!



Thank you for everything that you do, I can finally breathe again... and laugh!

RSS 2.0